|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je vazno koliko casa se doji
25.11.2007 22:43:42   
*erika*
ali je vazno koliko casa se doji da je sita,moja tri tedne stara punka je vsak obrok na eni dojki 20-30 minut po tem casu pa zacne jokat ko ji ponujam dojko,kupcke lepo podirava,me pa zanima ali je mozno da je sita po dojenju ker dudo pa zagrabi 

_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je vazno koliko casa se doji
25.11.2007 22:50:31   
BaByGiRl
saj je normalno da se doji nekje 20 minut. Joka, ker v tisti dojki ni več, hoče drugo. Dudico pa vzame za crkljanje, verjetno. če se normalno redi in ni tečka, potem je vse ok.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je vazno koliko casa se doji
25.11.2007 23:17:48   
MissLady
Se strinjam z Babxgirl.

Tudi moj 2-mesečnik se na eni dojki doji 20 min, včasih tudi potegne, če se še crkla. Če mu zmanka mleka in bi še jedel se začne pritoževati in ga prestavim še na drugo.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali je vazno koliko casa se doji
26.11.2007 0:10:19   
lelaval
ali je mozno da je sita po dojenju ker dudo pa zagrabi

ker je sesalec

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali je vazno koliko casa se doji
26.11.2007 8:59:39   
Anonimen

Nasa se je dojila non stop. Prve dva meseca sem bila samo dojilja, ker je skoraj skoz vlekla, ampak se je scasoma umirilo in tudi sedaj pri 8mesecih se doji na cca 3 ure. Pa pogostost dojenj nima nobene veze s tem, ali je sita ali ne. ce dobiva dovolj, sem jaz vedela, ce je imela vse plenice polulane in v zacetku do 1,5 meseca pokakne in ce je bila vesela puncka.

(odgovor članu *erika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali je vazno koliko casa se doji
26.11.2007 13:30:39   
kšpela
ni vazno koliko casa se mora dojiti.sej ti otrok sam pokaze kdaj je sit kdaj je pa se lacen.eni se najejo v 10 min eni pa rabijo vec kot 30 min.drugace mi je pa P rekla da je prvih 20 min intenzivnega sesanja pol je pa samo se crklanje.sam sej ves vsak otrok drugace.moja je naprimer jedla ful dolg pa mi je se mleko ostajalo v dojki pa ni hotela vec in sem mislila da je sita.logicno sej ni hotla vec in nic ni jokala ampak je spala.no zdej smo pa na flasi ker ni dost intenzivno sesala in ni pojedla dovolj in zato tud ni pridobivala na tezi.tko da ce ti tvoja lepo pridobiva na tezi in ce je vsaka planica na tri ure polulana mislim da nimas kej skrbeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?