|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 15:31:45   
Seven*
Zanima me, odkar imate otrocka, a vse opravite same ali pa vam pomagajo se mame, tasce.. Jaz sem sama, pomaga mi le partner, koliko pac lahko...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 15:35:02   
KIRA
enako. pa se to samo pri hranjenju, ali pa malo vcaih kaj pocarta. vecino dneva ga ni: dopoldan dela, popoldan pa nama rihta bajto....
pa tudi ni tako hudo. ponavadi se kar gre in se mava fajn z mojo Vikico, razen kadar jo kaj sraufa - kaksni kupcki ali pa pukci. Takrat je malo bolj sitna in je bolj naporno, drgac pa se kar gre, ceprav bi mi prijalo vsaj en dan pavze..

LP

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 15:58:46   
kimi
kaj jaz živim s taščo in tastom, pa od fanta brat pa še moj fant pa jaz in otrok. In jaz vse naredim. Vsak dan počistim stanovanje + skuham + oskrbim malčka + postrežem kosilo vsakemu posebaj + pomijem. Razen vsako drugo soboto in vsako nedeljo me tašča reši kuhanja kosila. Pa generalko vsaka dela eno soboto. Eno jaz eno ona.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 16:07:25   
Tipi
Meni so prvih šest tednov pomagale obe, mama in tašča; potem smo pričeli 'funkcionirati' sami. Moram pa napisati, da mi je moj partner v veliko pomoč:bravo::bravo::bravo:, saj mi pomaga pri pospravljanju in pri oskrbi ter negi otroka. :bravo::bravo::bravo:
Kljub temu pa si mamica želi, da bi kdaj imela pol ure samo zase. S pupiko se še vedno polno dojimo in tako težko uskladimo 'urnik'.

Lp:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 16:58:41   
Misa1
:hudicek:tašča:hudicek:
Dajte no. Komaj, da bi še mi hodili k njej urejat.

Hvala bogu, da ne živimo skupaj.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 16:58:54   
mehurčica
Moj dragi mi dosti pomaga. On kuha za naju(za Davida jaz), skoraj vedno on pomije posodo in kar je še za pospravit v kuhinji. Včasih pobere in obesi perilo, posesa in pospravi.:) Z Davidom pa je tudi sam zvečer(vsaj 3x na teden), ko grem jaz na aerobiko. Takrat mu naredi večerjo in ga skopa. Če je fejst zaspan ga celo da spat.
Enkrat na teden jemo pri tašči-naredi za nas in posebej za Davida. Včasih pa gremo tud k mojim domov papcat.

:pujs:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 17:13:11   
Anonimen
Ojej, tale tema danes je pa kot nalašč zame, tako da se moram tudi jaz malo oglasit. Ravno dopoldan sem se malo smilila sama sebi (pri tem imajo prste vmes še ti presneti hormončki:hudicek: ) in na debelo požirala solze. Filip bo v ponedeljek star tri tedne. Prejšni teden je bila po dopoldnevih pri nas moja mami in je bilo super. Žal je morala ta teden v službo:(
Tudi jaz sem ves čas sama. S tremi otroci. Mož pomaga edino toliko, da vozi Davida in Evo v šolo in vrtec in ju hodi iskat, ter da odpelje Davida na treninge.
Filipa pa tu in tam pocrklja. In to je vse.
Saj fizično mi kar nekako znese-pač ni vse kot iz škatlice, ampak bilo bi mi tako lepo, ko bi bil moj ljubi več z nami. Sploh ne pričakujem, da bi pomagal pri gospodinjstvu, nad tem sem obupala že dolgo nazaj. Le da bi več časa posvetil otrokom in nekaj malega tudi meni:(
No, pa saj vem da bo tole razpoloženje minilo in da bom kmalu spet funkcionirala, kot je treba, samo da ukrotim hormončke in da s Filipom premagava tistih nekaj težav, ki jih imava z dojenjem...
Ufff, sem se najamrala...ampak je pasalo...
Pozdravček vsem!
Nojči:sloncek:

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 17:37:53   
ZARA
...men samo oce mojih otrok...tud nocem da mi kdo kaj pomaga,pa pac kaj pocaka!!!
Tasca mi hvalabogu ne more zivi 170 km stran...JUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!
Kaksna sreca :sloncek::sloncek::sloncek:....

