|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 9:12:31   
Anonimen
Kmalu bom morala v službo :((:((:(( in rabim novo torbo. Takšno "učiteljsko", če me zastopte :)-:)-:)- Stara je namreč že romala v smeti.
Zdaj pa sploh ne vem, kje naj torbo kupim.:zmeden2: Kam it pogledat. :zmeden2: Ne mislim dajat za torbo 30.000 in več:grrr:,kot so cene v Maxiju Tam do 15.000 bi nekako odštela.
A katera ve, kje sploh prodajajo takšne torbe:zmeden:...za na eno ramo ali pa samo z ročajem za v roki držat. Malo večja mora bit, da gre lahko vsa krama notri (zvezki A4 format, mape...) :)-
Učiteljice veste, kakšno torbo rabim, Ljubljančanke mi pa pomagajte, kje torbe sploh prodajajo.:zmeden:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 9:14:30   
baguSka
V BTC-ju majo par takih štacun pa v CP-ju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 9:16:04   
ninocka
v BTCju v Hali A so lih odprli eno novo trgovino s samimi torbicami - mogoče se ti splača it pogledat tja, pa seveda na LJ tržnico - itak majo sam uvoz iz IT, pa pol nižje cene kot v butikih, pa še mal se da za ceno dilat ;)

LP, :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 9:21:04   
Anonimen
Kaj pa kašen lep cekar :ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 9:21:58   
Magi*
jaz mam rajš kar ruzak - za notebooka in še vsi izpiti in seminarske grejo not, pa še enakomerno sem obtežena. kot mula.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 9:37:15   
baguSka
No tud ta je u hali A in verjetn majo iste cene :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 9:54:43   
pravljica
jaz mam eno samsonite, za čez 1 ramo, not gre pa vse kar rabiš za šolsko delo, kolk je bla cena pa ne vem, ampak se splača pogledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 10:11:48   
Lenny
Po moje se splača pri Samsonite pogledati. Mislim, da so cene nižje, kot na primer od TO-KO.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 11:55:56   
malika
Moja mama je tudi ućiteljica in hodi poleti naokoli s takim malo večjim pletenim cekerjem-torbico. ker je vedno v stilu oblečena, ji prav odštekano paše.

Drugače pa imajo tu in tam take malo večje in usnjene ter cenovno ugodne torbe v Hervisu.

pa kaj a bi jo imela za nošenje zvezkov in testov itd, domov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kje naj kupim torbo?
6.4.2005 19:51:03   
Anja
Odlična, super zadeva:

SAMSONITE za okol 15 jurčkov (v črni, rdeči in modri barvi) varianta nhrbtnik.

Estetska, lušna, praktična, dost gre not :love:

zadovoljna uporabnica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kje naj kupim torbo?
7.4.2005 13:00:13   
Anonimen
Sem imela do sedaj Samsonite-tako...še iz študentskih let v črni barvi,pa se je orng znucala.
Nahrbtnika nočem...kok naj bom nobl oblečena z nahrbtnikom :zmeden: :)-:)-:)- Ok, za športni dan pride prav nahrbtnik :)-:)-:)- - za sendviče :)-:)-:)-

Rabm lepo bolj nobl torbo. Ne, zvezkov in testov jaz nikoli ne nosm domov-vse v šoli zrihtam. imam pa vedno mapo z miljon listi notr :ups:, kakšen zvezek, puščico, denarnico, mobi...pa še kakšna neumnost.
Bom pogledala malce po teh trgovinah, ki ste mi svetovale.
Hvala:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Folna kislina
xtinchy

Ali jemljete pred in do 3. meseca nosečnosti folno kislino?

da (52%)

samo pred nosečnostjo (1%)

samo v času nosečnosti (29%)

ne, vendar pazim, da jo vnesem dovolj s hrano (5%)

ne (13%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!