|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrujene, boleče mišice
11.11.2007 16:40:18   
Anonimen
Že dva dni mam prav utrujene mišice, niti ne fejst boleče, zato ne gre za kak musklfiber, ki ga drugače zelo dobro poznam. Predvsem na rokah in nogahuser posted image . Danes nisem mogla niti sira naribat, pa tudi zdaj ko tipkam čutim težke roke. Ležim na kauču in čutim mišice na nogah. Od česa bi to bilouser posted image Telovadila nisem nič pretirano oz celo manj ko prejšnje dni in tedne (zame to pomeni 10-15 min nadan). Jem normalno, raznovrstno, nič hujšanja.

Fizično sem čist utrujena, čeprav v notranjosti nimam tako hudega občutka utrujenosti. MOgoče je nekak tak občutek kot pri gripi, ko te vse boli

A se je kateri to že zgodilo?

Aja jemljem eltroxin tablete, bi lahko bile te krivec? Ampak se mi zdi, da bi te bolj vplivala na razpoloženje, kot pa na mišiceuser posted image . Prosim, če je katera jemala te tablete ali imela probleme s ščitnico, naj mi prosim pove, če je imela kake take simptome.


Kaj naj naredim? Čičam in čakam, da odide?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Utrujene, boleče mišice
11.11.2007 19:44:08   
facka
lahko da gre za začetek kakšne gripe ali viroze, samo ne hecaj se s temi bolečinami v mišicah oz. sklepih, ker sama imam eno zelo slabo izkušnjo iz lanskega leta. Namreč, dva dni sem ležala zaradi gripe, me je vse tako bolelo, potem so se pa začele bolečine v sklepih, da se tudi pokrit s kovtrom nisem mogla, niti vstat iz postelje itd. Šla sem k zdravnici, dala mi je antibiotik, vendar so mi posledice ostale. Še vedno me v jesenskem času začnejo boleti sklepi, predvsem v komolcih, zapestjih, pa gležnji. Bila sem tudi pri specialistu, ki je podal sum na artritis. Tako, da ti toplo priporočam, da se ne zdraviš sama doma.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Utrujene, boleče mišice
11.11.2007 20:07:23   
Anonimen
Že dva dni mam prav utrujene mišice, niti ne fejst boleče, zato ne gre za kak musklfiber, ki ga drugače zelo dobro poznam. Predvsem na rokah in nogah . Danes nisem mogla niti sira naribat, pa tudi zdaj ko tipkam čutim težke roke



Mene to zalezuje že približno dva meseca,pridružijo se še bolečine v sklepih.
Ne jemljem nobenih zdravil.težave pa se pojavijo najmanj deset dni pred menstruacijo.Utrujena sem,kot,da sem cel dan garala.No pravkar sem po petih minutah vstala iz stola,komaj komaj,mišice čisto trde,kot praviš ti,muskelfibr.nimam pojma kaj je to,se pa bojim k zdravnici,ker predobro poznam,kaj bo rekla,depresivno stanjeuser posted image in mi bo hotela spet prozak utrurit.Jaz ga pa ne maram in nočem,ker se ne čutim depresivno,samo presneta utrujenost me daje,pa ne vem od česa.

Zato raje pojamram kar tu,ko si že načela temouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Utrujene, boleče mišice
11.11.2007 20:42:00   
LoCa
lahko so samo znaki gripe, meni se vedno tko začne. lahko pa tut kej hujšga. mene tut vse neki boli brez razloga pa sem kr utrujena, taka "mehka" sem. in me je mama prestašla z borelijo?! ne vem no, poglej si znake http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=2508, pa upam da to ni. če bi pa sumla pa raje h dohtarju.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Utrujene, boleče mišice
12.11.2007 4:12:28   
Anonimen
Gripa? V puščavi, na soncuuser posted image . Saj grlo me res neki začelo dajat, vendar vse ostalo je ok. Aja pa mene sklepi sploh ne bolijo. Samo mišice na nogah in rokah, medtem ko me na trebuhu ne in lahko delam trebušne brez problema. Aampak zdaj mi še samo to manjka, da staknem kako gripo, virozouser posted image . Madona očitno sem magnet za vse živo. K zdravniku pa najraje ne bi šla, saj sem zadnje čase skor več pri njih kot domauser posted image .

