|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NFT blazina
28.1.2008 7:01:57   
Nenya
Zasledila sem da se da na recept dobiti ena posebna blazina na NFT, ali jo imate?
Nama je ni fizioterapevtka nič omenjala, a ste same rekle zanjo ali so vam one predlagale.
Redna cena je menda straih 40 jurjev, kar je pa mal veliko.


_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NFT blazina
28.1.2008 7:08:28   
masna
Ja to je airex terapevtska blazina. Recept pa ti napiše zdravnik v RA (ne fizioterapevtka). Nekateri dajo sami od sebe, jaz sem mogla prosit... Odvisno je zgleda od zdravika.... Mislim da je redna cena 180 eur, ampak nisem ziher.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NFT blazina
28.1.2008 7:52:15   
emaa
Ta mala blazina (185*100*1,5cm ) - Corona je 123€, ta ti pripada, če imaš enega otroka. Pri dvojčki in več pa lahko na vsakega otroka ena mala blazina ali za vse ena velika, odvisno od prostora, Atlas ima dimnezije 200*125*1,5cm, stane pa cca 198€. To so cene v Vita centru v Naklem.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NFT blazina
28.1.2008 8:05:56   
masna
Jaz sem dobila na recept to taveliko (200 x 125). Res je da mam dvojčke, a ko sem se z prodajalko pogovarjala v Sanolaborju (mimogrede ona ni vedela da mam dvojčke, saj je bil recept napisan na punčko) je rekla, da na recept VEDNO dajo prav to taveliko brez doplačila, da pri njih nikoli ni obeden doplačal.... Jaz sem bila tudi presenečena, ker vem da je kolegica, ki ima dvojčke v eni drugi trgovini morala doplačati za taveliko
V Medigu npr. so mi hotli ta malo na recept dati (in me goreče prepričevali da ne morem večje dobit niti za doplačilo ker ne obstaja!!!!).

Vgalvem se je za dobro pozanimat.....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NFT blazina
28.1.2008 8:11:38   
emaa
masna to z doplačilom je pa od trgovine odvisno, če pa imaš enega otroka ti napiše ta malo blazino (mora na ZZZS utemeljit), ki roko na srce ni dosti manjša, samo jaz dve taki nimam kam dat. Meni je na recept napisala dimenzije in ime blazine, ker mora, torej Atlas ali Corona. Mi je zdravnica sama svetovala Vita center, ker jih imajo vedno na zalogi (za Sanolabor to ne drži vedno), pa nikoli ne težijo z doplačilom. Za drugega dvojčka imamo tudi mi frej še recept, če bi se naši blazini kaj zgodilo, ker nam baje pripada ena na 5 let, če ima pa ZZZS kaj zraven pa še to ne. 

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NFT blazina
28.1.2008 14:33:41   
bibyzan
Pri nas je bilo tako, da je fizioterapevtka rekla, da bo omenila zdravnici v RA, potem so me že čez en teden klicali iz vita centra. Tja se poslala samo zdr. izkaznico in čez dva dni dobila vrnjeno z blazino vred.

http://www.vitacenter.si/sl/blazine/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NFT blazina
14.2.2008 8:32:16   
frka
Meni jo je fizioterapevtka predlagala in sem rekla zdravnici mi jo je predpisala ampak zdaj ko ne hodiva več na nft smo jo vrnili. Tudi prej bi jo dobila samo rabljeno ampak je že bila sposojena.

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NFT blazina
14.2.2008 9:14:57   
kaya2007
jaz sem vprašala fizioterapevtko kako je s tem, ona pa je rekla zdravnici v RA, da bi bilo fajn, če bi jo imeli-tako da smo dobili recept. če bi bili tiho, ga verjetno ne bi dobili. smo pa šli v naklo po veliko blazino.

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: NFT blazina
14.2.2008 11:43:52   
MARSELINO
Lep pozdrav. ali mi lahko kdo pove za kakšno blazino gre. s sinkom hodima na fizioterapijo, pa nama ni nihče omenil kaj podobnega. hvala

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: NFT blazina
14.2.2008 14:19:22   
emaa
gre za balzino, ki jo fizioterapevtka na tleh, zato da imaš doma primerno površino za izvajanje vaj. 

(odgovor članu MARSELINO)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: NFT blazina
14.2.2008 17:59:07   
stari grad
Lepo pozdravljene vse mamice,midve z Aneo sve najprej dobile žogo katero je priporočala fiziotarepevtka,nato pa še blazino za katero mi je dala recept osebna zdravnica-pediater.Jaz mislim da bi moral to dobiti vsak otrok ,ki hodi na fizioterepije.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: NFT blazina
14.2.2008 18:10:54   
Noseckica
Mi smo pa v Hoferju kupili blazino za telovadbo oz. dve, ker je ena sama malo preozka. Je bila takrat akcija in je ena stala 7 €.

(odgovor članu stari grad)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: NFT blazina
14.2.2008 18:17:20   
BARBARA R.
Pozdravljene!
 
Kdo jo dobi in kdo ne, ne vem povedati. Meni jo je ponudila dr. v razvojni ambulanti in dejala, da se glede velikosti odločim sama. Češ, da večina jemlje manjše zaradi prostora. Tudi vriti je ni potrebno, lahko pa jo, ko otrok shodi.
Ne dobi je vsak, ki hodi  na nevrofizioterapijo, ker meni jo pri prvorojenki niso ponudili. Imela je premočan mišični tonus in se ni plazila.Sedaj pa imam nedonošenčka, ki še vedno ne sedi, kaj šele da bi se plazil. Blazino pa so mi ponudili že ob drugem obisku RA. Ja, tudi žogo, a to imamo že od prej.
 
Uspešno! user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?