|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobna pasta
26.2.2005 18:09:59   
buča
danes sem naši Piki kupila prvo zobno pasto:Vademecum junior,fluoride in calcium(jagodni okus)Pa me zanima,če je še premajhna,včeraj je napolnila 21 mesecev.Baje da daš čisto malo,za grah veliko količino paste.A to lohka poje?Mislim najbrž jo bo.Cel teden že kličem zobarja,da bi jo prijavila na prvi pregled,pa se nihče ne javi:zmeden2:!Baje bi morala imeti že prvim pregled pri 1 letu,pa naša takrat ni imela še niti enega zobka(zdaj jih ima 14).Prejšnji teden je dobila kar dva.Se mi zdi da ima malo krive,kar stalno cuza palčka in tudi palčka sta že revčka:((:((Kaj naj?:zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zobna pasta
26.2.2005 18:34:56   
malika
Mi imamo isto zobno pasto, pa jo prodno uporabljamo že od 10 meseca.Tako, da brez skrbi tudi če jo poje(naš jo vedno).

Glede sesanja palčka, pa bi bilo fino, če bi jo lahko čimprej odvadila, ker se lahko deformira cela čeljust. Kako? Hm, eni mažejo prstke, drugi jih vztrajno dajejo iz ust,...nimam nič pametnega na zalogi-žal.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zobna pasta
26.2.2005 19:34:46   
Seven*
Ce te je strah, ker pac pasto poje, lahko kupis naravno zobno pasto za otroke od Welleda-e. Prodajajo jo v DM-u. Jaz ze nekaj casa uporabljam samo njihove zobne paste. Ne vsebujejo konzervansov, fluoridov in podobnih snovi.. Zobe pa vseeno dobro umijejo..

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zobna pasta
26.2.2005 20:41:53   
Anonimen
Ta teden je bila tudi otroška zobozdravnica na dopustu, poskusi v ponedeljek (št. 2082406). To je dr. Vidic, izredno fajn zobarca, naš tamal ful rad hod k njej, ker vedno dobi igračko, pa roke mu čist poštemplja. Midva mava ravno v četrtek pregled, tako da bo naslednji teden sigurno v službi.
Nam je rekla, da naj paste ne uporabljamo toliko časa, da ne bo znal sam izpljunit. Ampak jest sm mu isto dajala, na začetku res sam tolk, da je bla pikica, no zdej smo pa že na grahek prešaltal. Pa ful se mu fajn zdi, k lohk pljuva.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zobna pasta
26.2.2005 20:53:33   
NinaŠ
Anžetu umivam zobe z zobno pasto (Vademecum junior) od približno 10. meseca. Mi je tud zobar svetoval umivanje z zobno pasto - čisto pikico jo dam. Jo pa vedno poje, ponavadi potem še poliže krtačko, ko je tako njami.
LP

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zobna pasta
26.2.2005 21:46:18   
Anonimen
Saj na tistih, ki se ne smejo pojesti (otroških), to tudi piše.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Prvi copatki/čeveljčki
Miška2006

Katere copatke oz. čeveljčke ste dali vašemu otročku, ko se je začel postavljati na nogice?

Tipsie Toes (5%)

Jinwood (2%)

Starchild (1%)

Pediped (8%)

Ciciban (61%)

Drugo...KATERE? (22%)


Število vseh glasov: 303

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!