paapaa:miska:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 18:33:58   
Anonimen
Prva dva mesca mi je moja mami kuhala kosilo in mi ga tudi prinesla. Toooook sem ji bila hvaležna, kot ne vem kaj. potem sem začela sama kuhat....in je kar šlo...sedaj kuhava že skupaj s Filipom :)

Drugače mi je mož v veliko pomoč, kadar je doma. Tudi skuha, pospravi kuhinjo, posesa....res sem mu hvaležna za vsako malenkost, ki jo nardei, brez da bi ga jaz prosila ali opomnila.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 18:57:39   
Dadi
Več ali manj vse postorim sama. Moj lubi pride domov poje kosilo, nato gre pa na novo hiško delat. Pa zna vse, kuhal, likat, prat, sesat:bravo::bravo: Včasih ob vikendih on skuha (kakšno nedeljo). No zdej bo mogu pa ob ponedeljkih zvečer ta mičkeno pazit, k gre mami mal po svoje.
Tašča kadar pride ful pomaga(kuha, lika), tako da se jaz lahko več s :duda: ukvarjam. Mama pa ne more, ker ima doma veliko familijo pa tam dosti dela.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 19:28:51   
*
Nejc mi pomaga... ja to je to!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 19:33:16   
dory
Meni po vecini naredi mami...moje delo je le skrb za mojga soncka in likanje...pa da se ne bomo narobe razumeli...nisem lenoba, samo mami je v penziji in ji je drugace dolgcas,tko da mi ne pusti zraven :)...jaz pa se zaenkrat prav nic ne pritozujem :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 20:18:38   
Jančika_
Prva dva tedna smo bili pri mojih starših (mogoče se bo katera spomnila, da je Joe še polagal v najinem stanovanju ploščice v kopalnici:hudicek: ). Oba sta si vzela dopust, mama je rihtala vse in jaz sem samo počivala, dojila in previjala. Moj foter je bil bolj v okras, pa vendar:)!

Potem pa smo šli domov in od takrat rihtava sama z možem vse. Sva oba doma, tako da si kar pravično deliva delo. Največ mi pomeni, ko po jutranjem dojenju in previjanju Joe vzame malega, ki hoče akcijo, jaz pa grem še malo zategnit.:) Previjam jaz več kot on, on pa sesa, česar jaz ne prenesem. Ostala dela se delijo na pol.

Skupaj hodimo na sprehode, včasih pa gresta moška sama "na babe" :)-:)-:)-, torej v trgovine, in potem se prodajalke slinijo po tamalem, Joe pa je ponosen ko :hudicek:. V glavnem, fajn nam je skupaj.

Moja mama kdaj pa kdaj povabi na kosilo, tast pa naju skoraj vsak teden povabi ven jest (tašča je žal že pokojna).

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 21:19:20   
Taša
No, meni je prvi tedem po porodu kuphala moja mami-obakrat-kar sem ji zelo hvaležna. No sedaj drugič je imel potem še moj cel mesec dopust, tako da je kar bilo.
No meni moj ne morem reč da ne pomaga. Posesa, pa včasih pomije po tleh, no pa saj ga ne obremenjujem toliko. Čez teden ne kuhamo, ker hodimo po kosilo v šolo ob vikendih pa nekaj na hitro spacamo. Taščo imam, ampak žal bi ji morala jit še jaz kaj porihtat ne pa ona meni.Hvalabogu da smo čisto za sebe in da imamo tako kot imamo. No Nika (tavelika) je že tako in tako veliko, da se sama umije obleče pri kopanju oz. umivanju glave pa ji pomaga partner. Tamiceno v glavenm rihtam jaz, tu pa tam jo kdaj previje....

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 22:21:28   
frutka_
Mi si še rihtamo stanovanje, zato smo še zaenkrat pri mojih.9nebesa
Full mi pomaga moja mami:), sploh zdaj, ko je renoviranje stanovanja v zadnji fazi, čiščenju.

:rozica:H V A L A M A M I C A!:rozica:

Pomaga mi z nasveti in z varovanjem mančkina.
Moj možek ima na žalost tako službo, ki zahteva "celega človeka", kot ga jaz hecam, ker je namreč veliko časa v službi. Popoldan, ko pride domov pa gre v stanovanje kaj uredit...toda kmalu bo konec, ker se bomo selili. Juhuhu!!!:bravo::bravo::bravo: Tudi njega moram pohvaliti, ker je priden.

