Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Piščančja jetrca, srca, vranica 17.2.2012 13:06:16
|
|
|
|
PinaNina
|
Vranico moraš očistit, to pomeni, kako se spomnim, da jo od kože ločiš tako, da z nožom strgaš, nož držiš z rezilom na gor, sepravi z topim delom dol. Ne vem če je možno, da celo zmiksaš. Iz tega potem narediš vranične cmoke za juho. Super zadeva, a jo redko dobiš. Najslabšem primeru ''pofotraš živali''.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiRecept: Panakota z ribezovim prelivomPanakota je priljubljena sladica, ki jo je zelo enostavno pripraviti in jo lahko prelijete z različnimi prelivi. Če imat...
Zadnje s foruma
JediwumpycKaj vaš dojenček najraje je?Kruh (
13%)

Mleko (
33%)

Sadje (
34%)

Paradižnik (
4%)

Drugo (
16%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!