|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razpokana koza na obrazu
22.8.2010 20:13:43   
ribica84
Moj 3 mesecni dojencek ima izrazito suho kozo.na levi licki ima ze kar razpoke iz katerih se cedi(po mazanju s kremo) ki jo je predpisal pediater.na testiranje naju se ni poslal.ima katera izkusnje s tem?res se mi smili mali.lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razpokana koza na obrazu
30.8.2010 9:27:53   
mamicaTaja
Moj sin (2 leti) je imel dolgo časa počeno kožo za ušesom (in po telesu fleke suhe kože). Ko sem šla k P, pa mi je rekla, da je to atopični dermatitis najverjetneje zaradi kake alergije na hrano ali kaj drugega. Dobila sva kremo advantan in je že bolje. Se je pa tudi včasih nekaj ven cedilo, kot da bi bil gnoj. Upam da sem ti kaj pomagala. user posted image

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Razpokana koza na obrazu
9.9.2010 10:51:32   
Neni13
jp, jaz tudi sumim na atopični dermatitis, če ima razpoke..user posted image
Nam je najbolj pomagala krema hladilno mazilo z olivnim oljem, ki jo zmešajo v lekarni. Drugače pa le vztrajaj, da vaju pošlje takoj na testiranje, saj prihajajo mrzli dnevi, ki bodo stvar samo poslabšali..

(odgovor članu mamicaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Razpokana koza na obrazu
9.9.2010 11:52:24   
charlyka
moja mala (dobre 3 mes.) ima tudi suho kožo. P je rekla naj kar s hladilnim mazilom mažem po telesu, za obraz pa sem kupila vlažilno kremo od mustele. uporabljam jo 2 dni, še ni nekega učinka, upam pa, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Razpokana koza na obrazu
9.9.2010 12:01:48   
gapii27
ojla

naš ima tudi suho kožo in se tudi praska po trebuščku... nam pomaga zdej eucerinova kopel in robodermin... rdečice ni,se pa še občuti suha koža... no zdej je še dobil suhi izpuščaj drugi dvojček, on pa ga ima okoli vratu... hrane nismo menjali, tako, da bo vrjetno sam suha koža....

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Razpokana koza na obrazu
9.9.2010 13:55:05   
sanelaa
Mi smo tudi imeli to.........

http://www.mojalbum.com/cupko/luka

suha koža, izpuščaji, rdečica in srbečica.........kasneje celo grozni ekcemi. Diagnoza: Atopični dermatitis, ki smo ga potem odpravili z eno naravno kremico.


(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Razpokana koza na obrazu
9.9.2010 18:37:00   
m_o_i
sanelaa a nisi ti nosla Pavloviceve kreme puncam?!(ce sem te zamenjala, se opravicujem)
skratka-to kremo sem zadnjic vidla v DMu

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Razpokana koza na obrazu
13.9.2010 11:51:25   
sončnica2010
Pozdravljena Charlyka , tudi sama sem kupila to kremo in jo uporabljam sicer šele dva dni, ampak meni zelo smrdi po umetnem, pa naj bi bila kozmetika mustela naravna?? Tudi vonj mi je tak grozen, ni mi ravno všeč za dojenčka,ko ga poljubljam ima še grozen okus?
Kaj ste ostale uporabljale za suho kožo na obrazu??? Imam dvomesečnega sina.

hvala in lp,

soncnica user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Razpokana koza na obrazu
14.9.2010 13:13:24   
an12ka
moj sin je imel atopični dermatitis po glavi,pod pazduho,v komolcu in pod kolenom,posledica alergije...bilo je res trdovratno. in so naju poslali k dermatologu,pa se ji to ni zdelo pomembno in nama je napisala samo hladilno mazilo.nato sem sama začela rane čistit s fiziološko in mazat s sudokremom ki ga kupiš v lekarni,brez recepta in vsebuje cink.že po dveh dneh so se zadeve začele umirjat. poskusi s tem ali pa praška pasta,menalind in pa čisti z fiziološko...

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Razpokana koza na obrazu
18.9.2010 14:59:05   
ribica84
Sinu so sedaj podali diagnozo AD.
Ali se to pojavi samo pri doječih dojenčkih al kako? Trenutno sva še na zdravljenju v Lj.:( Kako ste se mamice soočile s tem? Ker kukr vidim pri mojemu te rdeči flekci z "mazoljčki" po obrazu kar nočejo zginit in se kar naprej pojavljajo (enkrat malo manj izraziti drugič malo več). Držim se pa stroge diete-brez KML, jajc in sedaj še pšenice. Kok dolgo se je to pri vas vleklo, da je izvenelo, če sploh? Je prou bogi ker ga srbi in se potem še faj spraska. Ali je pri tem značilno, da ma mogoče še kašne problemčke s trebuščkom. Zaradi tega mi zelo zelo malo spi. Namreč kar v spanju začne jokati, zdrži največ nekje 2 uri spanja skupaj ponoči, čez dan pa po kašne pol urce. Ma že prou podočnake ker je toliko neprespan. Kako mu lahko pomagam, da mu podajšam spanec in se mali pikec res dobro naspi in spočije? Tudi ko se dojiva se kar zvija in joka vmes. Zdej sem mu začela dodajati pa še um. mleko (1 x na dan).
lp

(odgovor članu an12ka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Razpokana koza na obrazu
18.9.2010 19:15:51   
sanelaa
http://www.mojalbum.com/cupko/luka

Takle je bil naš LUka................če iamte kaj podobnega me kontaktiraj na zs, se lahko dogovoriva da ti dam malo naše kreme za psokusit. Je namenjena prav atopičnemu dermatitisu in čudežno pomaga, preverjeno.

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Razpokana koza na obrazu
1.10.2010 23:45:24   
ribica84
Ali je katera mamica tukaj, ko so dojenčku rekli da ima AD in mu je potem to s časoma izzveno? Ali ima to potem celo življenje?- bo potrbna vsakodnevna posebna nega s posebnimi mazili.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Razpokana koza na obrazu
5.10.2010 14:16:15   
sanelaa
Ja, naš je imel od prvega meseca dalje težave s kožo............malo višje gor sem prilepila link kakšen je bil.
Postavili so diagnozo atopični dermatitis, smo poskusili vse krtikosteroide, vse vrste ostalih krem in losionov, pa ni nič pomagalo. Potem smo v Beogradu nabavili eno kremo, ki je v enem tednu rešila kožo vseh ekcemov, lišajev, rdečice.............in ekcemi se nikoli več niso vrnili.
Če te zanima kaj več, me lahko kontaktiraš. Imam par kremic viška. Sicer je pa to kremo že kar nekaj uporabnic tega foruma poskusilo in so vse bile zadovoljne s kremo.

(odgovor članu ribica84)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Razpokana koza na obrazu
7.10.2010 12:57:38   
charlyka
Nama je potem krema od Mustele pomagala. Stanje se je izboljšalo v približno 5 dnevih. Zdaj mažem po potrebi. Lp

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Razpokana koza na obrazu
7.10.2010 21:16:28   
ribica84
charlyka katera krema pa od Mustele- kako se imenuje.
lp

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?