|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki
15.3.2005 13:16:58   
ribica.
Oj folk!

Zanimam me vaše mnenje...

Naša Vita ima že cel teden vročino zaradi zobkov. Danes smo bli pri zdravniku in je potrdil da ni nič drugega narobe. Zanima me, če se je to dogajalo tudi vam oz. ali ste šle s takrat kaj ven kljub vročini? Men se že mal mešs tule not. Že prejšnji teden sma ble skoz not, ker sem bla jaz bolana, zdaj pa spet gledava sonce samo skoz okno :(

Lp

<><.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zobki
15.3.2005 13:20:29   
Anonimen
jaz bi ga na tvojem še naprej gledala skoz okno. Če ima otrok vročino, naj ne bi hodili ven. Sicer pa malo dvomim, da je možna celotedenska vročina zaradi zob. meni je tole mal čudno. Koliko pa ima vročine? kako pa se sicer obnaša?

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zobki
15.3.2005 13:29:45   
nuala
Oj,

če je zdravnik potrdil, da ni nič drugega narobe bi jaz na tvojem mestu šla ven.
Če pa imaš možnost poklicati zdravnika / sestro je pa to najboljša rešitev.

Lep dan.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zobki
15.3.2005 14:06:40   
ribica.
Vročine ima od 37,2 - 37,5 že od srede. Zdravnica jo je danes pregledala in rekla da je drugače ok. Tudi ona mi je rekla da naj ne hodim ven, zanimalo me je vaše mnenje.

Ma saj, tako boma not, kaj pa naj. Jaz se samo tolažim, da ni res bolana, da je vsaj vse ok kar se zdravja tiče, če že morma bit not.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zobki
15.3.2005 14:07:15   
ribica.
Ja, drugače pa je vse normalo, skače kot navita.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zobki
15.3.2005 14:11:56   
Anonimen
No, sicer se vročina do 37,5 tretira zgolj povišana temperatura in ne vročina, tako da...kaj pa vem, za kašne pet deset minut mal na zrak pred hišo...mislim, da ne bi škodilo. Al pa ornk okno odpri, da se preluftata, sam vem, ti bi rada sprehod, vem, kako je bit not zaprt z malo bebo, ko pa zunaj čas tako hitro mine...Ampak kljub vsemu bi upošteval nasvet zdravnice.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zobki
15.3.2005 19:09:23   
puncica
Jaz je z vročino ne bi vozila ven, tako da bi še počakala malo. Res pa je odvisno kolk ma vročine. če so pa sam zobki, kaj pa vem, Otrok je baje manj odporen takrat ko ima vročino in hitro kaj dobi. Jaz bi počakala, pa mogoče kaj zraka noter v bajto spustila, tok da dobi svež luft.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?