|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine vkrižu in dva tedna pred rokom in se...
25.10.2007 21:29:40   
*erika*
pozdravljeni.sem dva tedna pred rokom druge nosecnosti,in me zanimajo znaki perd porodom.moja g. mi je rekla da sem 1cm ze odprta,in zelo me boli kriz,vcasih tako da tezko hodm ali pa sploh ne morem ustat s kavca.prvic sem rodila tri dni pred rokom  z umetnimi popadki,mehur mi je g. predrl,tko da sploh ne vem kaksni so obcutki ko se porod zacne naravno.prvic ko sem rojevala sem bila samo odprta in so se odlocili da mi porod sprozijo tako da ce mi lahko mal poveste kako je ce se vse zacne naravno in kaksni so znaki da se je vse zacelo.zelo me je strah panika vlada ze cel teden ker ne vem sploh kaj pricakovat.aja se to kok casa ste cakale ko ste se zacele odpirat do poroda.hvala za vse odgovore.


_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?