|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 1:25:24
|
|
|
|
sergeja26
|
Jančika ZAKON! To sta pa obvladala; Ful dobre fotke ni kaj :bravo::bravo::bravo: lp, sergeja:rozica:
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 3:25:36
|
|
|
|
polona2
|
Se pridružujem mnenju Sergeje in hkrati čestitam mojstru iz drugega albuma za prekanjen način uporabe Tupperware posode :)-.
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 6:24:05
|
|
|
|
mammy26
|
ja super je, ni kaj. Svaka čast mojstru. Prav zanimivo je pogledati kakšne starejše slike. :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 6:34:04
|
|
|
|
Mojca20
|
Slikce so super! Oba sta bila zelo, zelo lušatkana otročka:love:. Idejo bom izkoristila tudi jaz, in naslednji album, ki ga bom naredila, bodo najine slike iz otroštva:bravo::bravo:
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2005 7:13:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 7:16:53
|
|
|
|
Jančika_
|
Dobro jutro, punce, in hvala:). Bagi, iz tvojih ust v božja ali pač čigava useša že:)-. Šibamo mi v posvetovalnico, prestolonaslednik je namreč danes dopolnil 9 mesecev in se gremo malo hvalit, kak še nič ne zna:)-. Uživajte!
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 7:20:52
|
|
|
|
pika74
|
Iiiiiii kaj sta dobra :love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo::love::bravo: Pohvalno :rozica:
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 7:21:02
|
|
|
|
ZARA
|
Jao, kakšen lušten otrok si bla,Jančika...
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 8:06:09
|
|
|
|
Moyca_
|
Jančika zelo lepa manekena sta bila. Kakšno razliko pa sta imela z bratom?
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 10:08:23
|
|
|
|
Maxica
|
Res super fotke in še boljši komentarji spodaj:)-. Jančika, ti je pa Vasja zelo podoben, vsaj meni se tako zdi. Aja, pa čestitke vašemu devetmesečniku:sloncek::sloncek::sloncek:! Poročaj, kako je šlo v posvetovalnici, nas čaka jutri.
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 10:20:51
|
|
|
|
DeVilla
|
Odlične albume imaš!!! :bravo:
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 10:30:25
|
|
|
|
bini
|
zelo lušno :) morda pa tud mi enkrat najdemo čas za kaj takega - zaenkrat kaže slabo :zmeden: srečno v posvetovalnici - mi tud nismo velik znali pri 9m :)-:)-.. ampak je zdej vse not prnesla ta mala :bravo:
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 11:00:07
|
|
|
|
Blink1
|
Jančika super slike. In Slišni - dobra ideja. Danes grem k mami po stare slike, da jh poskeniram in si naredim tudi sama tak arhiv starih slik na DVD-jih:bravo::bravo: Vasja...vse naj naj za 9 mesecev:bravo::bravo::bravo: Mi imamo pa v ponedeljek posvetovalnico:)
|
|
|
|
|
|
Splišni je dala idejo.... 4.5.2005 14:46:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Hojla, smo končno doma, malo smo se potepali. Naša pediatrinja je totalno kul, mali ne dela nič, samo debelo gleda, ona pa - jaja, pa saj že dela malo tega, pa malo onega, super, super:)-. Moyca, z bratom sva narazen dve leti in pol. Je bil tak bolj divjak, saj se mu po očkah vidi, a ne:). Vasja je pa res bolj podoben meni, čeprav se vidi v njem tudi nekaj atija. Kot je rekel prijatelj iz tujine - a perfect mixture:love:.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.