|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški vozički
10.9.2006 21:54:01   
Anonimen
Predlagam, da v tej temi pomagamo bodočim mamicam pri odločanju o nakupu vozička. To naredimo tako, da opišemo svoj voziček, napišemo znamko in model (če ga poznate) in nato še kaj vam je bilo na njem všeč in kaj ne.

Če bi na temo bilo veliko odziva, pa bi jo morda lahko moderatorka prestavila višje, da ne bi kar tako izginila?

Kaj pravite, ste za?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški vozički
10.9.2006 22:01:34   
Anonimen
Aja, no, lahko bi pa še kar v prejšnjem postu začela, a ne? user posted image

Mi smo imeli dva vozička. Eden je bil ABC Design Easy tech rider. Cena je bila dokaj ugodna, temu primerna pa tudi kvaliteta. Saj voziček sam po sebi ni bil slab, motilo me je to, da je bil tako trd. Če si otroka vozil po kakšnem večjem kamenju, ga je zelo rukalo. Nič ni kaj vzmeten, da bi ga zibalo. Tudi voljiv je bilj bolj tako tako. Moral si se ga navadit, ker je vozil levo - desno. Jaz sicer z njim nisem imela težav, so jih pa imeli drugi, ki ga niso bili vajeni.

Dobra stvar je bil ročaj, ki se je premikal naprej in nazaj. V primeru, da je sijalo sonce ali je pihal veter, je bil res dobra pogruntavščina. Otroka si lahko imel obrnjenega proti sebi ali proč in si to lahko spremenil brez da bi dvigoval sedež.

Je pa težek za nosit (okoli 12 kg). Kolesa so srednja, niso majhna, ampak tudi niso napihljiva. Ko je bil sneg, se mi je  zdelo, da nisi prišel nikamor.

Ni me prepričal, naslednjič bom definitivno kupila novega. Katerega, še ne vem.

Je pa res ena stvar - po dveh letih uporabe se na blagu ne pozna, da bi se v njem vozil otrok. Barva ni nič zbledela od sonca.  Vidi se edino po kolesih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroški vozički
10.9.2006 22:05:55   
klepetka
tudi mi smo imeli od ABC -ja tec ride s in moje mnenje enako kot višje skutica.Nebi ga več hotela ,ker je res nemogoč za vozit.Mojega je tako vleklov desno,da si prav obupal nad njim.Ne priporočam.

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroški vozički
10.9.2006 22:19:25   
mucica1
Živjo!
Naš mali (prihodnji teden) 6 mesečnik se ponosno vozi v Hauckovem Traxx Jaguar 3, svetlo modre barve.
Voziček sva z mojim dragim jasno kupila zato, ker nama je bil pač zelo lep in ker imajo skoraj vsi Quinny-je (priznam, da sta to malo butasta razloga user posted image ). Voziček je v ice barvi in največja težava je bila seveda v isti barvi dobiti lupinico.
Dobre strani vozička so:
- da je uporaben že od rojstva dalje - se ga da namontirati v popolnoma ležeč položaj;
- da je naslonjalo precej široko in imajo otroci dovolj možnosti premikanja tudi takrat, ko spijo (naš namreč ni pri miru niti v spanju);
- da je zelo dobro vodljiv tudi off road, se pravi po makadamu in gozdnih poteh, poleg tega imajo kolesa amortizatorje, kar omogoča, da je user posted image   na kakih stran poteh prihranjen pretres možganov;
- da se da višina "volana" prilagajati velikosti šoferja;
- da se zelo lepo opere z navadno glitzi gobico in malo pralnega praška;
- da ga je mogoče zložiti v 10 sekundah in razmontirati kolesa v približno 2 sekundah;
- da je stabilen;
- da ima dovolj veliko nakupovalno košaro;
- da ga je enostavno upravljati;
- da je z adapterji mogoče namontirati nanj tudi lupinico (Hauckove, Esprijeve in Maxi cosi);
- mogoče ga je namestitii tako, da dojenček gleda proti mamici ali pa stran od nje (za zamenjavo pa moraš košaro prej odmontirati, kar je precej neugodno, če imaš ravno takrat kričača v vozičku . na tla ga namreč ne moreš položiti)

