Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Sej zgornji nimajo balkonov, ampak lože, tako da ravno pometati ne morejo dol, čikci pa vseeno lahko letijo skozi karkoli Hec je v tem, da nikoli ne veš kakšne sosede boš imel, sploh v blokih, ki se prodajajo, ko še sploh niso zgrajeni. Gre za sosesko Bistra v Domžalah, če je komu kaj več jasno. Zame je Bistra ena boljših sosesk. Meni osebno je zelo všeč, sem celo nekaj gledala za stanovanjci tam, ampak ne spodaj, temveč zgoraj (dupleksi). Videti je vse lepo urejeno, luštkan vrtec je tam, solidna kafeteria, soseska je meni res izredno simpatična. Sicer pa z atrijskimi stanovanji nimam lastnih izkušenj, ampak bi se pridružila mnenju ostalih, ki navajajo, da je veliko odvisno od soseske in sosedov. Ko smo včasih živeli v bloku, je na naše spodnje sosede res letelo vse živo - so stepali preproge, pomivali balkone, metali cigarete.... je bilo skoraj nujno, da si narediš streho oz. nadstrešek...