Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VPLIV OKOLJA IN VZGOJE NA OTROKA 29.12.2005 9:39:41
|
|
|
|
urši*
|
Če otroka nenehno kritiziramo, se bo naučil obsojati. Če živi ob surovostih, se bo naučil napadalnosti. Če se mu posmehujeno, se bo naučil biti sramežljiv. Če živi v sramoti, bo dobil občutek krivde. Če živi v razumevanju, se bo naučil potrpežljivosti. Če živi v vzpodbujanju, se bo naučil samozavesti. Če živi v tovarištvu, se bo naučil pravičnosti. Če otrok doživlja priznavanje, se bo naučil sprejemati samega sebe. Če živi v sprejemanju in prijateljstvu, se bo naučil najti in delitiljubezen vsemu svetu. LEP DAN!!!!
|
|
RE: VPLIV OKOLJA IN VZGOJE NA OTROKA 29.12.2005 10:14:34
|
|
|
|
Moyca_
|
|
|
RE: VPLIV OKOLJA IN VZGOJE NA OTROKA 29.12.2005 10:18:39
|
|
|
|
CatJa
|
Res je.
|
|
RE: VPLIV OKOLJA IN VZGOJE NA OTROKA 29.12.2005 12:21:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Upam, da nam bo uspelo to upoštevati...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?