Minusi:
- da je velik tudi takrat, ko je zložen in moraš imeti kar velik prtljažnik, če ga hočeš pravažati v avtu;
- da je precej težak (12,5 kg)
- da strehice ni mogoče razstaviti in malemu v poletni vročini okrog glavice ne moreš narediti malo prepiha (za to odlični Quinny-ji, ki imajo srehico na zadrgo)

U glavnem mi smo z njim zelo zadovoljni, naš mali lump pa tudi. Če bi še enkrat kupovala, bi pa verjetno zaradi opisanih minusov izbrala Quinny-ja Buzz ali pa Speedy sx.

< Sporočilo je popravil mucica1 -- 10.9.2006 22:20:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroški vozički
10.9.2006 22:21:03   
nina166
Mi pa se ravno odločamo o tem, kateri voziček bi kupili, zato mi bo ta tema prišla kar prav. Odločamo pa se zaenkrat med Hartanom ali Teutonio-ima mogoče kdo izkušnje s katerim od njiju in kakšne so njihove dobre in slabe lastnosti.

čao

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroški vozički
11.9.2006 8:10:59   
KIRA
jaz sem imela/imam voziček Pikolo. Proizvajalca se ne spomnim. Se pa da komot zložit in fajn paše v naš prtljažnik. ima velika gumijasta kolesa, 3 naklone hrbtišča, spodaj košaro. zgoraj ima tako poličko, da si denarnico lahko spraviš, ali telefon (predalček).
pol pa je zraven še zaščita za naslonjalo za roke, ter taka mizica - tablet z utorom za flaško, pa lupinica z odstranljivo strehico. men je ful v redu, ker je izredno lahko vodljiv in stabilen. všeč mi ni le varnostno zapiiralo (stransko), ki se - ko otrok to pogrunta, da brez težave odpret. ampak ker je moj voziček že starejši model (2,5 leti user posted image user posted image user posted image ), pa novejši imajo to urejeno drugače, druge najbrž ne boste imele takega problema.
sestra si je kupila enakega - novejši model v drugi barvi. ne nazadnje je tud cena ugodna (40KSIT).


LP

< Sporočilo je popravil KIRA -- 11.9.2006 8:11:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otroški vozički
11.9.2006 8:24:44   
Jančika_
Chicco 6WD Tech - zdaj ga uporabljamo že pri drugem otroku in pravzaprav nimam resne pripombe. Uporaben od rojstva, trpežen, stabilen (ravno ta vikend smo ga terali po premanturskih brezpotjih), lahko vodljiv, ogromna košara, nastavljiv ročaj. Zloži se enostavno, ima pa 13 kil in zasede cel Fabijin prtljažnik. Sedeža se ne da obračati, ampak jaz tega pri vozičku nisem iskala, tako da me ne moti. Še vedno zgleda kot nov, razen gum seveda.

BBY Gold Rider marela - 8 kil, neverjetno trpežna, drugače pa marela kot marela. Po letu in pol uporabe sem jo (končnouser posted image ) oprala in je kot nova, edino gume so malo sterane, ker smo jo res veliko uporabljali.

Hauck Tandem 6 - voziček za dva otroka z majhno razliko v starosti. 14,5 kil - ko sta not še oba otroka, se kar namatraš pri dvigovanju na pločnik, a hitro prideš not (pa še krasne natrenirane roke dobišuser posted image ). Zame je bil zadnja dva meseca nepogrešljiv. Je med najlažjimi tandemi (ostali imajo vsi 16-20 kil). Priporočam.

