|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 7:41:06
|
|
|
|
k1
|
ja, tudi midva sva šla - po nevemkolikem času v lajf :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ! sem imela kar malo slabe vesti da sem :duda: pustila pri svakinji, pa itak sem vedela, da je pridna in da bo spala. :duda::duda::duda: skratka, sangrija je dogajala, lepinje so dogajale, ognjemet je dogajal, ostalo pa ..... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: vaša domišljija. napolnila sem si baterije za naslednjih - par mesecev :zmeden2::zmeden2::zmeden2: ???? ne, manj... lp :rozica:
|
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 8:12:05
|
|
|
|
Teni_
|
Midva sva ga gledala kar iz kuhinjskega okna. Je tako pokalo, da so se okna tresla, pa nismo tako zelo blizu. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 11:37:09
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz sem šla spat že ob 21:30, ker so mi oči skup lezle. Pol me je pa ognjemet zbudil-najprej sploh nisem vedela kaj se dogaja.:zmeden2:Me je bilo strah, ker je tak treskalo. David pa je veselo ajčkal in sploh ni opazil.
|
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 11:52:17
|
|
|
|
borovnička
|
Midva z mojim :love: sva ga tud šla gledat. Je bil lep, ampak je bil za silvestrovo lepši, ker je bil z mosta, pa je šlo visoko, čez celo nebo. :bravo::bravo::bravo: Pa mal sva šla na kebab, pa sokeca, pol sva pa še gledala pri trti 2 angleža. Kake sta zganjala:)-:)-:)- No pol sva šla pa tudi midva domov, pa sva še midva zganjala :)-:)-:)-:)-:)- Malo je blo hladno, ampak luštno. Pozdravček :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 12:10:01
|
|
|
|
k1
|
ja, ona 2 inglišmena sta bila svetovna... pravi faci... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 12:28:38
|
|
|
|
Marogica
|
Midva z možekom sva prišla domov ob 4.00. Mater sem še utrujena, saj nisem več navajena ponočevanja. Otroke sva dala v "rejo". Ta velikega (4 leta) k sestri v LJ, kar za cel vikend, ta mali (6,5 mes) pa je spal pri moji mami (celo noč). Sedaj pa počasi prihajava k sebi, potem pa pridejo otroci. lp
|
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 12:39:41
|
|
|
|
Moyca_
|
tudi midva sva prišla ob 4. Sva ga se na žurala. Najprej v kino, potem ognjemet (sva pustila avto kar v koloseju do 4.00, glede na to da je 4 ure in 45 minut zastonj- pa sva potem plačala sam za 2 uri:)- 300 sit), potem pa malo v lajf:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 14:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Moyca, kaj sta gledala v kinu? Kaj dobrega?
|
|
|
|
|
Lent in ognjemet ob polnoči 10.7.2005 14:54:49
|
|
|
|
saša 73
|
Pozdravljene! Velika žalost je bil tale ognjemet.Mogoče sva preveč pričakovala,folka pa je blo full. Še naprej preživite lep nedeljski popoldan,jutri pa spet veselo na delo.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.