|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 16:06:59   
Anonimen
Kaj narediti?user posted image

S partnerjem sva skupaj 5 let, mlada, brez otrok. Pravzaprav sva se odločila da letos začneva delati na user posted image . Problem pa je v tem, da me fant spolno ne privlači več. Drugače je zelo dober do mene, mi doma ogromno pomaga in vem da bi bil odličen mož in ati svojim otrokom, težko si predstavljam življenje brez njega. Veliko pa mi pomeni tudi spolnost.Enostavno mi ni več do seksa z njim, ne vzburja me več.Prav prisilit se moram v stvar. Predlagala sem mu da greva malo pogledat v sex shop, kupit kakšno stvar za posteljno popestritev, pa se mi samo smeje. Ne morm mu pa direkt rečt da mi njegov Johnny ni več dovolj.
Kako se ve spopadate s takimi stvarmi,vem da nisem edina. Je vredno prekiniti tako dober odnos zamo zaradi težav v postelji?Koliko vam pomeni spolnost v življenju?

Lp
obupana

P.S.-varanje odpade! user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 16:16:59   
lenika
Spolonost mi v življenju pomeni veliko, ne pa seveda vsega. Težko pa ti kaj svetujem, ker me po 8 letih partner še vedno spolno privlači.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 16:18:31   
Avri
Hja, težko vprašanje. Ali je vredno? Ne vem, jaz vsekakor ne bi mogla živeti z nekom, ki me v postelji ne zadovolji. Zamisli si 30 let od zdaj. Pa če bi bil še ne vem kako dober drugače. Rado se zgodi, da če v postelji ne štima, začne pokati na vseh koncih in krajih.
Pa probaj kar sama v sex shop zavit, kupi si kaj fletnega, kar ti pade v oči, pa kar upelji. Morda mu je nerodno priznati, da mu je to všeč. Lahko, da mu bo všeč. user posted image  Sigurno ima tudi on kake fantazije, in sigurno vsaj ena vsebuje kakšno igračko. Morda se samo lepeg dela tako navzven.

Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 16:50:39   
Gina
Uf, kriza. Moj prvi fant je bil res prijazno in ljubeče bitje, ampak.... meni on po dveh letih ni bil več seksi. čeprav mi je bil čist luškan, ampak nič več kot to. Razmisli, koliko kemije je med vama. Jaz sem razmišljala, ali bi bilo ok, če se tedaj ne bi odločila iti narazen, in z njim ostala - ker je bil tako dober prijatelj in karakterno eden najboljših ljudi, kar sem jih kdaj spoznala. Po moje nikakor. Meni je to preveč pomembno. Od tedaj naprej sem zelo pazila na to dejstvo, da mi mora biti na tem področju fajn. Zato se mi zdi tudi čisto trapasto, da človek ne bi seksal do poroke. Kaj pa če potem ugotoviš, da to področje ne klapa? Ne vem, kaj naj ti svetujem. Mogoče to, da razmisli, kako velika je ta tvoja vrednota, koliko ti to področje pomeni. Samo to je pomembno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 17:13:39   
G in T
Res si v kočljivi situaciji glede partnerja. Kot so ti predhodne svetovale, pojdi res v sex shop, kupi kar ti bo všeč in ga upelji v igro.  Morda mu bo všeč, in bo tvoje seksualno življenje malce začinjeno. Nikar pa se ne oddaljuj od njega.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 17:38:22   
MALINČICA
Tudi meni moj prvi fant po letu, dveh ni bil več seksi. Pa še zdaj ne vem zakaj sem ostala z njim pet let. user posted image
Nato sem spoznala sedanjega partnerja, s katerim sva sedaj prav tako skupaj pet let, pa mi je še vedno ful privlačen, v bistvu mi je najbolj seksi moški na svetu in seks z njim je zemljotres! Častna!!!
Se pridružujem mnenjem punc zgoraj, da ko v seksu ne štima, pol nič ne štima!! 
Verjamem, da boš našla moškega, ki te bo spolno privlačil in te notranje osrečil. Mislim, da se nihče ne bi smel zadovoljiti z manj od tega!!! 

_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 19:01:14   
Bubamaraa
Res je to, da sex ni vse....Sam jaz si ne predstavljam, da bi mogla še nadaljnih cca.50 let sexati z nekom, ki me ne privlači....Sigurno bi šla narazen z njim.....Normalno mi je to, da se mi včasih ne da, sam to nima nobene veze s tem, da me ne bi privlačil.....Sex je stvar, ki si jo zakonca delita skozi celo življenje, ki ga uživata skupaj..... 

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 21:43:36   
smrka
Mogoce mu je neroden it v sex shop, pa ti kupi kaj, kar mislis da bo "vzgal". 

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ko te partner spolno ne privlači več...
29.3.2006 22:46:30   
andrejka82
Jaz se ne bi razmisljala o zapustitvi partnerja v tvojem primeru. Ne vem. Dan danes je ze prava umetnost najti moskega, ki ga ti opisujes. Res skoda zaradi sexa. Ti lepo kar pojdi v sex shop in si kupi pripomocke, ki te bodo izdatno zadovoljili in seveda jih kar vpelji v predigro s tvojim.
Ce se pa gre zaradi majckeno prevec kg in zaoblenega trebuscka, pa lepo pojdita v fitnes, saj sta se sama in tvojemu se bo izklesalo telo, kar pa je marsikateri noro vzburjajoce. In tako bos imela spet polni paket. Probaj s tem.


(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?