Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sedaj sem se spet odločila za njo, ker sem bila res zadovoljna, tako da ti jo res toplo priporočam.
. sem pa bila zelo zadovoljna s pregledom.
No danes klica nisem prejela, tako da upam, da me pokliče v ponedeljek.
, ampak sem gospoda na drugi strani opozorila, da bi naj po velikosti ploda zanosla 10 dni kasneje, tako, da sem mu dala PDP in potem je rekel, naj počakam in sem eno minuto čakala na zvezi in mi je povedal datum pregleda.
kako se premetava!!!!
!Sama sicer nimam teh problemov,še kavico lahko pijem.Poznam pa te stvari od moje sestrične in svakinje!Obe sta namreč šle skozi te neprijetnosti,ki so povezane z nosečnostjo!Kaj več pa vam bom lahko zaupala,po 20.3. takrat imam prvi ultrazvok!Lep dan vam želim še naprej!
. Še plod je večji za en teden, kot je izračunala moja ginekologinja. Jaz sem tak happy, da vam ne morem povedat.
. Imam pa tudi neke druge zdravstvene težave, tako da se bodo mogli ginekologi in nevrokirurgi posvetovat glede poroda in smo o tem kar precej debatirali. Res super zdravnica. Ker bom šla pred porodom v ambulanto za rizično nosečnost v UKC, upam, da dobim njo za svojo zdravnico. Mi je pa na koncu ob odhodu tudi svetovala, naj ne jem svinjskega mesa in suhomesnih izdelkov
.