Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pikica niti pod razno noče več mleka. Dojena je bila polno do 4,5 meseca potem pa sem počasi začela z dodajanjem sedaj po 5 mesecih pa je popolnoma zavrnila vse mleko tudi adaptirano, čeprav imam jaz dovolj mleka in si ga črpam in potem mečem stran, ker ga noče. No pojavil pa se je en problem. 
. Škoda se mi namreč zdi, da svoje mleko vstran vlivaš. Kaj bi jaz dala, da bi še lahko dojila, pa mi je mleko kar usahnilo.
In tako mi vsaj spije cca. 0,5 litra tekočine na dan ali več. Probaj ji dati v kozarec, ker po žlički ne boš nikamor prišla.
Pa tudi s hrano je začela štrajkati, tako da me je kar strah kaj bo, če še na žličko ne bo več jedla?
Prej pa se je napenjal celo dopoldne in iz sebe spravil en majhen trd bobek.
Probaj....Velik sreče
. Popil ni več kot deci na dan, pa še to po velikih mukah. Zdaj že vse jeva, pa popijeva tudi še vedno samo en deci, ampak se je kakanje spremenilo. Kaka 3-4 na dan, pa redkokdaj je kakec trd. Po mojem se more sam mal navadit.