|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč Šri Lanka
8.1.2005 16:22:20   
puncica
Danes sem prejela tale mail:bravo::

Ajde folk zdaj gre zares...kdo ima kaj kar lahko dostopi je zbirni center:

Ljubljana
Dopoldan:
Uniport - dr d.o.o., Forsterjeva 40, Ljubljana
tel. 040 436 43 10, 041 792 914 med 8:00 in 13:00, tudi kasneje
Sandra Dimitrijevič
Miklošičeva ulica 26, Ljubljana
040 705 405
v dopoldanskem času , ponedeljek, sreda, petek

Popoldan:
Brane Fajt, Cesta 24 junija 72B, Lj-Črnuče
tel: 031 503 646

Proti večeru:
Katerina Ferkov, Streliška 9, Ljubljana
tel. 041 334 362
Ulica stoji pravokotno na stavbo Lutkovnega gledališča. št. 9 je nasproti bivše Ljudske kuhinje oz. zdajšnje Waldorfske šole.
Celje

TEAL d.o.o., PE Celje, Smrekarjeva ul. 1, Nova vas, 3000 Celje
tel. 03 428 43 43 - delovni čas 9-12 in 15-18 ter v soboto od 9-13
Opis lokacije: www.teal.si

Hoče

Poslovalnica Lesnine, HOČE Miklavška 63

Kamnik

Alenka Žnidaršič, Zduša 24,1241 Kamnik
tel. (Alenka): 041 606 452
tel. (Cornelis): 040 273 277
Dan in ura: dogovor po telefonu (proti večeru)

Kranj

Sandra Dimitrijevič, Gradnikova 1, Kranj
tel. 040 705 405

Laško

TEAL d.o.o., Laško, Kidirčeva ul. 5, 3270 Laško
tel. 03 734 00 70, delovni čas od 9-12 in 13-17, info@teal.si
Opis lokacije: www.teal.si

Slovenska bistrica

Darko Rojs, Stotinka d.o.o., Kolodvorska 25A, Slovenska bistrica
tel. 02 80 50 430, 041 645 728

Slovenske Konjice

g. Jure, Mestni trg 10a, 3210 Slovenske Konjice
tel. 03 759 36 68

KJE LAHKO DOBITE EMBALAŽO ZA PAKIRANJE?

Pri gradbišču novega Onkološkega inštituta v Ljubljani je kontejner za odpadne kartonske škatle. Tam so ves dan, tako, da jih lahko kadarkoli vzamete, kolikor hočete.
Kako priti tja z avtom?
V Ljubljani iz smeri Zaloške ceste v smeri proti Mostam in pri Porodnišnici zavijete proti Mrtvaškemu mostu. Tik pred mostom zavijete desno, kjer je rampa z varnostnikom. POZOR: MOST JE ZAPRT V OBE SMERI IN NI PREVOZEN. Varnostniku povejte, da greste samo po kartonske škatle. Peljete se naravnost do gradbišča novega Onkološkega inštituta, ko boste zagledali velik kontejner.
KAKO MORA BITI EMBALAŽA OZNAČENA?

Zaradi carinjenja in sortiranja zbranega blaga, vas prosimo, da na pakete napišete seznam materiala, in količine, ki so v paketu. V ta namen smo vam v pomoč pripravili poseben obrazec v slovenskem in angleškem jeziku. Obrazec lahko izpišete neposredno iz spleta ali pa si ga prekopirate na svoj računalnik.

Iščemo osebe, ki bi lahko prevzemale donacije tudi v drugih krajih Slovenije. Vse naslove zbirnih mest po Sloveniji bomo ažurno objavljali na naših spletnih straneh.

Pišite na: info@pomocsrilanki.si


Načrt je preprost:

Zbirati in zbrati čimveč materialnih prispevkov, organizirati prevoz kontejnerjev ob pomoči predstavnikov podjetij, ki so že zagotovila svoje sodelovanje, nesebično pomoč in logistično mrežo
Zbrati tudi finančna sredstva tistih donatorjev, ki želijo na ta način sodelovati in prispevati tudi finančni delež, za kar smo odprli poseben podračun pri humanitarni ustanovi Županov sklad TRR: 24200-9004439507 sklic 00 094.
Aktivno sodelovati z obema sogovornikoma v Šri Lanki, ki na licu mesta požrtvovalno delujeta z neposrednimi akcijami in v sodelovanju s prostovoljci in posamezniki v tej deželi.
Obveščati vse tiste, ki bodo v akciji prispevali, o tekočih aktivnostih in zagotoviti transparentnost tako glede predaje materialne pomoči v Šri Lanki, kot glede porabe zbranih denarnih prispevkov, zato smo odprli tudi samostojno spletno stran www.pomocsrilanki.si
V oddaljeni Šri Lanki sta naša glavna sogovornika predvsem:

Irma Romijn, ki vodi humanitarno organizacija GIFTS FOR A SMILE www.gifts4asmile.com
in
Milan Vodopivec, slovenski strokovnjak, ki je že vrsto let na različnih misijah Svetovne banke zaposlen ekonomski svetovalec za socialno varnost Tel.:(94-11) 556-1334, Fax: (94-11) 244-0357) Mvodopivec@worldbank.org

Oba sta se na nas obrnila s pozivi, in seznamom, kaj vse je potrebno ljudem zagotoviti za življenjski minimum in osnovno higieno.

Prvo pošiljko je humanitarna organizacija 'Gifts 4 a Smile', ki jo vodi Irma Romijn, že prejela iz Nizozemske. Njihova ekipa se je minuli vikend v konvoju podala na prizadeta področja na jugu države in porazdelila pomoč med prizadete. Po poročanju je razdejanje, ki so ga srečevali, nepopisno.

Več na njihovi internetni strani http://www.pomocsrilanki.si Vsa koordinacija že laufa samo še stvari potrebujejo. Tukaj pa nastopimo MI. Dajte malo omare pregledat in odstranite stvari za katere veste da jih ne rabite več. Jaz sem lani spomladi to naredil in dve veliki vreči stvari je bilo čisto brezveze v omari. Pa še en plus je tukaj...ko bo več placa v omari boste lahko nove stvari kupili in tako osrečili tudi sebe. Rabijo tudi vse druge stvari kar se jih lahko spomnite. Marca prihaja tja dež zato imejte v mislih tudi to. Če ima kdo čas jih lahko kontaktira in morda prevzame tudi zbiranje stvari stvari za njih...torej postane kontakt kamor bodo drugi lahko prinesli stvari.

Skratka let's movit people....

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?