|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rizična nosečnost
18.7.2008 13:04:24   
*raci*
Punce živjo!
Sem nova na tem forumu in upam, da se vam kmalu pridružim nosečkeuser posted image . Z naslednjim tednom bom končala z tabletkami, planiram počakat 3 svoje menstruacije potem pa veselo na delouser posted image . Gre pa za to, da bo verjetno moja nosečnost rizična, saj sem v prvo rodila v 26. tednu zaradi popuščanja MV. Čeprav je moja G rekla, da ne potrebujem cerklaže, sem se že odločila, da jo bom naredila. Rada bi bila tudi vodena v ambulanti za rizične nosečnosti v Porodnišnici Ljubljana. Ima katere podobne izkušnje, da vidim kaj me čaka?

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 7:56:58   
*raci*
Kaj res nobena nima podobne izkušnje????user posted image

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 10:52:02   
watershine
jst bi ti prov rada svetovala ampak je to moja 1user posted image ki za enkrat poteka brezhibno. upam da boš našla odgovore na svoja uprašanja in dobila čim boljše nasvete...

samo nekaj bi te vprašala: a ti je tvoja gin rekla da je uredu če zanosiš tako kmalu po prenehanju jemanja tabletk? ker jst sm slišala neke štorije (ni nič proverjeno tko da se prosim ne zasekiraj, ampak se samo pozanimaj če hočeš) da se moraš od pol leta do eno leto čistit od tabltk, se pravi da jih toliko časa ne smeš jemati... posledice so različne pa jih niti ne bom pisala ker to je prišlo vn ko je blo par žensk na kupu pa niti ena iz zdravstvene stroke... tko da res nočem strašit ne tebe niti drugih samo zanima me če ti kaj veš o tem?

pa srečno!

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 11:12:09   
*raci*
ja, ja, zaradi tega ni nobene panike, mi je moja G tako svetovala, Jih vem pa tud za dosti punc, ko niso nič čakale, ampak skorej takoj zanosile. Tako, da se zaradi tega nič ne obremenjujem, me pa res zanima kej me čaka, če bi narediljo cerklažo

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 11:19:48   
lubicamoja
Ne, da hočem biti pametna, ampak jaz ti bi svetovala, da res počakaš vsaj ene pol leta, da ne jemlješ tabletk...
Povprašaj še malo kakšnega drugega ginekologa za nasvet. Upam in želim ti, vse OK!

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 11:29:23   
fujdo
sem ti poslala zasebno sporocilo.lp

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 12:12:41   
ledenka
moderne tabletke imajo tako malo hormona, da se "ocistis" v nekaj dneh. vecina G priporoca, da se pocaka en ciklus - do prve normalne M.

ti zelim vso sreco, da cim prej rata! user posted image

_____________________________

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!


(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 12:31:43   
m333
ojla punc na forumu sem nova in me nekaj zanima če katera mogoče ve ker mam fulllllllllllllll glupo ginekologinjo in se mam namen prestavit moj partner ima prirojeno znamenje pomnoženo ožilje in živčevje
ali je to mogoče dedno ali ni


_____________________________

TISTA MALA PIKICA KI TI RASTE POD SRCEM TI SPOROČI DA TE RABI IN TAKRAT SE ZAVEŠ DA SI RESNIČNO ŽIV

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 13:45:43   
cursa
Zelo dobro poznam enega otročka, ki je sad take ljubezni, ko njegova mamica ni dobila niti ene menstruacije po prenehanju jemanja tabletk in z njim ni nič narobe. Prav nič manj ni navihan kot ostali otroci. user posted image

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Rizična nosečnost
21.7.2008 14:35:56   
AnciM
Saj to očiščenju po tabletkah so itak samo stare vraže, ko so imele tabletke še konske doze hormonov. Zdaj pa ni panike. Res pa je, da vsi svetujejo, da počakaš vsaj eno menstruacijo. Pa ne zaradi čiščenja hormonov, ampak da začne "polenjeno" telo spet normalno proizvajat svoje hormone. Zato pa nekatere dobijo prvo M po prenehanju jemanja zelo zelo pozno. 

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Rizična nosečnost
22.7.2008 7:35:40   
*raci*
Mene pa še vedno zanima, če katera obiskuje G v ambulanti za rizične nosečnosti v LJ porodnišnici? Slišala sem, da lahko zahtevaš od svoje G, da te pošlje tja, kjer si tud sam izbereš svojega novega G v času nosečnosti. Koga priporočate?

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Rizična nosečnost
22.7.2008 8:23:11   
emaa
Jaz sem hodila v ambulanto za patološko nosečnost v LJ. imela sem dr. Šajino. Jih je pa kar nekaj, če ima G prostor potem lahko izbereš, če ne pa pač, katerega dobiš in te ta vodi do konca. Ja tvoj G da ap napotnico, za cerklažo pa ne vem, če bi se na tvojem mestu odločila, jaz upam, da mi je ne bo treba (če bom še kdaj noseča), upam da mi je mV popuščal zaradi nosečnosti z dvojčki, ne zaradi same nosečnosti.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Rizična nosečnost
22.7.2008 11:58:36   
fujdo
POZDRAVLJENA,
ZAKAJ PA NE CERKLAZE VEC NE BI?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Rizična nosečnost
22.7.2008 12:03:12   
*raci*
To, pa tud mene zanima, zakaj ne več cerklaže, saj vem, da je verjetnoo totalno  neugodna, ampak, če s tem lažje donosišuser posted image
Si bila zadovljna za dr. Šajino, je to moški ali ženska? Slišala sem za eno G, da je full v redu pa ne vem kako se piše, je mogoče Novak?

(odgovor članu fujdo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Rizična nosečnost
22.7.2008 12:13:07   
emaa
Prvič nisem imela cerklaže, pa močno upam, da če bom še kdaj noseča, da ne bo potrebna. Tebi *raci* bi jo verjetno delali glede na to, da si rodila toliko prej. Pri meni je bilo popuščanje verjetno posledica dvojčkov, ne vem pa ne. Če bo moja G mnenja, da jo bom rabila, ko bom noseča, jo bom imela. Me pa ne mika, ker je potem pač kolikor vem treba ležat, jaz pa imam dva škrata doma, ki s tem verjetno ne bosta zadovoljna. Sicer pa, če nosečnost to zahteva, se pač prilagodiš, če sem prvič zmogla 10 tednov ležati, bom pa tudi še kdaj, če bo potrebno.
Šajina je ženska, pač pove kako je, ne maram unih, ko ti vse v vato zavijejo, kdaj boli, ko ti kaj povejo, sam tako je življenje. Jaz sme bila z njo zadovoljna, saj sem do dejanskega poroda 4x ležala v porodnišnici, pa sem jo veliko videla. Novakova je tud ženska, ona me je prvič sprejela, ko so mi dali steroide. Če imaš še kakšno vprašanje, kar vprašaj.

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Rizična nosečnost
22.7.2008 12:19:03   
*raci*
emamair hvala ti za odgovor. Ja v mojem primeru cerklaža definivno pride, ker ne bi mogla  dat še enkrat vse skoz kar je bilo pri moji žabici. Mal zbiram izkušnje, da vidim kaj lahko pričakujem od tega, pa tud za G bi se rada že prej pozanimala, da ne bom pol pa v luft gledala, koga bi, če bom imela na izbiro. Vem, samo, da Bohinčeve ne, ker imam zelo zelo slabe izkušnje z njo.user posted image  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?