Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

je zelo dosti jokal že v P, ker je imel krče. Mi je prav pasalo, da je nekdo prišel in ga malo nosil, da sem lahko legla. DRugače sem ga sama nosila, dokler niso prišli obiski.
, sem kar naprej na telefonu in poročam za vsak mesec posebej, kako se počutim in ostale zadeve.
, pa če bi blo res nujno naj prideta še tašča in tast, moja mami in sestra. To je pa to. Ampak so mi dali jasno vedet, da se mojih želja ne bo upoštevalo. Itak živimo skupaj s taščo in tastom, pa tudi svak in njegova družina so takoj zraven, tako da mi je v bistvu bolj pomembno, da bi prišla moja mami in sestra, kako pa tast in tašča. Pa tud prvi mesec najrajš nebi imela ne vem kolk obiskov, no vsaj tok časa, da pridemo mal k sebi in da se navadimo en na drugega. Pa še prostora imamo zelo zelo malo, tako da bi se sam stiskal.