|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE
17.2.2005 7:23:53   
inara
Med vsemi vozički, ki sem jih do sedaj videla na netu me je ta najbolj prepričal-tako zaradi videza, znamke in tudi cena je OK.Zdaj pa sem pred dnevi odšla v BABY CENTER ga pogledat in se mi je zdel majhen v dolžino oz. kratek.Do katere starosti ste ga oz. se ga lahko uporablja.Rada bi namreč voziček, ki mi ga ne bo treba kmalu spet zamenjati in raje malo več odštejem.Kaj menite?

Inara in njen :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE
17.2.2005 8:22:26   
fricka
Tudi jaz imam ta voziček, sicer ga še nisem uporabila- rok imam maja. Ti pa iz izkušenj mojega brata povem, da je zelo praktičen in ga imaš lahko od začetka do konca. Na začetku pač leži, potem pa ga spremeniš v marelico. Raje kot v baby centru preveri ceno v trgovini Peg Perego na Celovški (med staro cerkvijo in tivolijem). Je cenejši, pa še večjo izbiro barv imajo. Običajno prodajalka namigne kdaj imajo kakšno akcijo, jaz sem ga kupila pred novim letom 20.000 SIT ceneje. Pa še na spletni strani trgovine sonček preveri.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE
17.2.2005 8:53:00   
Petra5
Midva z malim Urhom že uporabljava Pramette-ja. Zelo nama je všeč (razen da kamorkoli prideva ima že še en mulček enako prevozno sredstvo - celo barvo).
Dolžina je podobna ostalim, se pa da zadnja stranica tudi položiti navzdol. Je pa res, da so košare bolj čvrste in v zimskih mesecih je malček bolj zavarovan. Midva sva ga kupila preko spletne trgovine Sonček -pred novim letom so ga imeli v akciji.
Petra

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE
17.2.2005 8:58:48   
p@tricij@
prve mesece ga tako voziš vodoravno, da gleda proti tebi, nato pa obrneš in je športni voziček. mi ga uporabljamo že od julija in se nam ne zdi majhen. športni je tako velik kot p3.
:bravo::bravo::bravo:
ga pa priporočam, saj je lahek, na malo se zloži, skratka super.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE
17.2.2005 20:53:05   
taca
Tud mi ga mamo. Mark je star sedaj 5,5 meseca in se še veselo vozi v ležečem položaju. Tako, da videz vara. Ni tako majhen. je zelo praktičen.
Mi smo ful zadovoljni. Kupili smo ga v Trbižu pri ga. Prešeren. Tuki maš tel. št.0039-04282405. Ga. govori slovensko in jo lahko vprašaš kolk je pri njej cena.
Veliko uspeha pri nakupu.
LP
Taca

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE
17.2.2005 23:47:46   
frutka_
Moja prijateljica ima klasičnega PP-ja Plikota in ga je normalno še uporabljala ko je bil mali že 3 leta star. Saj so nekje vsi enaki, ni odstopanj po velikostih. Mislim, da ga boš lahko doglo uporabljala.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VPRAŠANJE O VOZIČKU PRAMETTE
18.2.2005 6:43:16   
inara
Drage nosečke in mamice hvala vam za odgovore in lep dan vam želim.

Pa pa :)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?