|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je to možno?
14.5.2005 12:09:43   
Naja31
Ojla,

moj 5 tednov star fantek cez dan spi samo v vozicku na sprehodu, doma pa se samo nosimo in jokamo. Zato sem ga vceraj namesto enkrat kot ponavadi peljala na sprehod 2x, se popoldne okorg stirih in je on lepo panckal. Pa se meni so se roke malo odpocile :bravo:
Ampak smo potem ponoci imeli cel cirkus. Zbujal se je na eno uro in pol, ob treh je bil cisto buden, najprej je gledal naokoli, potem je jokal. A je mozno, da se je cez dan prevec naspal?
Jaz upam, da je bilo to samo nakljucje.
Kaj mislite?

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je to možno?
14.5.2005 13:03:46   
Blanka77
Naja31, s tvojim fantkom verjetno ni nič narobe. Poznam veliko otrok, ki spijo čez dan samo v vozičku. Pa kaj. Pa pojdita ven. Mislim, da se podnevi ni mogel preveč naspati, saj pravijo da dobro dnevno spanje vpliva na dobro nočno spanje in obratno. A ima morda krče? In zato lažje spi v vozičku, ker trese?
Poskusi s kapljicami proti krčem ali z enim sirupom (ne vem več, kako se imenuje; sej v lekarni vejo). Upam, da bo današnja noč boljša.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je to možno?
14.5.2005 14:20:01   
fipi
Ojla!

Moj sonček čez dan tudi spi v vozičku, tu mu najbolj odgovarja. Smo probali na postelji in ni šans, da bi spal tam.

Ponoči pa spi pri atiju in mamici:)-. Zbudi se 2x na noč, da se napapca in zaspi nazaj:zaspan:.

Aja, pa še to, mi imamo voziček v stanovanju, da nam ni potrebno vedno iti na sprehod, drugače mami ne more kuhat in opravljat ostala gospodinjska opravila, pa tudi učit. Sovražim učenje:(8):zmeden:.

LP fipi

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je to možno?
14.5.2005 14:40:37   
rainbow
zdravo!

Po moje tudi ni nespanje ponoči bilo zaradi spanca podnevi, morda ga je kaj napenjalo, mojo včasih, potem pa bolj bogo spi, pa kar spi čez dan.

Jaz pa ji kljib občasnim prebavnim težavam ne dajem čisto nič, kapljic ali kaj takega;

sicer pa otroci kasneje, ko so več aktvini, tudi boljše spijo; eni pa več kot drugi.

Želim ti močne roke (morda si nabavi štorkljo, jaz jo dam noter, ko je kriza)

papa

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je to možno?
15.5.2005 21:18:13   
Gina
Jaz bi ti takole rekla, naj ti raje podnevi manj spi, pa ga več nosi, samo da boš imela ponoči mir. Nič hudega, če je potem podnevi siten.
Pri mojih je bilo takole, fanta sta hotela prve pol leta se samo nosit in nosit in dojit in nosit...se mi je že kar mešalo. Ampak sta posledično ponoči spala. Ko sta bila stara 6 mesecev, se je začelo podnevi normalizirat, pri 9. mesecih pa sta postajala samo vedno manj naporna.
Deklica je dala podnevi mir, pa cele noči sitnarila. Nisem nič spala. Ampak ni nič hotela se cele dneve nosit. Je bilo podnevi fajn z njo.Po 6. mesecih je postajala samo vedno bolj naporna. Je hotela vedno več pozornosti, spala pa še kar ni. In to se je potem stopnjevalo do 3. leta.
Jaz mislim, da če otroka prenosiš prve pol leta, da pridobi zaupanje do sveta in mu daš doto za celo življenje. Je veliko bolj umirjen človek. Pa še spala boš ponoči. Lahko se pa motim.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?