Občasno še pomaga taščica, pa moja sestrica...v glavnem mi smo celo pleme,ki skrbimo drug za drugega.
Saj ko je bila taščica v bolnici in nato po OP doma smo mi njej pomagali, in tako živimo v eni harmoniji...hahaha!

:kuza:Vsi si pomagamo, vsi se razumemo!:kuza:Radi se imamo!:kuza:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 22:29:13   
NinKa
Pri nas sem tut jaz in moj dragi. Naceloma naredim vse sama, razen einkaufanja. Kupovat grem enkrat na 2 tedna na veliki nakup v Interspar, drugace drobnarije pa prinese dragi na poti domov.

Kadar imam pa izpite,pride dragi prej domov, ali pa celo dela doma, tak da malo bolj cuva na tamalega.

Tasca - hvala bogu je ni v najinem zivljenju. Me ne mara, pa tut zivi 50 km vstran.

Moji starsi, zivijo na drugi strani Slovenije - 160 km vstran in jih tut, razen po telefonu (dnevno) in enkrat na mesec, ko gremo mi v MB, ni v nasem zivljenju.

Tako, da vse je na mojih ramenih, studij, hiska, misko, veliki misko!! Pa gre vse. Ce zna bit clovek zorganiziran. Ja, to sem se pa v zadnjih 10 mesecih presneto dobro naucila. Kako vse narediti in se najti cas za Pilatesa in kaksno frckanje!!

:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::miska:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Koliko vam pomagajo drugi?
15.10.2004 23:01:31   
KIRA
Eh, ste srecnice tiste, ki imate pomoc ali druzbo. Jaz sem prakticno od lanskega junija meseca skoz sama - ceprav ziviva pri njegovih starsih imava svoje prostore. Dol k njim ne hodim, oni pa tudi gor ne. Njegova mama je Prismuknjena z velikim P, ce se lahko tako izrazim. Vcasih grem kaj k moji mami na obisk, pa to je tudi vse. Tolazim se s tem, da je z mojo pupiko vse v redu in da je ona zdaj moj soncek, zdaj ko ocija ni cele dneve. Obcutek imam, kot da se me izogiba in zanalasc cele dneve dela v sluzbi, pol pa se na gradbiscu. Tudi ko je ocetovski dopust imel je delal na bajti. Niti en dan ni ostal doma in si vzel cajt za mene. Kak dan je v redu in pozabim na to, kak dan je pa hudo, tako kot danes in sem ful nesrecna. Se pa grem pol k moji pupiki cartat, ker druzga ni...:(

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Koliko vam pomagajo drugi?
16.10.2004 12:22:51   
Blink1
Tudi jaz sem večinoma sama...ati pomaga ko ni v službi...babice pa čuvajo Nejo, ko moram kam it...

Zato pa se perilo že 14 dni suši...:zmeden::zmeden: Hmmm, zlikat ga bo treba...

Pa kosilo??? Včasih:ups:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Koliko vam pomagajo drugi?
16.10.2004 13:17:55   
Sarina
Mi živimo na isti parceli kot moji starši - vsak v svoji hiški - in si drug drugemo pomagamo, kolikor lahko :). Če kuham jaz in je mož v službi (ali pa delam kaj drugega) , mi malo pazita ata in mama; kadar kuha mama, pa se jaz posvetim mali :love:. Ko je mož doma, pa smo ponavadi za sebe. Drugače pa vse drugo (pranje, likanje, čiščenje) delam sama - ker je že to dosti vredno, da mi drugi pazijo malo :miska:. Fullll sem hvaležna mojim staršem, da je tako :love:. Kadarkoli rabimo pomoč, se lahko obrnemu nanju, obenem pa se ne vtikata v naše življenje - in to meni ogromno pomeni. Potem pa ju v zahvalo kdaj povabimo na izlet, piknik, presenetimo s kakim darilom itd.Krasno se imamo vsi skupaj!
Za razliko od tasta in tašče, ki se komaj kdaj spomnita, da smo tudi mi na svetu :(- nimata ravno kakega starševskega odnosa :(. Sicer gremo 1x na teden na obisk - bolj formalnost.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Koliko vam pomagajo drugi?
16.10.2004 16:19:25   
aiwa
Nič.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?