|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODGOVOR -III- kot se je poimenovala in vsem ...
23.5.2005 22:49:25   
MEGY_Patricija
Ja drag Trojkica,:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
kot si se sama poimenovala.Ja res verjamem, da je v življenju večrat tako teško,in tako hudo, da pač človek učasih obupa nad življenjem, vendar tudi ti trikrat prej pomisli preden boš to, še kdaj hotela storiti ali pa boš na to samo pomislila. Saj veš kaj pravijo, da za vsakim dežjem nekoč posije sonce, pa naj bo to kmalu ali pa po zelo dalgem obdobju!!!!!
Ker bi te rada spodbudila k treznemu razmišlanju si vedno reci in zapoj sama sebi,da nikoli ni tako hudo, da bi se splačalo umret, zato si to pesem posnemi na kaseto in jo većrat poslušaj, poje pa jo skupina EVERGRIN, verjemi mi, da ti bo dala pozitivno energijo in pametne napotke za naprej.

Veš res je včasih hudo, ko pa se ti kaka huda svar naredi, pa se vedno uprašaj,kaj pa, če bi bilo še huje in iz vsega slabega potegni najboljše pa mi moraš verjeti, da sem bila v svojem življenju že v zelo zelo teških situacijah, ko nam je z hišo vred gorela babica, čeprav je res, da kasneje za posledicami umrla, pa ker še to ni bilo dovolj je mesec dni za tem imela moja mamica zelo hudo prometno nesrečo, ki jo je k sreči preživela, ker pa očitno tudi to še ni bilo dovolj nam, je dva meseca kasneje zgorela vsa kurilnica in je bilo en miljon škode, ker pa je nesrečo opazila moja hčerka in nas na to še pravočasno opozorila,češ ATI KAJ SI PA TAKO ZAKURIL, DA SE IZ KORILNICE TAKO KADI, potem pa panika kako igenj pogasiti saj ko je kur...dobila zrak je samo še bolj začelo goreti in je ob enem zmankalio tudi vode, zaradi vsega skupaj ,kaj pa je najhue pri vsem tem, izgubila bi lahko oba starša, saj sta počivala po nedeljskem kosilu, mi pa smo se z darilom odpravljali skozi vrata k tašči na roj.dan.

To je samo nekaj podrobnosti o moji nesreči zato ti svetujem, da sedaj svoje probleme daš na tehnico in se uprašaš tako kot se sama sedaj večrat kaj mi vse bogastvo in denar ,KI GA ŠE DELAJO, kaj pa če bi v nesreči katera se nam je zgodila izgubila svoja starša z hišo vred ,za katero sta se moral tako matrati ali pa bi se zgodba končala še huje in bi izgubila svojo hčerko Patricijo v tistem trenutku ,ko je vse to opazila.:angel::angel::angel::angel::angel:

Res ti želim ,da dobro premisliš o svojih razmišlanjih in si vedno, ko bo še tako teško spomniš name ali pa me v teških trenutkih tudi pokličeš in ti bom zelo rada pomagala in svetovala saj nikoli ne veš, koliko ti je sam bog odmeril in kdaj te bo sam poklical k sebi in bo on rekel sedaj si pa ti na vrsti.9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa


Lep večer in veliko pozitivnega razmišlanja ti z družino želi tvoja "" nepoznana prijateljica"" MEGY!!!!!
NAJ TE ČUVAJO ANGELI. :angel::angel::angel::angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:




Nosečnost Porod Dojenček Otrok Vrtec Otroški kotiček
O portalu - Pravila uporabe - Pogoji nakupovanja - O pravicah - Vabilo k sodelovanju - Oglaševanje - Kontakti
Copyright © 2002-05 Ringaraja.Net Vse pravice pridržane
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?