Skratka, z vsemi tremi vozički sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Otroški vozički
11.9.2006 9:26:56   
polona2
Quinny Freestyle 4 xl, priporočam vsaki mamici, ki živi v hribovitih delih Slovenije, kjer občasno asfalt zamenja makadam, kjer se se, ter tja najde kakšna pot polna korenin, skratka, voziček je bolj za "neusmiljen" teren, edini minus je njegova teža, torej naj lastnica nima doma preveč stopnic. Primeren je od rojstva dalje, otrok se v njem odlično počuti, je udoben, z veliko nakupovalno košaro. Za naslednjega otročka bo potrebno zamenjati zračnice na kolesih, ker smo jih kar fino izrabili.

Chicco Ct 0.5 marela, je sicer zelo praktična in kvalitetna, skoraj dve leti jo vozimo brez problemov, je pa mogoče malo ožja od drugih marel in zato včasih malo manj udobna, za marelo ima dovolj veliko nakupovalno košaro, ter še dodaten žep na zadnjem delu strehice. Pri strehici me moti, da je premalo prekrivna.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Otroški vozički
11.9.2006 10:15:19   
A-N-J-A
Chicco 6wd tech Nazačetku smo ga uporabljali skupaj z lupinico in se je dobro obneseluser posted image .Potem sem malo dala v športni del in je bila obrnjena stran od meneuser posted image .Zame nesprejemljivo.Naša ima od malega zelo občutljiv uček in se ji je že ob mali sapici uček "zmočil".Ima samo tri naklone hrbtišča in ko hočeš otročka malo dvignit je drugi naklon seveda še previsokuser posted image .Ker sem jaz veliko hodila in hodim zelo hitro,me sprednja kolesa niso ubogala in so skakala sem in tjauser posted image user posted image .Tud ko sem jih zablokirala so poskušala skakatuser posted image .Z možem sva oba velika in sva se butala ob palico od zavoreuser posted image .Kolesa so namreč postavljena močno nazaj,zato je bil tudi dvig vozička na pločnik pravi podviguser posted image .Je pa voziček tudi zložen kar glomazen.

Bebe comfort Loola(marela-ala PP P3) Naš drugi voziček pri katerem se da sedež obrnit,da vidiš dojenčkauser posted image .Kar velika gumirana kolesa,ki se dajo zablokirat na ročaju vozička in se ti ni treba sklanjatuser posted image .Naslon ne gre v čisto ležeč položajuser posted image .Prevleka se enostavno sname in opereuser posted image .Ker je voziček bolj moderne izdelave ima močan geštel in zato malo težji in večji ob zlaganju(res malenkost)user posted image user posted image (se ne morem odločituser posted image )

Quinny Freestyle 3xl comfort Uf naš tretji voz.Bom najprej napisala kaj mi ni všeč.Težek in zložen vzame ogromno prostorauser posted image .Res pa je da se kolesa enostavno snamejo,ampak to je že dodatno delouser posted image .Pa če bi hotla da bi bil voziček popoven bi se dalo ročaj obračat ne pa sedežauser posted image .
Drugo pa je vse plus.Ima 5 naklonov naslonauser posted image ,sedež se obrne da otročku veter ne pihauser posted image ,ima ogromno strehouser posted image ,da jeuser posted image pozimi zavarovan.Streha se tudi odpne in imaš potem samo senčnikuser posted image .Prevleka se enostavno opereuser posted image .Z vozičkom se super rolauser posted image .Pa še neki sem opazila,ima zelo visok naslon.Naša punca je velika pa ji še kar neki manjka do vrha naslonauser posted image ,pri drugih mamicah pa sem opazila da so otročki že zdavnaj prerasli naslonuser posted image .
Aja pa še en - sem se spomnila premajhna nakupvalna košarauser posted image .

