|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beluši (šparglji)
3.1.2009 9:28:40   
*alja*
No danes bom naredila šparglje z omako, ampak ne vem kaj paše zraven. Kako meso (ali kaj drugega) naj naredim zravn?

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beluši (šparglji)
3.1.2009 10:36:30   
bamoocham
Najbolj paše Holandska omaka, se kupi v trgovini že narejena, na kakem mlečnem oddleku..od Thomy firme, modra embalaža..pa še narisani so gor, tk da res ne moreš falit.
Lahko pa jo probaš naredit doma..recept:

  • http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3044
                          ali
user posted image
  • V kotliček daj jajca, sol, moko, juho, poper, limonin sok in po okusu prilij kis. Stepaj nad soparo kot za vinski sodo. Ko se pokažejo prvi znaki vrenja, se tudi omaka zgosti; odstavi jo in med mešanjem prilivaj raztopljeno maslo. Dodaj drobno narezan drobnjak in zelen peteršilj. Postrezi k topli ribi, dušeni perutnini, teletini, cvetači ipd.
                          ali
  • Holandsko omako pripravimo tako, da raztepemo rumenjak in žličko vode, ga solimo in popramo ter z metlico nad zelo blagim ognjem vanj počasi vmešamo koščke masla, dokler ne dobimo goste mase. Med vmešavanjem masla lahko dodamo žličko hladne vode. Ko je masa dovolj gosta, jo po potrebi še enkrat solimo, popramo in dodamo nekaj kapljic limoninega soka.
Fajn skuhaj.



Še nekaj sem ti našla, zelena omaka za šparglje:
http://www.vegeta.si/recipes/sparglji-z-zeleno-omako


(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: beluši (šparglji)
3.1.2009 10:39:46   
*alja*
Ja saj to holandsko omako imam, sam ne vem kaj "konkretnega" zraven belušev z omako narest.

Bom kar puranje zrezke zraven naredila, pa bo moralo bit OK.



_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Regratov med
Zdravilna rastlina regrat je poznana vsakemu. Zdravilni so listi, korenina in tudi cvetovi. Iz cvetov lahko pripravite ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?