|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   babylove ali babydream (DM ali Müller)
24.8.2004 12:30:12   
willma
Torej, zanima me, kakšne so vaše izkušnje s produkti od DM-a in Müller-ja!?
Sem že slišala, da so mamice zadovoljne s pleničkami od DM-a, kaj pa ročki (sensitiv)?......jaz nisem bila zadovoljna z njihovimi blazinicami za prsa:(
Boljše so mi bile od Müller-ja:), od mamic pa še nisem nič slišala o njihovih izkušnjah o pleničkah in ostalih izdelkih!?
Prosim podelite vaše izkušnje z mano;)

Hvala in veliko smeha:)-
:angel:Kolenci:hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   babylove ali babydream (DM ali Müller)
24.8.2004 13:08:01   
Seven*
Wilma! Jaz sem zelo zadovoljna z plenickami od DM-a in vso kozmetiko. Tudi robcki. Se posebej mi je vsec penica za umivanje. Zmocim vato, dam cisto malo pene gor (flaska ima tako prirocno pumpico) in umijem ritko. Pa ni nikoli rdeca. Po umivanju pa potapkam s suhimi robcki (tudi od DM-a, super zadeva!!). Te suhe robcke uporabljam za vse zivo.. Zelo dobra je tudi kremica za ritko (taka okrogla skatljica). Vsec mi je, ker ostane gor tudi ko ga razvijem... Meni so njihovi izdelki vsec ker so kozi prijazni in dokaj ekoloski. Tudi vecino cistil za ciscenje kupujem njihovih.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   babylove ali babydream (DM ali Müller)
24.8.2004 13:31:04   
bori
Hej!
tudi jaz hvalim :bravo::bravo::bravo: dm-jeve stvari, pleničk smo porabili malo morje, ker je imela :roza: samo 2 kg ob rojstvu in so ji babylove najlepše/najboljse stale. so pa tudi mehke in vpojne. ostale kozmetike pa ne poznam, ker se kopamo in brišemo rito z niveo.
lp,
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   babylove ali babydream (DM ali Müller)
24.8.2004 17:35:27   
MINEJA
Tudi mi že od samega začetka uporabljamo Dm-jeve vlažilen robčke, ki so se od vseh preizkušenih najbolje obnesli. Mož pravi, da so najbolj vlažni od vseh, pa še cena je ok. Poleg tega redno kupujemo tudi pleničke. Poskusili smo tudi že pleničke-hlačke in so super.Kozmetiko pa uporabljamo Bubchen.
Aja, poskusili smo tudi že DM-jeve slinčke za enkratno uporabo in so OK. Predvsem, ko smo na poti in ga hitro zalepiš in odvrzeš stran.

Pozdravček:sloncek:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?