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Otroški vozički
12.9.2006 13:59:34   
arielca
Quinny Speedi SX user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
+ lahek
+ enostavno se zloži (tudi kolesa hitro snameš dol in natakneš nazaj)
+ ne zavzame veliko prostora
+ zelo vodljiv (vrtljivo sprednje kolo, ročna zavora)
+ primeren za vse terene
+ spodaj ima nakupovalno košaro
+ udoben

- ne gre v popolnoma ležeči položaj (na začetku rabiš lupinico ali košaro)
- spredaj nima varovala (mi ga ne pogrešamo)

Quinny Zapp user posted image user posted image user posted image user posted image  
+ ekstremno lahek
+ zloži se na minimum in ga lahko spraviš praktično kamorkoli
+ vodljiv
+ majhen (fajn za med policami v trgovini)

- ne gre v ležeči položaj
- nima nakupovalne košare (mi imamo zadaj mrežico)
- obnese se predvsem na asfaltu

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Otroški vozički
12.9.2006 19:36:46   
Anonimen
No lepo po vrsti:

HAUCK Roadster 3 :
user posted image
+ udoben
+ enostavno čiščenje
+ primeren za vse terene
+ zelo zelo neuničljiv, torej trpežen
+ poceni!!!
+ spredaj ima varovalo,da lahko otrok komot sedi
+ košara
+ VREDEN NAKUPA, TAKO DA BI GA ŠE TAKOJ 1X IMELA

-  11,5kg
-  velik za zložit, če ne odstraniš prvega kolesa
-  sprednjo fiksno kolo(no nevem če je to minus, kakor komu vrjetno)

HAUCK Sprint 6 :
user posted image
+ spredaj ima varovalo , da otrok komot sedi
+ ???

- nikakor se ga ne da vozit,torej nikjer ne zunaj , ne v trgovini, kolesa kar po svojeuser posted image
- plastična kolesa
- težko ga potiskaš, ker ob hoji brcaš v zadnji del vozička,če sem natančna v palico, ki drži skupaj kolesa
- NIKOLI VEČ!!

JANE ENREGY:
user posted image
+ lahek
+ zelo fajn vodljiv, tudi z eno roko
+ super barve
+ zraven dobiš tudi dežno prevleko
+ lahko odstraniš strehico
+ komot pranje v pralnem stroju
+ majhen, lahko ga neseš kot torbo
+ gre v čisto ležeči položaj
+ ZELO ZADOVOLJNA!!

- nimam pripomb(ŽE TRKAM NA LES)user posted image


To je vse do zdaj!user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Otroški vozički
12.9.2006 20:29:46   
škratek
Mi imamo pa Chicco S3 Trio (košara, lupinica in voziček).  Zraven smo dobili še nahrbtnik, previjalno podlogo, prevleko za dež ter toplo vrečo za noge. Voziček je izredno vodljiv - lahko ga voziš z eno roko, spusti se popolnoma v ležeč položaj, ima protivetrovno zaščito, prednje kolo se vrti za 360 stopinj - se izkaže na makadamu. Je iz pralnega materiala. Edini minus, ki bi mu ga dala je, da zavzame kar nekaj prostora - za prevažanje npr. v R Cliu je potrebno sneti kolesa, kar pa se napravi en, dva, tri. Če razmišljate o nakupu je v Italijji cenejši kot pri nas. Upam, da sem kateri pomagala.
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Otroški vozički
12.9.2006 22:24:16   
frutka_
Peg Perego Culla model
  •  je bil taprvi voziček
  • full kompakten
  • zelo lep
  • z letno in zimsko obleko vozička
  • izredno uporabna spodnja košara
  • lepo vodljiv voziček
  • meni še zmeraj najlepši voziček za dojenčka
  • vsa dodatna oprema (dežno pregrinjalo, zimsko pregrinjalo, velika košara spodaj, premični ročaj, dve strehici, dve pregrinjali, mreža proti komarjem, pettočkovno zapiranje, nastavljivo dno košare do sedečega položaja, zračenje košare, enostavno pranje, marelca proti soncu,...)
  • voziček je dokaj velik ampak za karavana ni problem. Za manjši avto (recimo Clio) voziček že moraš sistematično zlagatuser posted image
  • športni del vozička se poleže do vodoravne lege
Potem smo kupili:

