|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   depilacija - vraščene dlake
26.7.2005 13:36:21   
rinty
Zanima me, zakaj se mi dlake na nogah vraščajo - uporabljam pa Braunov silk-epil (ne najnovejši, en model pred njim).
Po depiliranju si po ene pol ure fajn namažem z aloevero-afrodita.:)

Kaj naredit, da se mi dlake ne bi vraščale-strojček vraščenih dlak itak ne potegne in pol so grdo videne, tako da si jih pulim ven s pinceto! Ampak zakaj, če naj bi vso to delo opravil strojček, seveda! :metulj:

P:)omagajte z nasveti!!!

HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.7.2005 13:37:40   
TARA in MAJ
te probleme z brivnikom imam tud jest

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2005 13:39:54   
huda
enak strojček, enake težave,....:grrr:

sam pri men je problem, da je teh vraščenih dlak kar nekaj; okrog njih se naredi rdečica in, če si jih probam izpipat imam na koncu grdo krasto,...
in glih zdaj se ubadam s tem problemom, ker imam noge polne rdečih flekov

ne vem, kaj storiti,....
jaz še nisem pogruntala:zmeden2:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2005 13:40:49   
Lenny
Baje so nove dlačice bolj "fine in nežne", zato se vrastejo pod kožo :hudicek: Pomaga večkratni peeling, ampak še vedno se kakšna najde, ki jo je treba s pinceto napasti :hudicek:
Temu moj v.d. možek reče pletje nog :)-

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2005 13:45:56   
rinty

Joj, punce, vidim, da nisem edina s tem problemom.
Fora je, da sem strojček kupila zato, da se mi ni potrebno brit vsak drugi dan- da "postrojčkaš" pol je pa mir za neki časa_ kot na reklami, ne:zmeden:

NO, v glavnem, ne vem, kaj naredim, kr se mi ne da vsak ih par dni "strojčkat" pol pa še s pinceto (dlake mi namreč ful hitro rastejo, pa še močne so od večletnega britja).

Kaj nam je torej storiti, da ne bi imele vraščenih dlak????????:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2005 13:48:19   
Lenny
Kar se močnih dlak tiče, se je pri meni mašinca dobro obnesla. Jih je zdaj občutno manj in tanjše so. Če sem pridna s peelingom, je tudi vraščenih zelo malo. Ko pa pasem lenobo, pa mali mulc izjavi, da mami pika. No, potem pa gas v kopalnico :)-

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2005 13:50:00   
rinty
Lenny kateri peeling uporabljaš?

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2005 13:54:42   
huda
mene tud zanima, ker so moje vraščene dlake en velik :hudicek:

jaz še pa vedno tuhtam, kaj bi pomagalo:zmeden2:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2005 13:58:20   
Lenny
Stari dalmatinski recept: olivno olje, morska sol, pa malo limoninega soka, če je ravno limona pri roki. Pa še za podplate je dober :bravo:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2005 13:59:17   
Rozika20
Jaz se depiliram s philipsom. Na nogah se mi dlake sicer ne vraščajo, se mi pa na bikini predelu - še večja groza :((. Pomaga krema za po depilaciji my epil in peeling. Če pa pa zaradi pomanjkanja časa te nege ne izvajam, se mi naredijo mozoljčki z vraščenimi dlakami.

:rozica:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2005 14:03:49   
rinty
A maš fino al grobo mleto sol, kr se mi zdi, da je grobo mleta preveč agresivna ali pač ne?

:zmeden2:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2005 14:08:02   
kimi
drugi strojček enake težave

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2005 14:10:03   
Lenny
Ja, po moje tudi. Jaz vzamem fino mleto, enako, kot za kuhanje. In ne varčujem z oljem. Ta "recept" sem res prinesla od kolegic iz Dalmacije. Puncama tam nisem "fauš" samo rjavih nog, ampak tudi lepo gladkih. Očitno deluje :)
Poskusi, seveda je treba nekaj vztrajnosti na začetku in vmes ne preveč lenobe, da se zadeva ne ponovi.

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2005 14:24:32   
rinty
Lenny kdaj pa delaš peeling: ko postrojčkaš al pustiš da zrastejo in tik pred naslednjim strojčkanjem? Kdaj je najboljše?8)

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2005 14:27:48   
Klarissa
strojček silkepil iste težave vendar zadnje čase dosti manj, ker si pipam kar na 14 -21 dni. se mi pa vidijo tanke žilice. a vam tudi? a je razlog pipanje?:zmeden:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2005 14:31:23   
Lenny
Peeling si naredim 1xtedensko, mašinco pa vklopim na kakšna dva tedna. Reklama o enem mesecu pri meni namreč ne drži. Kožo moraš "drgniti" redno, da se te presnete "ščetine" nimajo časa vrasti. Vsaj globoko ne! Ko se z mašinco poplejem, si noge namažem z Niveo soft.

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2005 17:10:08   
SašaR
Se pridružujem klubu!:(( Na nogah je kar kriza! Bomo poskusili s pilingom!

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2005 20:12:33   
lenika
Poznam te težave. :((

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.7.2005 2:07:11   
Anonimen
Jaz se sicer brijem kar z britvico, ampak odkar se tuširam s tisto mrežasto gobico (no, tuširam se z gelom, ki ga nanesem na to gobico :)-), kar je tudi prav fajn piling, sploh nimam problemov z vraščanjem dlak. Je za probat, pa še packarije z raznimi oljčki in solmi ni.

(odgovor članu rinty)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.7.2005 8:28:28   
Lenny
Tašonka, to misliš tisto plastično mrežico, zmotano v kepo? Se res obnese?

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?