Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alergija pri 9 mesecih? 17.11.2010 13:36:26
|
|
|
|
NiJaLu
|
Pozdravljena! Žal, je možno. Alergija se lahko pojavi kadarkoli, ne glede na starost. Upam, da ti bo uspelo odkriti na kaj ima alergijo. Mi še danes ne vemo na kaj vse ima, s tem da že za veliko stvari vemo da ima. Izpuščaji izginjajo čisto različno, v enem tednu bi mogla bit koža sigurno v redu. LP; Lidija
|
|
|
|
RE: alergija pri 9 mesecih? 17.11.2010 13:50:25
|
|
|
|
vesna_b
|
čisto možno, mene so 1 leto zdravili za prehlad, večinoma z antibiotiki, preden so me dali na testiranje - v petem razredu OŠ, tako da ja, alergija se pojavi kadarkoli...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
večerno varstvo1hruškaKomu najbolj zaupate otroka v večerno varstvo (če imata oba s partnerjem večerno službo)?mami (
72%)

sestri (
6%)

tašči (
16%)

prijateljici (
1%)

varuški (
3%)
Število vseh glasov: 298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!