Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

drugače pa tele stvari ki jih imajo v akciji, mislim da imajo samo omejeno količino in ko se proda se proda, ne moreš več nič dobiti. mene pa v teh diskontni trgovinah najbolj moti to, ker pustijo ljudem, da razmetujejo stvari, sploh kar se tiče tekstila je katastrofa, pol pa prideš neki kupit pa tako nič ne najdeš ker je vse razmetano, neki tu neki tam. zaposleni se pa tudi čisto nič ne potrudijo, da bi opozarjal stranke na to, ali pa da bi šli vsaj vsake toliko časa mal pospravit, da bi vsaj nekot zgledal. se mi je enkrat zgodilo, da sem v lidlu kupila tele grelne blazinice za v žep in seveda ko sm jih prinesla domov niso delovale, ker so ljudje že to v trgovini lepo odpakiral, preiskusli in seveda pokvarili in potem lepo strokovno nazaj zapakirali. no res pa je da so mi vrnili denar.
. Niti ene niso ostale v košari, kje da bi zdržale do popoldan ... Pred vrati je že ob odprtju stal en avtobus ljudi
... tko da ...
al je šel takrat njen mož v boj?
v glavem, raho, še enkrat hvala, da si šla v mesarsko klanje