|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   buba me trebušček
20.8.2007 9:33:45   
*sanela*
Živjo!
Sem mamica 4 letnega fantka.
Vse se je začelo približno pred dvemi leti ko sem začela delati in ga dala privat v varstvo. Vsakič ko sem ga peljala varuški je začel jokat da ga boli trebuh in bruhat, nato je tudi doma če smo zakričali nanj ali mu kej prepovedali začel da ga boli trebuh in bruhat ....
Nato sem ga vpisala v vrtec in spet isto..... Nato se je v vrtcu navadil in ni bilo več bruhanja. Doma pa se je nadaljevalo, če ni bilo po njegovem je začel da ga boli trebuh in da bo bruhal. Do zdaj me ni toliko skrbelo, ker sem mislila da me s tem izsiljuje. Zdaj vsak dan iz čistega mira pojamra da ga boli trebušček in to traja že nekaj časa!
Ne vem več kaj je res in kaj ne!
A bi ga morala peljat zdravnici za vsak slučaj?
A ma katera mamica podobne iskušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: buba me trebušček
20.8.2007 9:53:15   
sayuri
Hm, naš tudi včasih pojamra, da ga boli trebušček in se takrat kar stiska k meni. Ponavadi ga vprašam, če greva kakat v stranišče in vedno je za to. Ko opravi, trebušček ne boli več. Takšno izkušnjo imamo mi z bolečim trebuščkom. Mogoče ti bo katera kaj bolj konkrtnega napisala.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: buba me trebušček
20.8.2007 10:07:32   
*sanela*
Naš kaka 3 - 4 krat na dan!
A je to normalno?
Zdravnica pravi da bolje večkrat kot da je zaprt!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: buba me trebušček
20.8.2007 10:13:59   
orhideja75
Mogoče bi bilo pa dobro dati blato na pregled. Mogoče gre za parazite (gliste) in ga zato boli trebušček. Omeni zdravnici in boš videla kaj bo rekla.
Drugače je bilo pa pri nas tudi tako kot omenja sayuri.

_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: buba me trebušček
20.8.2007 10:30:42   
žigolino
Živijo!
Moja tavečja je stara 8 let in nekje pri treh letih se je začelo ,da takrat ko ni bilo po njeno jo je bolela glava.Pri petih letih so v vrtec dobili fantka ki pri treh letih ni znal govorit,jest na žlico,kr vse je zbruhal po mizi,ni se znal obnašati,ker je bil iz socialno zelo šibke družine in ga je sociala dala v vrtec.Vsi otroci so se ga izogibali,čeprav so se vzgojiteljice zelo trudile.No in moja je bila na vrsti da ga naslednji dan drži za roko na sprehodu,pa jo je kr spet glava bolela in bruhala je ponoči,zjutraj pa ko sem rekla da ne rabi v vrtec pa je bilo vse vredu.Pol se je nadaljevalo v prvem razredu,vsakokrat ko je bila kregana je prišel glavobol in bruhanje.Smo že bili na pregledih za migreno in nič.Sedaj smo ugotovili,da ko jo kaj skregamo(vejst glasno),da začne jokat,jo spet boli glava.To ni izsiljevanje,ampak takšni otroci so zelo čustveni,vsako malo hujšo kritiko sprejmejo drugače kot tisti ki so bolj trde kože.So bolj dovzetni do sprememb v vsakdanu in bi moral znjimi v rokavicah.Naj še povem da moja ni razvajena,je zelo pridna punca,ampak kreganja in nekih velikih sprememb ne prenaša.Sploh ne vem kaj bi bilo če bi jo enkrat pošteno z kakšno šibo?? 

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: buba me trebušček
20.8.2007 11:02:15   
*sanela*
Tud meni se zdi da je moj fantek bolj čustvene narave!
Če mene kaj zaboli ali da se slučajno porežem začne jokat in se takoj prime za trebuh.
Soseda je na parkingu opraskala naš avto, ko je to videl je začel jokat, da kaj bomo zdej ko je avto opraskan.
Očitno je bolj občutljiv. Skrbi me ker je začel vsak dan iz čista mira jamrat da ga boli trebuh, to je novo!!!
Najboljše bo da greva zdravnico obiskat! Ziher je ziher!

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?