|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pišč file v omaki
4.12.2008 12:41:52   
Anonimen
z gobicami bom naredila. Ker imam šampinjone v konzervi, ali jih prej popečem ali ne? Ali je vseeno? S kakšnimi šampinjoni ponavadi delate omako; svežimi ali drugimi? Lahko kakšen recept?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pišč file v omaki
4.12.2008 12:43:45   
ninini
Jaz jih malo popečem prej,na koncu pa v omako dodam žlico kisle smetane-njam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pišč file v omaki
4.12.2008 12:46:55   
blazka
... pa mal na čebulci prepražene, pa na koncu s peteršiljem (če se le da svežim) in kislo smetano. Njami, kar sline so se mi začele cedit....user posted image user posted image

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pišč file v omaki
4.12.2008 12:55:14   
Anonimen
Hvala. user posted image Kaj pa s sladko smetano?

(odgovor članu blazka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pišč file v omaki
4.12.2008 12:59:09   
copka
ce das samo sladko, bo po moje prevec tekoce. Daj obe smetani, pa bo cool.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pišč file v omaki
4.12.2008 13:22:40   
Felicita
jest najrajš delam s svežimi... mal popečem na čebuli, dodam smetano (za kuhanje, ki je gostejša od sladke pa mal kisle za okus) pa peteršilj... mmmm...

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?