 PP PLiko

  • spet fajn lahek voziček
  • izredno trpežen
  • lahko vodljiv
  • praktičen
Zapp

  • full mali in full všečen
  • najalažji od vseh marel
  • majhen ko ga zložiš
Torej, če komu kaj priporočam je to ziher PEG PEREGO. Všeč so mi tudi modeli Pramette od PP-ja. Zapp je tudi zakon ampak za večje otroke, za tamale se mi ne zdi primeren. recimo od leta dalje.

http://www.shopping.com/xPO-Peg_Perego_Culla

http://www.amazon.com/Peg-Perego-Pliko-P3-MT/dp/B0007TJYJW/ref=pd_lpo_k2_dp_k2a_1_img/102-8074233-6783304?ie=UTF8

http://www.zapp.quinny.com/#



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Otroški vozički
13.9.2006 10:23:49   
škratek
Tule je lep predstavitveni video:
http://trios3.chicco.com/

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Otroški vozički
19.9.2006 17:33:47   
beti 1
ABC design Novus 3:
pri nas se novega ne dobi več, v tujini ga je zamenjal Sinus 3

+ uporaben od rojstva dalje
+ sedežni del se lahko obrne (ko je voziček prazen)
+ dobro vzmetenje zadnjih koles
+ blago je res neverjetno trpežno (star skoraj 3 leta, že večkrat opran, izgleda kot nov, še muckov nima)
+ do sedaj smo imeli samo 1 gumidefekt, pa smo ogromno na cesti
+ zavora na zadnji kolesi
+ zelo stabilen (kaj vse je starejši počel notri, pa se ni prevrnil)

- sprednje kolo ni vrtljivo (težko vodljiv, če za eno roko vlečeš starejšega otroka z drugo pa voziček potiskaš)
- palica pod nakupovalno košaro se hitro zlomi (vsem, ki jih poznam)
- gumbki za prilagajanje se pogosto zatikajo
- težak >12kg
- če je sedežni del obrnjen k "šoferju" zložen zavzame veliko prostora, pa še sicer velika nakupovalna košara je takrat zelo slabo dostopna
- še kaj bi se našlo

Marela Monbebe:
- čisto okleščena verzija samo ogrodje in blago, nima strehice, nima naklona

+ ima večja kolesa- lepo vodljiva tudi po makadamu
+ sprednja kolesa se zablokirajo
+ zloži se zelo na majhno, zelo lahka

Idealen voziček za dopust z vsaj eno letnikom

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Otroški vozički
19.9.2006 22:46:25   
ninocka
Qiunny 3XL comfort: se strinjam z A-N-J-O. Edino kar je pri meni se minus je, da nima varovala med nogami in se ti lahko otrok zmuzne cez tist pas, ce ni pripet.
Fino je, ker ga lahko kombiniras z Maxi Cosi lupinico, je pa res mal velik, ko se ga zlozi.


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Otroški vozički
21.9.2006 12:18:26   
Grascakinja
Hauck Roadster 3SL


+ lahek
+ izjemno vodljiv
+ poceni
+ super za offroad
+ velika nakupovalna košara, snemljiva
+ snemljiva strehica
+ lahko daš nanj lupinico

- sedalo in hrbtišče sta pomoje premehka
- sedalo je preplitko
- zoprn sistem pripenjanja otroka
- ko je otrok težji (12kg) in sedi, se težišče vozička premakne precej naprej in ga težje voziš
- hrbtišča se ne da v čisto pokončen položaj ali ležeč položaj, otrok je vedno nekoliko nagnjen
- sistem za dviganje in spuščanje hrbtišča je zoprn - nekaka vrvica, s katero reguliraš naklon
- nimaš možnosti obrnit otroka proti sebi

Pa če bom imela še kakega otroka in bo zimček, bom morala kupiti drug voziček, ker se na tega ne da namontirat košare.

