Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:25:53
kmarija
Živjo. S hčero sva (5 tednov) začeli hoditi v RA in mi je FT omenila, da bi bilo fajn, če bi Nina imela namesto plenice spodnje hlače. Pa me zanima, če katera ve kje prodajajo tako majhne gatke. Pa ker sem prvič mamica nimam pojma za kakšne številke gre pri teh gatkah (v BC imajo številko 6 in 128 ). Hvala za odgovore.
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:32:43
mert
Ja, o kakšnih hlačkah govoriš? O teh navadnih, bombažnih spodnjih hlačkah? Jaz sem vedno uporabljala body-je, se mi zdi, da so tako praktični, veliko bolj kot hlačke kaj drugega. Obenem imaš majčko in hlačke, pa še vedno mu je toplo. Nikoli ne kaže hrbta, ko ga dviguješ ali pestuješ,...
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:34:05
Jančika_
V Zari jih imajo od rojstva naprej (vsaj lani sem jih 100% videla za fantke). Si pa po pravici povedano ne predstavljam, da bi bil dojenček brez pleničke .
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 14:44:52
kmarija
Fizioterapevtka bi med obravnavo rajši imela otroka v gatkah (bombažne), ker se bolje čuti otrokov odziv in lahko bolj regulira medenico. Sem pa FT opozorila, da naša rada lula, ko joka, pa je rekla, da bi ona svojega otroka med obravnavo imela v gatkah Je pa zelo uredu FT in če ona tko reče ..... zdej morm sam gatke kupit... Sva pa danes imeli prvič obravnavo in je bila Nina samo v plenički (nagica )
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 15.11.2007 21:49:46
Natali07
kmarija - jaz sem našemu kupila spodnje hlačke št. 86 in 92 v baby centru in so mu kar prav. Uporablja jih pri telovadbi doma in ko greva na fizoterapijo. Mi je pa fitoterapevka rekla če so slučajno malo prevelikke jih pač mal zašiješ prihlačnici da ne lezejo dol.
Kasneje sem jih dobila pa tudi v Leclerku in so mnogo cenejše v kompletu po tri - mogoče se samo malo bolj raztegnejo ampak so čisto OK.
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 16.11.2007 12:30:19
kmarija
Natali07- hvala za odgovor. Sem pa dobila gatke sicer št 92 v turbo limac pod emporiumom, pa so ble okrog 6 eur (3 v kompletu, bombaž). So pa bl ozke pa visoke, tko da bodo pomoje ji bodo kr prov. Imajo pa v zari za najmanjše gatke za 2-3 leta, so pa kr neki čipkaste pa kao brazilke - čist brezveze
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 16.11.2007 23:14:36
Peli
Midva sva jih takrat kupovala,ko je bilo poletje in sva dobla v Mercatorju kratke hlačke za 3 meseca, pa so ble kar v redu, sm pa našla ene hlačke kao za čez pleničko, pa so ble tud OK, mislim da sm dobla v BC tud ene majhne kratke hlačke...sicer pa sej je vseen če so mal večje, naša FT je tako vedno v svoje naročje podložila še bombažno pleničko...smo se pa včasih preoblačili tud po 3x na terapijo .
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 20.11.2007 12:20:22
kmarija
Hvala za odgovore. Sem pa bila včeraj v Mercatorju, pa imajo samo zimske stvari . Tko za silo bodo morale biti spodnje hlačke dobre . Bomo videli k mamo jutri terapijo. Lep pozdrav
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 20.11.2007 13:49:40
kmarija
Sem bila včeraj v H&M pa nisem porajtala . Sem senilna - sej sem še prodajalko vprašala, če majo kej takega, pa je rekla da ne . Majo pa gatke za 3 leta stare (se mi zdi). Sem vsakemu hvaležna, če kej porajta za temi gatkami. Sem pa iskala kratke hlače za 3 mesece (k je ena omenila) pa seveda zdej tega nimajo k ni sezona
RE: Spodnje hlačke za enomesečnico 21.11.2007 8:10:47
Naty*Taja
Kupi malo večje, jih operi na 100 stopinj in daj v sušilca na največjo temperaturo - po moje bi mogle bit prave velikosti. Malo za šalo pa malo zares. Če druge rešitve ne najdeš bo tudi tale vredu, a ne? Mi je pa res smešno, ker prvič slišim, da že take male navajajo na gatke! Hec, ne mi zamerit!