Neva6 jaz jemljem homeopatske zeliščne tablete proti stresu in se v bistvu niti ne počutim depresivno, v rožicah pa tudi glih neuser posted image . Imam voljo, energijo, vendar ko se lotim česa delat, me mišice izdajo, v sekundi zgubim energijo in moč. Lahko bi bila depresija, glede na vse kar se mi dogaja, vendar volja in optimizem, sonček me vlečejo ven, in nočem ležat, nočem bit sama, komi čakam da kam grem..... Sem pa na vsakem koraku soočena s stresom, tak da bi lahko to bilouser posted image .

Borelija najbrž ni, saj me že vsaj 2 leti ni noben klop poljubil, če ne celo več. Pa tudi takrat ko me je, ni bilo nobenih znakov, ker pri klopih pa ratam panična, grrrrrrrrrrrrr, in se nonstop opazujem.

Bom pa danes vprašala mojga G, če so slučajno eltroxin tablete. Če ne pa mi samo manjka zime in zimskega lenarjenjauser posted image Hvala vam punce.

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Utrujene, boleče mišice
12.11.2007 8:42:08   
Anonimen
Sem pa na vsakem koraku soočena s stresom, tak da bi lahko to bilo .


Morda bo kar to,s kombinacijo zdravil ki jih uživaš.si prebrala navodila,ki so v škatlici zdravil?Stranske učinke zdravila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Utrujene, boleče mišice
12.11.2007 10:07:22   
Anonimen
Neva6 pr nas ti dajo toliko tablet, kot jih rabiš in zato ponavadi sploh ni šaktlice in navodil priloženih. Sem pa danes dobila navodila in sta dva izmed večih stranskih učinkov ravno boleče grlo in šibke mišice. O tem sem potem še vprašala mojega G in je reku, da to kar imam jaz ne bi smel bit stranski učinekuser posted image in da bi to naj bolj kazalo na zmanjšano dozo in bi mi še povečal rad dozouser posted image . Nič jasno, no hvala bogu me je vsaj poslal na odvzem krvi in če bo vse ok, mi ne bo večal doze, če pa ne, pa ja.





(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Utrujene, boleče mišice
12.11.2007 10:20:15   
Maxica
Ma ne vem. Mene je pred cca.14 dnevi nekaj vrat zaštihal, nakar je starejši sin zbolel (vročina, prehlad), mene pa je totalno sesulo. Imela sem čisto težke in boleče sklepe, mišice, noge in roke so me tako bolele kot pri kakšni gripi, vendar nisem imela ne vročine, ne prehlajena nisem bila, edino malo rdeče žrelo sem imela. Sem bila pa celo dopoldne čisto brez energije, najrajši bi kar v postelji ostala. Šele pod večer sem se nekak poštimala. Zdravnica me je zdaj dala še na pregled ščitničnih hormonov, vendar je rekla, da so to znaki za kronično utrujenost, pa verjetno me je malo psihično vse skupaj ubrisalo, glede na to, da se po porodniški vračam v službo, pa sin gre v vrtec, pa 30. rojstni dan sem pred kratkim praznovala itd. Sem pa zdaj že boljša. Tako da pojma nimam, kaj bi to bilo, sem pa govorila še z ene par ljudmi, ki so prav tako tožili, da jih vsi sklepi bolijo.user posted image  Ena vrsta viroze tudi morda, kaj pa vem.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Utrujene, boleče mišice
12.11.2007 11:21:07   
mojsoncek
Poskusi s toplo kopeljo in kaksno masazo. Mogoce bo pomagalo, da se misice sprostijo.

Mogoce gre pa res za kaksno gripo ali virozo.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?