Skratka, če bi še enkrat kupila, bi kaj drugega. Ampak idealnega vozička pa še niso naredili... o tem, kak bi moral biti pa kdaj drugič.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Otroški vozički
26.9.2006 14:50:08   
tina104
Pikolo

dobre strani
zelo poceni (z lupinico vred 37.000)
lahko se uporablja že od rojstva, ima 3 naklone
gor daš lahko tudi lupinico
ima zapiranje zadaj in na strani, tako da če otrok že zna ono zapiralo na strani odpet, se še vseeno ne more zložit, ker je še eno zapiralo zadaj
velika košara spodaj
prostor za manjše predmete pri ročaju
lepe barve
zelo stabilen

slabe strani
ne da se na malo zložit, če imaš mali prtljažnik, verjetno ne bo šel noter
lupinica, ki je zraven ni kvalitetna, meni se ne zdi ravno varna
dobro vodljiv je samo po asfaltu

Drugače splošno gledano sem zelo zadovoljna z njim, za teren, kjer smo se vozili, je bil super, zelo poceni, ampak lupinice pa res ne priporočam te, ki je zraven.


_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Otroški vozički
4.10.2006 16:43:15   
ribicau
Ali ima katera izskušnje z Jane trikolesnikom?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Otroški vozički
6.10.2006 23:31:56   
balaena
ribicau: jaz imam jane slalom

+ eden najlažjih terencev (8kg)
+ super vodljiv (tudi brez rok (=s trebuhom) sem ga že rinila par metrov), prednje kolo se lahko tudi fiksira
+ sedežni del je zelo prostoren in udoben, širok, naša skoraj enoletnica se še zdaj izgubi v njem, je pa res bolj pri majhnih
+ velika kolesa, ki jim nič ne pride do živega. 
+ kvalitetni materiali ogrodja in sedežnega dela, naša tkanina je zelo robustna, neobrabljena
+ velika košara (ali pa srednje velika) za stvari iz trgovine. zame je dovolj velika
+ meni je zelo všeč način spuščanja in dvigovanja naklona: je brezstopenjski, zato se lahko res sprdneš in nastaviš, kakor si takrat zamisliš. poleg tega ne "skoči" oz. ne rukne, ko naklon spustiš, zato se otrok ne zbudi.
+ strehca sicer nima zadrge, je pa tak sistem, da jo zavihaš navzgor, česar se potem sploh ne opazi in je enako kot, da bi jo odpel. in je zelo zračno otročku, ker mu lepo pihlja. novi modeli pa imajo itk že zadrgo.
+ strehca ima strešno okno, da lahko preverjaš, kaj otrok dela
+ zložim ga v dveh sekundah, razstavim tudi, kolesa so prav tako v dveh sekundah gor ali dol - je eden redkih (jaz ne vem za drugega) pravih terenskih vozičkov, ki ga lahko spravim v R. clio.


- sedeža ne moreš obračati v obe smeri
- naklon sedeža bi po moje lahko šel še malo bolj naprej/gor (s tem da moja hčerka raje sedi tako kot je in iztegne noge na tisti varovalni prednji obroč in je kot en kavbojc z nogami na mizi)

drugega se ne spomnim. včasih me prime, da bi kakšno marelo kupila, da bi lahko poleg vozička v prtljažnik še kaj konkretne robe iz trgovine zložila, ampak potem se vsakič spomnim, da konkretne robe itak ne morem nakupit, če imam tamalo v vozičku (ker špecarije v rokah ne morem nosit), torej grem brez vozička, tamala sedi v nakupovalnem vozičku in je problem rešen.


