|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrhniški vrtci - uvajanje teden dni prej, kaj...
8.8.2005 11:35:05   
Natas@
Sicer ne vem kako naj to napišem, upam pa da boste razumele.
V "našem" vrtcu naj bi bilo začetno uvajanje zadnji teden avgusta, takrat naj bi se vzgojiteljica vrnila iz dopusta, vsak dan po 2 uri ob prisotnosti staršev. Ok, razumem. Kaj pa potem? S 1. 9. ga pa kar tam pustiš ali kaj? Mi sploh ni nič jasno.
Aja, hodil bo pa v Dragomer, vrtec je enota, ki paše pod Vrhniške vrtce.

Pa še to. Bo še kateri RR:duda: začel jaslično skupino v omenjenem vrtcu?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vrhniški vrtci - uvajanje teden dni prej, kaj...
8.8.2005 15:43:33   
*maja
Mene tudi to zanima ja kako poteka tole uvajanje. Naša dva gresta tudi v vrtec Dragomer, samo da starejša pupa ne bo rabila kakšnega uvajanja, ker je že hodila v vrtec in ga bo zdaj samo zamenjala, mlajši pa gre zdaj prvič (star pa je 21 mesecev). Naš tudi paše v jaslično skupino.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vrhniški vrtci - uvajanje teden dni prej, kaj...
9.8.2005 20:58:21   
solei
V vrtcih na Vrhniki (ne v Dragomerju) je praksa takšna:
- prvi dan starši preživijo 1-2 uri v vrtcu skupaj z otrokom in se pogovorijo z vzgojiteljico, ki jim odgovori na vsa vprašanja
- drugi dan se ponavadi že pusti otroka cca. pol ure samega
- naslednje dni se čas, ko je otrok sam v vrtcu stopnjuje
- če imajo starši možnost, potem ponavadi prvih 14 dni otroke vzamejo iz vrtca po kosilu (da ne spijo v vrtcu), kasneje pa se otroke navaja tudi na spanje

Vedno pa je vse odvisno od karakterja otroka. Vzgojiteljice hitro ugotovijo, kakšne narave so otroci in tudi kakšni so starši in ukrepajo temu primerno.

LP Solei

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vrhniški vrtci - uvajanje teden dni prej, kaj...
14.8.2005 9:43:10   
SAJA
Samo brez panike!Najprej boste seveda z otrokom skupaj potem pa ga boste puščali vsak dan dlje samega.
Dobro je,če ga lahko saj ene 14 dni pride kdo še iskat po kosilu da se otrok res počasi navadi.Da se ne boste preveč ustrašili,če bo jokal ko ga boste oddali.To je čisto normalna reakcija pri vseh.Če ni takoj na začetku,pa se to zgodi kasneje.Važno je,da ga čimprej odate,ko že enkrat odprete vrata igralnice,da še dodatno ne vznemirite otroka.Pa še to!če boste vi žalostni in nezaupljivi ob odaji otroka,se bo otrok še težje navadil.Verjetno je res težko pri prvem otroku,ker še nimate te izkušnje,ampak čim manj kompliciranja,pa bo otrok tudi hitro zadovoljen.To vam pišem zato,ker sama delam v vrtcu in sem ravno to leto imela najmlajse.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?