|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO
26.5.2005 22:44:57   
ribica.
Moja 20- mesečnica se je pred petimi minutami zbudila in se živalsko dere. Nimam pojma kaj ji je, ampka če ji kaj je, potem ne more bit drugega kot uho.

Se vam je kdaj pripetilo? V bistvu me zanima če lahko sama kako ublažim? Naj grem k dežurnemu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NUJNO
26.5.2005 22:52:03   
Anonimen
Lahko pa da se ji je kaj sanjalo. Malo počakaj. Nosi jo in jo tolaži. Če ne bo zaleglo, če se ti zdi, da se sploh ne zbudi čisto, jo daj pa nazaj v posteljo. Pri nas je včasih tudi to zaleglo.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   NUJNO
26.5.2005 22:53:32   
oka
Najprej ji rahlo pritisni ob ušesu. Če se bo zdrznila, potem je gotovo uho. Lahko ji daš svečko, da je ne bo bolelo. Če imaš dežurnega blizu pa kar pojdi.

LP

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NUJNO
26.5.2005 22:54:33   
dix
Čim prej po antibiotik!!! mi ravnokar prestajamo vnetje ušes, ni fajn, mali se je drl skoraj cel dan, dokler ni antibiotik začel delovat. Pa svečko sem mu dala za ublažitev bolečin.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NUJNO
26.5.2005 23:17:02   
Anonimen
Kaj pa, če ji je le vroče? Pri nas se je to zgodilo včeraj ponoči. Sem ga dala na previjalno, slekla in malo počakala, potem pa samo v bodi s kr. rokavi in flaško, pa se je umiril in tako potem tudi zaspal.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   NUJNO
26.5.2005 23:17:32   
bini
če so ušesa, potem svečko, pa kaj toplega na uho..
kako to preveriš so ti povedali..
zjutrej pa k direkt po antibiotik.. tko so nam rekli, ko se je enkrat začelo zvečer..
upam da niso ušesa :rozica:

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NUJNO
26.5.2005 23:45:34   
ribica.
Punce, hvala za nasvete. Vam povem neki......Vita že spi. Saj to ne morš verjet. Pri nas je histerija na višku. Ful mi je bedno, ker res nikol ne vem, kdaj gre zares. Mala se pa tako dere, ko ima svoje momente.....niti dotaknit se je ne smeš. Kako naj pol človek ugotovi od česa se zdrzne.

Stala je bosa v kotu in tulila kot nora, solze so špricale po celem MB. Jaz sem se že oblačila, da jo peljemo k dohtarju, kaj pa naj. Pol se je mal manj intenzivno začela dret, pa sem jo na eno finto vrgla, z eno igračo, in se je počasi skulirala. Še prej mi je pa od same jeze skoraj odgriznila kovinsko sponko na mojem pasu.

No, taka je naša zlata Vita.

lahko noč!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NUJNO
27.5.2005 8:57:07   
Pajaca
Matr delate paniko iz enga navadnega dretja..... moja se dostkrat tko zbudi, pa je ne morem potolažit, a vedno so le sanje..... mal jo pocrklaš, flašo v usta pa spi naprej, pa traja kdaj eno uro pa kaj.... ma ne morš zabrezveze otroka k dohtr vozit..... pa antibiotike takoj... Drugič ne bit panična pa ne lavfi takoj na rr ampak otroka najprej umir, k tud če jo ušesa bolijo se nau tko drla.... vsaj mojo se da vedno umirit... seveda če sem jaz mirna in skulirana, ne pa da paniko delam, ker pol je še huj, pol se še bolj dere.

Pa ne zamer za te besede, ampak včasih se more najprej mama pod mrzu tuš spravt da lahko otroka umiri.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NUJNO
27.5.2005 8:58:18   
Anonimen
Vita je življenje, saj veš. Tale vaša ga je res polna, ha, ha, pa včasih malo ven seka.
Ne, resno, najbrž se ji je kaj sanjalo. Pri nas je tudi včasih podobo.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   NUJNO
27.5.2005 10:57:49   
metka-5
po navadi je potrebno malo počakati, detece umiriti in predvsem sebe skulirati. če vidi otrok panično mamo bo še bolj tulil.


Metka

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NUJNO
29.5.2005 14:11:53   
ribica.
Metka, lahko pametovati, če niste v moji situaciji. Naša vita se namreč ne pusti pocartat, niti dotaknit. Vse zmeče stran od sebe. A razumeš kaj je to nič?! Kakšna, duda, flaška....nič! Pa ne misli da sem panična. Nisem! Problem je samo v tem, da pri nas nikoli ne veš kdaj gre zares in kdaj ne. Se je pa že zgodilo, da se je drla tako zaradi vnetja ušes. Verjetno tud ti ne pustiš svoga otroka da se dere, ko ga kaj boli.

Sicer pa smo imeli dretje tudi včeraj.Kot nora se je drla dve uri skupaj. Sedaj je čisto hripava. Zakaj se je drla, kdo bi vedel.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?