(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Otroški vozički
10.10.2006 8:17:09   
mala zirafa
Je kupila katera od vas chicco ct.01?zanima me tudi kako je s košaro, ali vzame ful prostora?se jo da ločeno kupiti?Veliko tehta?Zložen chocco vzame manj prostora in še lažji od PP-ga.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Otroški vozički
2.11.2006 12:30:06   
filipinka
asahi hauck typhoon - nisem več prepričana, da se je tako imenoval. V glavnem športni trikolesnik z možnostjo klipa lupinice. Je super voziček za zunaj, za trgovine pa nikakor, ker je preširok in kolesa so velika. Od rojstva do 5. meseca smo tamalega vozli v lupinici, kar se mi zdi super, da ga ne rabiš iz tople lupinice iz avta dvigovat v mrzli voziček, pa nasploh je zelo praktično.
Pri vozičku me je najbolj motilo, da je ful težki za nosit. Zato smo ga pri enem letu prodali in kupili hauck sprint 6, kot je napisala nina_nana - zanič! Lep sicer je funkcionalen pa čisto nič. Spet je obveljalo- MALO PENEZ, MALO MUZIKE!user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Otroški vozički
10.12.2006 21:15:53   
mala Tinka
No, jaz pa lahko naštejem nekaj + Hauck Sprint 6. Pri nas je to drugi voziček - ga uporabljamo, kadar potrebujemo več prostora v prtljažniku.
Iskala sem poceni voziček (zanj sem odštela malo manj kot 50 €), ki se da poležat (velika večina marel istega cenovne razreda te možnosti nima), ima streho in po možnosti košaro (ta je zelo velika). Našla sem dva, ki sta zadoščala tem kriterijem in sem se odločila za Sprinta, ker mi je bil veliko bolj všeč. Sprednje varovalo lahko odstraniš.

Z njim smo naredili ogromno kilometrov - seveda po asfaltu, čeprav smo ga vlekli tudi po pesku. Da sem ga lahko oprala, je bilo potrebno seveda odšraufat nekaj vijakov, ampak tega itak ne počnem pogosto in mi ni težko dvakrat na sezono izvijač v roke vzet.

Kot drugi voziček se je obnesel super in je še v dokaj uporabnem stanju po dveh otrocih.
Tako, da ni bilo tako malo muzke pri nas.


(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Otroški vozički
19.12.2006 9:55:18   
golobvalerija
Lep pozdrav!

Jaz sem imela voziček pikolo. Navodila so zelo pomankljivo napisana, tako se nama je že po treh dneh uporabe zlomila naslonjalo za nogice. ker je bil še v garanciji, sva dobila novega, vendar novejši model. Ta nama je "služil " štiri mesece, ker se nama je zlomil zatič za naklon naslona. Sama plastika vam rečem. Poleg tega je zložen zelo velik. Imam 4 vratni avto in velik prtljažnik pa vam povem, da sem ga komaj dobila not, da sem skoraj zvočnike odlomila. Tako sme se potem odločila, da vzamem "marelo" Peg Perego Pliko P3. Z njim sem zelo zadovoljna, saj ga z lahkoto spravim v prtljažnik. Res pa je da ni za makedam. In vidim da resnično drži rek: Malo dnarja, malo muske! Pikolo je bil z jajčko vred 48 tisoč, peg perego pa sam voziček 54 tisoč.

(odgovor članu mala Tinka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Otroški vozički
9.1.2007 10:37:27   
natas
Tudi jaz imam jane slalom. izredno sem zadovoljna z njim tako kot Balaena. Izredno vodljiv, uporaben. Škoda, ker strehica ne gre nižje, sem pa to rešila tako, da sem poleti kupila senčnik pepeny, ki so ga začeli prodajati v baby centru. tudi to je bila odlična ideja. Če vas še kaj zanima najdete na http://www.pepeny.com/.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?