|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zopet spanje
2.10.2004 20:07:14   
Kajika
Pozdravljene!
Tudi mi imamo problem! Spanje seveda!
Hčerka je stara osem mesecev. Kakih 6 mesecev je spala celo noč. Zadnja dva meseca pa se zbuja ponoči 2-3 krat. Nevem kaj je vzrok tega.
Zobki? Sicer dobila je v tem času že dva ampak jok ponoči se nadaljuje.
Probala sva jo preseliti v svojo sobo, ampak pol je bilo šele jokanje do 2 ponoči. In ob dve sem jo dala nazaj v spalnico in je bilo boljše.

Ali ima katera podobne izkušnje?
Ali se bo to končalo?

Lep pozdrav!!

Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zopet spanje
2.10.2004 20:25:26   
mehurčica
Zraven zobkov se maleckim v tem obdobju začne še ogrooomno novih stvari dogajat. Kar naenkart začnejo plazit, se postavljat na noge, se posedat, kotalit,...V glavnem, toliko novih stvari, da jim še ponoči ne dajo miru.:)-:sloncek: Ali tako živo sanjajo, nekateri pa še napol v spanju vadijo nove veščine-tako kot moj :duda:.

No ja, nekateri(tudi moj) pa se zbujajo ponoči že od začetka. Jaz jim pravim "carteki".:)



(odgovor članu Kajika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zopet spanje
3.10.2004 9:24:27   
malika
Kajika jaz bi tudi rada rešitev na tvoje vprašanje, ampak jaz ga iščem že 8 mesecev. Le da se moj zbuja najmanj 6x na noč(včasih tudi več, že od rojstva dalje).Zdaj je v roku 4 dni dobil oba sp. zobka, pa tudi ni nič bolje, tako da očitno preostane samo čakanje.
Mogoče pa bova kmalu doživeli kak prijeten šok, v obliki prespane noči(pri meni bi bil že, če bi spal 3 ure skupaj).:)-

Lp

(odgovor članu Kajika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zopet spanje
3.10.2004 9:55:32   
JASNA D
No, danes in včeraj pa je tudi pri nas katastrofa po 1 mesecu užitkov, kar se spanja tiče. Je nekaj v luftu. Po moje se jim tudi čez dan preveč dogaja, pa potem podoživljajo in ne spijo. Jaz imam danes podočnjake do brade.



LP, Jasna


(odgovor članu Kajika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?