|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna
13.6.2005 9:38:25   
pikica*
Ojla vsem skupaj!:)

Sama se še vedno borim z vsakodnevnimi slabostmi, za katere pa upam, da bodo kmalu minile. Upam, da nekje tam okrog nuhalne. V zvezi s tem pa imam tudi vprašanje. A je mogoče katera od vas imela nuhalno pri dr. Jerman Kačičevi? Ona je namreč moja ginekologinja, za ta pregled pa me je naročila kar pri sebi. Sedaj pa ne vem, če ona sploh ima licenco za opravljanje te preiskave ali ne. Prav tako pa me zanima, če je tudi pri nuhalni tako redkobesedna?:zmeden:

Uživajte!:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nuhalna
13.6.2005 10:02:09   
Kiki
Jaz sem jo imela tri leta in sem jo tudi po dveh pregledih, ko sem zanosila zamenjala. Mi pač ni bilo všeč da nič ne pove in da moraš vsako stvar vleči iz nje. Nisem pa imela nuhalne pri njej. Ko sem že zamenjala ginekologinjo sem imela nuhalno pri Pušenjaku. Butasto se mi zdi, da plačaš nekaj potem pa malo manj kot prosiš, da ti kaj pove.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nuhalna
13.6.2005 10:09:57   
Grascakinja
Jaz sem jo imela pri njej, in ona ima licenco. S pregledom sem bila zadovoljna, tudi z ostalimi UZ, ki mi jih je delala, moram rečt da je strokovnjakinja kar se UZ tiče in na njih tudi ne špara, vsaj pri meni ne. Resda ni preveč zgovorna, ampak če vprašaš, ti pove, kar te zanima. Prej si pripravi vprašanja, in vprašaj. Jaz sem na NS vzela s sabo :love: in mu je vse lepo povedala, preštudirala sta celo pikico od bučke do stopal in vse vmes.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nuhalna
13.6.2005 10:13:34   
pikica*
Pupa25, a je bilo možno UZ posneti tudi na CD? Ponekod ta možnost obstaja. In glede na to, da mi je na prvem pregledu pozabila sprintat slikico, bi bila zelo razočarana, če bi ostala še brez tega le zato, ker nisem vedela, da je to možno. Očitno si bom morala za drugič pripravit kar seznam z vprašanji:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nuhalna
13.6.2005 10:23:09   
Grascakinja
Mislim, da ne, lahko pa vprašaš sestro, kar pokliči (ona je pa taaaak srček, da ni za povedat). Pa slikico kar prosi, naj ti sprinta, pa jo malo poglej, pa vprašaj, kaj je to, kaj je ono... saj vse razloži - sam vrtat je treba. Pa s prijaznostjo se ful daleč pride. Jaz sem zadnjič pohvalila njeno orhidejo, pa se mi zdi, da sem bila od njene hvaležnosti vsaj 5 minut dlje na UZ... Kaj češ, eni kar sami od sebe nakladajo, druge mormo pa mal spodbudit :)-
Če boš hotela, ti priporočam, da greš nekje okoli 19t na samoplačniški UZ k dr. Mihelič v Črnuče, tam ti bo naredila morfologijo in mislim da ti 20 minut posname na kaseto. Pa zdaj imaš možnost tudi 3D UZ, tega pa na CD posnamejo, samo ne vem, kje. Ampak res se splača to tam do 20t, ko je bebika že tako razvita in brca in se igra in jo je res lepo opazvat.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nuhalna
13.6.2005 10:57:56   
Nannn
tudi jest sem hodila k dr.Jerman Kacic in sem jo sedaj ko sem zanosila zamenjala...tako kot ve mi je prevec redkobesedna...vse sem mogla iz nje izvrtat in sem se sama seb pocutila tecna...sestra je res taprava faca ampak nisem ostala pri njih...

Ima licenco za NS tako da nic se bat...

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?