|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija ali kaj?
1.6.2007 23:04:52   
barbi007
Mislim, da je doletelo tudi nas. Naš mali je star 7 mesecev. Do zdaj je bilo vse o.k., jemo že sadje in zelenjavo. Pred dvema tednoma pa sem malemu naredila Milupino riževo kašico na osnovi adaptiranega mleka. Pojedel je samo nekaj žličk in po petih minutah postal okrog ust in po bradi ves flekast. No, fleki so izginili čez pol ure, jaz sem pa čez nekaj dni poskusila Hippovo gris kašico (tudi na osnovi ad. mleka). Zgodilo se je enako. Katastrofa! Sem kupila sadni jogurt (banana) od Bebivite, pa se ni zgodilo nič (pa je ravno tako na osnovi kravjega mleka). Tudi sadno skuto od Bebivite je že jedel, pa je bilo vse o.k.
Poskusila sem tudi sadni jogurt čebelice Maje, pa je bil zopet ves flekast.
Danes pa sem mu dala majhno žličko alpskega mleka in je v desetih minutah bil okoli ust in po bradi en sam rdeč flek. Ampak fleke vedno dobo samo okrog ust in nikjer drugje po telesu.
Sem že čisto obupana. Ne vem, če je to alergija na kravje mleko, ali kaj je to????

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija ali kaj?
2.6.2007 7:39:40   
*Uršula*
t mislim da to ni alergija, vsaj pe temu sodeč kar ima naša user posted image  in zgleda tako: po celem telesu en sam izpiuščaj ki zelo srbi. LAhko pa da se tudi motim in  je bolje če pokažeš pediatrinji da boš bolj mirna. držim pesti da bo vse ok
k.

lp

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija ali kaj?
2.6.2007 20:38:20   
Natali07
Alergija se kaže pri otrocih na različen način. Naš ima alergijo na kravje mleko in se še polno doji in ko jaz zaužijem mlečni izdelek dobi pikice najprej po trebuščku, nato se širijo na cel trup in kasneje na rokice in nogice. Vendar je cel kup majhnih pikic. Od kolegice pa rata otrok ves lisast po obrazu in rokicah, trup je pa lep. Nekateri otroci imajo samo drisko ali krče, pa ni nobenih znakov na koži. tako, da ti svetujem da greš do pediatrinje in na testiranje, ker ni dobro da sama kar naprej poizkušaš in daješ otroku snov na katero je alergičen- če je seveda alergija.
Upam pa , da je nimate.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija ali kaj?
9.6.2007 12:17:03   
Maxica
Barbi, to se je tudi našemu user posted image  naredilo, pa kolikor smo debatirale s prijateljicami, jih je še nekaj pojamralo. In to samo pri teh rižolinih od Milupe ali Hippa, kjer je že adaptirano mleko noter. Našemu so se naredili taki fleki, kjer je bil umazan od tega rižolina. Potem je pa hitro izginilo. Ena je glede tega tudi vprašala pediatrinjo, pa je rekla, da je možno, da imajo tam bolj suho, nežno kožo, pa jim jo to tako razdraži. No, našemu se to ne naredi več, sem pa za en čas res prekinila z dajanjem teh večernih kašic.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?