|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček iz paketa
3.7.2007 15:26:30   
*Sinty*
Vem da je bilo že valiko govora o paketih oz. vozičku, ki je v paketu, katere da država, samo so vse teme malo satarejše.
Veliko ste grajale te voziček, da ni primeren, da se otrok preveč "potovče" v vozičku, ko se začne premikat. Pa me zanima ali se je voziček kaj spremenil? Ali so morda na tem vozičku ki je sedaj v paketu D popravili te napake ali je še vedno isti? Kaj pa teža in kako je kaj vodljiv? Pri nas imamo vse makadam, pa iščem en tak voziček. Saj na sliki zgleda zelo lep, samo kakšna je potem uporaba?
Prosim če ima katere izkušnje z njim za nasvet.
Hvala

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček iz paketa
3.7.2007 16:41:22   
soncece24
Z vozičkom nimam izkušenj, ampak že po sliki je videti, da je totalno zastarel, okoren, težek. Nasploh so ti državni paketi ful zastareli in niti slučajno (več) ne dosegajo vrednosti 250 €, ki jo dobiš, če vzameš denar. Vidim, da si iz Celja, če želiš tak enostaven voziček, 4 velika kolesa, kombiniran itd. se zapelji do Graca v Toys´r´us, dobiš za majhen denar marsikaj.


http://www.toysrus.at

Zoraj na zavihkih klikni na babiesrus - je bil direkten link predolg, krajšat pa ne znam user posted image

Tu imaš link, pa si malo poglej, čisto zgoraj na vrhu strani pa je še link do kataloga.


Aja, je pa drugače moja prijateljica imela ta voziček za svojega sina, skoraj čisto enak je bil, pravi da je bil grozen (ista firma je, isti zgleda, tak da po mojem je isti) - gre pa to njeno dete septembra v srednjo šolo user posted image user posted image tolko da veš kake moderne stvari država ponuja.

< Sporočilo je popravil soncece24 -- 3.7.2007 16:42:38 >


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu *Sinty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček iz paketa
4.7.2007 8:42:27   
Anonimen
Meni osebno so pa ti paketi čist mimo. Tudi ta z vozičkom, sem ga tudi videla v ŠS pa ni bogve kaj. Sicer sva midva tudi bolj taki "močen" voziček kupila ampak se mi vseeno še zdi boljši od tega. Je nam bluzla v ŠS, da je kao ful drag in da se kao paket dosti bolj splača vzet kot denar, samo o tem malo dvomim oz. zelouser posted image . Je par stvari v vsakem paketu, ki jih morda pol sploh ne boš potrebovala, tak, da dobro premisli. Jaz bi na tvojem mestu pogledala za rabljene vozičke, midva sva ga dobla ful poceni z lupinico vred. Na bolha.com maš en kup oglasov s slikami, tak, da ni hudič, da česa nebi najdla. Pa tudi na ringaraji pod malimi oglasi maš kup oglasov. Midva bova za najino user posted image  zapravla vse skup 250 eur kolko znaša dnarja namesto paketa, če pa vzameš npr.paket pa še moraš ogrmno stvari dokupit. Dobro premsli.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček iz paketa
4.7.2007 11:20:59   
kasija78
Ob ogledu paketov je predstaviteljica rekla, da je sicer zanesljiv in stabilen, vendar pa tudi zelo težek. Torej neprimeren, če ga moraš nosit. Mene ni prepričal, vsaj na sliki ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voziček iz paketa
5.7.2007 18:15:09   
Marelica
Sinty, kot ti je že svetovala mala: pobrskaj po oglasih rabljenih vozičkov na bolhi. Tudi mi smo tam cenovno super skoz prišli za voziček in lupinico. Imamo pa Chicco 4WD Tech, ki je ravno za vaš (in naš) teren odličen!

Vzela bom pa absolutno denar, s katerim lahko sama razporejam kaj potrebnega kupit...

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voziček iz paketa
6.7.2007 7:48:04   
Pobalami
Meni osebno je ta voziček čist ok. Ampak kot so ti svetovale za ta denar lahko dobiš kaj bolj sodobnega. Več ali manj so vozički zdaj iz aluminija, ki je lažji.

Tudi rabljen voziček je dober nakup. Nekateri so tako mahnjeni na vozičke, da jih precej pogosto menjajo in tako dobiš skoraj nov voziček ceneje.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?