|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je alergija ali ne?
21.2.2008 11:07:03   
dajček
Živjo,

imam mesec in pol staro punčko. po približno slabem mesecu sem opazila na blatu krvavo nitko, ki pa se je do danes pojavila še 2x (nazadnje predvčerajšnjim, pa še to sem opazila, ko sem skoraj pod lupo dala  njen kakec). Pri prvi posvetovalnici je bil sum na alergijo na KM, vendar sva v laboratorij morali oddati 3x blato/kri in kri kri za Hg. Naslednjo posvetovalnico imava v začetku marca, najbrž mi bo takrat točno povedal ali je potrjena alergija ali ne. Se držim 100% diete (brez mleka,mlečnih izdelkov, jajc, pa tudi pšenice in svinjskega mesa ter sladkorja) ker je samo dojena. Dvakrat sem ji hotela dati pregomin, pa še niti dude od flaše ni znala zagrabiti, tako, da ni bilo iz tega nič. Je tudi imela rdeče pikice po ličku oz. obrazu, malo po vratu in zatilju, za katere pa mi je pediater dejal, da je še to vpliv mojih hormonov na mleko, ter da zginejo nekje do 3. meseca. Danes ima jih res veliko manj, skoraj nič, prejšnji teden pa je bila takšna, kot da bi jo s koprivo osolil. Rekel je, da naj z vlažnimi rokami mažem z navadnim hladilnim mazilom in se mi zdi, da pomaga.

Me pa nekaj drugega bega. Ker sem bila že s prvo hčerko na Bioresonanci, ker ima sum na atopijski dermatitis, mi ni dalo miru in sem šla tudi tokrat z drugo hčerko, samo na testiranje. Pa je tam pokazalo, da nima alergije na nobeno hrano, samo glivice in parazite v črevesju, kateri naj bi povzročali tudi hujše krče in krvavkasto blato. Pravijo, da naj se še naprej držim te diete in pijem predvsem veliko vode, pa tudi njej naj začnem kmalu dajati vodo po žlički. Terapije mi še ne morejo delati do 6.meseca starosti, do takrat se naj jaz držim te diete, kajti s temi izdelki se glivice hranijo. Naj bi jih dobila od mene pri porodu???

SEdaj sem malo zbegana in ne vem, če je ta druga teorija možna - se pravi glivice in paraziti v črevesu in ne alergija? Punčka je en dan vesela, samo je in spi, npr. je pa tudi dan, ko celi dan ne spi in je nemirna, nerazpoložena, samo bi visela na dojki (se crkljala)... Blato je še tu in tam zelenkaste barve, za kar pa spet pravijo pediatri, da je lahko to še pri tej starosti normalno (hčerka od kolegice je imela takšno nenormalno blato vse do 6.meseca, dokler ni začela jesti GH, pa je sedaj popolnoma zdrava)

Prosim za kakšen nasvet oz. vaše mnenje? Ne vem komu naj verjamem, v vsakem primeru pa se bom držala diete, to je za sedaj največ kar lahko storim zanjo, kajne?


lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?