Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
strah in groza kako dolgo bo treba še čakati...imam tako dolge cikluse, da pridem spet na vrsto šele na začetku decembra! Upam da nama bo Miklavž kaj lepega prinesel...sva bila letos res pridna.... M naj ne bi prišla okoli 3.12. pa se bom dala na seznam za 6.12.
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 12:00:10
lučka 25
Ojla, maša! Mi je žal, da je prišla smotana . Naj bo veseli december res veseli. Veš, jaz jo komaj čakam v novembru, da bova lahko šla potem zopet lahko v akcijo za . Med novembrkami sem vključena med navijačice (za podporo ostali), k tebi bi se pa kar že v naprej vpisala kot borka za diojenčka. ker pa nikoli ne vem, kdaj me obišče, mi zapiši kar datum xx.12. Potem pa v decembru ma da se iz zelene spremeniva v roza! (to velja tudi za ostale borke )
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 18:41:56
sun71
Maša 82 - zaenkrat se pridružujem decemberskim navijačicam, močno pa upam, da ti z našo podporo uspe. Povrh vsega, pa bo tu še Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Zagotovo ti ne uide . Držim pesti
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 18:52:55
spelka12
Definitivno bom navijačica. Komaj čakam da se začne december(moj mesec). Če bomo pridne, bodo imeli miklavž, božiček in dedek mraz veeliko dela. Veste pozimi štorklje ne letajo, je premraz in jih prinašajo ti trije strički .
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.10.2007 19:13:03
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Definitivno bom navijačica. Komaj čakam da se začne december(moj mesec). Če bomo pridne, bodo imeli miklavž, božiček in dedek mraz veeliko dela. Veste pozimi štorklje ne letajo, je premraz in jih prinašajo ti trije strički .
to ne velja več.... sej pa vidiš da v naravi ni nobenga reda več... mačke so se včasih parčkale tud sam spomlad pa jesen...zdej se pa čez cel let, pa jim ni nič prevroč oz. premrzl . Pa še nas si poglej... ko bi vse že mogle bit na temi nosečnost... pa smo še kr tu.... nobenga reda ni več, nikjer..jao jao
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se!
En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi!
Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi!
En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi!
Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre…
En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
Hej, če nam pa ob taki podpori navijačic ne rata v decembru, pol pa tud ne vem...pa jst sem bla letos res pridna in si zaslužim kaj več kot šibo al pa sladkarije! zarad mene lahko tud štorkla preoblečena v miklavža pride al pa obratno, sam da prinese dve črtici na testu!!!