Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Se opravicujem, ampak, kar na lepem mi danes zjutraj ne zazna sumnikov. Namesto z je ~, namesto c je enter, namesto s je a. Mislim haloo!
Sem sla pod pogosta vprasanja, nardila vse tak kot pise, pa ne gre. Kaksna ideja, ker je to zelo motece. Kaj se lahko naredim. Prej je pa vse normalno delalo. To se mi je tudi zgodilo ko sem bla se doma-pri satrsih doma.
Dajte no, povejte kaj naj naredim.
Ena punca vem da ima racunalnicarja za fanta, a mi lahko kako pogate?
Si gledala kako stran s drugačnimi znaki kot običajno? Jaz sme zadnjič samo kopirale od ene neki na MSNju k ma neke čudne hieroglife v nicku in me je zafrkavala tipkovnica dokler nisem kopirala še enkart oz. ji nekaj napisala.
Ja, to je tudi mene hecalo, pa sem vse probala, pa nič. No, nazadnje sem le vprašala punce na rr in mi je, se mi zdi da miška povedala, da je problem v Google-ju. Dol vrži orodno vrstico pri googlu, pa bodo čirule čarule, šumniki spet pri tebi.:)
A imaš Internet explorer Potem poglej v vrstico: View (pogled) Encoding (Kodiranje al neki) Mora bit tam označen Central European (Windows) A imaš tako napisan?:zmeden2:
Miska, sploh nisem imela tezav pri instalaciji, slo je brez problema. Pa moja sestra tudi ni imela nobenih tezav. :bravo::bravo: koncno docakala mail.:)-
Fisa, a lahko vprasam kje pa bi se naj skrival ta google bar.:)-:ups: Ocitno ga nisem dol vrgla, me pa prav zanima kaj sem si te dol vrgla. Jaz bom cisto unicla toti racunalnik. Moj me bo tak fental, ko bo to ugotovil.:)-
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?