Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zadnja menstruacija 18.5 9.7.2005 18:40:52
|
|
|
|
buča
|
,da ne bo pomote,to jo je imela moja sestra.:hudicek:ji večkrat nagaja,navadno ji vedno zaostaja...prejle sem jo vseeno pregovorila,da je narediola test...a je na njeno in mojo :(,pokazal spet negativno...trudita se že od avgusta lani..pa nič...:((mojo Piko pa imata oba takooooo rada,pa vse ji kupita,pa pravita,da jo imata najraje na svetu...no,saj se bo tudi za njiju pokazal enkrat tisti plusek,ane?
|
|
|
|
Zadnja menstruacija 18.5 9.7.2005 18:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda se bo pokazal plusek, enkrat se pač mora. Je pa kriza to z netočno M. Jaz sem imela predzadnjo 12.5, sedaj se mi je končno prikazala 4.7. Živčki delajo sto na uro. Pa se bo prikazal plusek, zagotovo. Držim pestke!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?