|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Riţota z jurčki in panceto
11.10.2007 8:34:22   
Anonimen
Tale recept se staknila v reviji in ga sprobala,pa če ga ne bi jaz osebno skuhala bi bila riţota za anglček dobra,no saj je bila dobra,res je,da  drţi,da je hrana dosti boljđa,če ti jo kdo drug skuha pa postreţe,vsaj meni,ko se pa ţe med kuhanjem preobjem vonja nato pa ne morem guđtirat za mizo.Poskusit pa je vredno.

Riţota z jurčki in panceto
Za 4 osebe

Sestavine:
20 dag riţa (San Andrea) + 3 stroki česna + manjđa čebula + 20 dag jurčkov (sveţih ali zamrznjenih) + 8 dag pancete + 5 dag naribanega parmezana ali sira pecorina + ˝ dcl suhega belega vina + ˝ dcl olivnega olja + 2 dcl kurje juhe + đopek peterđilja + malo drobnjaka + vejica roţmarina + sol + muđkatni oređček + mleti poper

Priprava: v posodi na olivnem olju popraţimo čebulo, ki smo ji dodali vejico roţmarina, da postekleni. Temu nato primeđamo očiđčene, umite in na grobo narezane jurčke, ki so lahko tudi zamrznjeni, sesekljan česen in kođčke pancete. Ko so jurčki ţe nekoliko poduđeni, dodamo riţ, jed solimo in nato vse skupaj zalijemo z belim vinom in vodo oziroma kurjo juho. Ko to zavre, zmanjđamo ogenj in jed kuhamo pokrito, vmes jo večkrat premeđamo. Ko je riţ kuhan, ji primeđamo polovico količine sira in sesekljan peterđilj. Riţoto naloţimo na kroţnik ter okrasimo z narezanim drobnjakom in parmezanom. Okus obogatimo z mletim poprom in muđkatnim oređčkom. Nasvet kuharja: če ţelite, da bo riţ kuhan do mehkega, jedi med kuho dodate nekoliko več vode oziroma kurje juhe.

Tekst: RENATA UCMAN
Recepti in priprava: IZTOK DOMA, La Storia
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Riţota z jurčki in panceto
11.10.2007 9:19:45   
Anonimen
v katerem jezik pa ti to pišešuser posted image user posted image


bomo sprobali, samo da pridemo domov, da jurčke naberemouser posted image . meni se sliši krasnouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Riţota z jurčki in panceto
11.10.2007 9:22:53   
anitaz
Bomo kar tole danes jedli. user posted image  Hvala za idejo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept tedna: Šparglji v rižoti iz kuskusa
Šparlji veljajo za nizkokalorično zelenjavo, ki je odlična popestritev družinskega jedilnika, saj z njimi lahko pripravi...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?