|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOHTI
22.11.2004 9:37:58   
Ni novih sporočil
india
:(:(TOKRAT PA SPRAŠUJEM O SVOJIH NOHTIH...HUDO SE MI LOMIJO, CEFRAJO,...PA NAJ POSKUSIM KARKOLI Z NJIMI, OD KREM,OLJA, VITAMINOV,...TO TEŽAVO IMAM ŽE OD OTROŠTVA. :(
SE UKVARJAM S PRODAJO KOZMETIKE, PA ME JE VČASIH POŠTENO SRAM, KO IMAM TAKOOOOO NEUREJENE NOHTE.:zmeden:
UMETNI PA SO PREDRAGI, DA BI SI JIH LAHKO PRIVOŠČILA, SAJ VENDAR TO STANE,MENJAVANJE,....:(
AJA, PA ŠE TO. ... DNEVNO POJEM OGORMNO KOLIČINO VITAMINOV...SADJE IN ZELENJAVA, NE UMETNIH!

HVALEŽNA BOM ZA VSAK DOBER NASVET,:rozica::rozica: HVALA ,...MIŠKA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOHTI
22.11.2004 9:51:29   
Ni novih sporočil
mammika
kaj pa če si jih uliješ...To niti ni tko drago pa še obnavlajo ti jih vsake tri tedne....
Drugače pa nimam pojma kaj bi lahko še pomagalo

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOHTI
22.11.2004 9:53:58   
Ni novih sporočil
tina.nika
Miška kaj pa od Avona obstaja tekočina za učvrstit nohte, a si že poskusla. Men je naredila čudeže.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOHTI
22.11.2004 9:56:48   
Ni novih sporočil
Tiana
Podobne probleme sem imela sama... odkrila sem oriflame olje in nadlak, ki defenitivno izboljša črvstost nohtov... ampak, sedaj nimam časa si jih urejat :(. No tud to bo prišlo...

Če rabiš kakšno inf. od oriflema, poznam nekoga ki se ukvaraja s to kozmetiko... Sama sem izprobala in se splača...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOHTI
22.11.2004 9:56:57   
Ni novih sporočil
Lenny
Star dalmatinski recept: namakanje v toplem olivnem olju. Punce tam prisegajo, da pomaga.
Pozdravček!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOHTI
22.11.2004 10:05:44   
Ni novih sporočil
india
Tiana, hvala za nasvet, saj mi Oriflame zadevščine poagajo,ampak, nimam dovolj časa...beri,...si ga ne vzamem.
Sicer pa se sama s tem ..z Oriflame kozmetiko ukvarjam že 5 let. Pa vseeno hvala!

Lenny...ja olivno olje,..pa limonin sok..potem pa hitro pohitim še pod česen,..njami,kako je to dobro!

LP, Miška

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOHTI
22.11.2004 14:51:04   
Ni novih sporočil
kimi
miška nikar se ne sekiraj pač tako je tud moji nohti so čist v..., da ne rečem kaj

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
22.11.2004 16:04:45   
Ni novih sporočil
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   NOHTI
22.11.2004 16:20:36   
Ni novih sporočil
Urša
:)-:)-:)- Dobr si povadala, Bagi!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NOHTI
22.11.2004 18:01:58   
Ni novih sporočil
india
Ja, lepo Bagi, a meni je nerodno,ker mam cel noht popokan in razcefran, ne samo konice.
Moji so prav bolano grdi, ne muči me to, da niso dolgi.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
22.11.2004 18:25:14   
Ni novih sporočil
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   NOHTI
23.11.2004 10:20:05   
Ni novih sporočil
india
Bom jokcala, ker ma moja Anja prave kremplje, jaz pa to revščino....no,mi je danes en gospod,ko že leta med kupujem od njega, na tržnici, svetoval, naj si med in malo limoninega soka zmešam in s tem cele roke namažem....ja potem bom pa to pojedla dol!
:bravo::((

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: