Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
po d brado se mi pojavljajo dlačice ki jih moram vsaki dan pulit. pa ne bi rekla da bi ble to rti ampak jih je že cel regiment- vsako leto se mi zdi da jih je več. nevem a se bom mogla čez 2 leti že briti kot možki? uglavnem zlo sem obupana. da ne omenjam kako so šele vidne pri soncu kar štrlijo. 
. Na srečo se je to kmalu po porodu normaliziralo. Zdaj sem spet noseča in že opažam poslabšanje. Po moje pri meni nima smisla kaj ekstra posegati v zadevo, doker se ne razmnožim, kolikor se mislim, če se mi med nosečnostjo to tako poslabša.
dlakami.Z hormoni nisem poskusila,dokler ne vem,da bodo res pomagali...Najhuje je poleti,ko je treba tolko kože kazat,pa nerodno je če kje kaj štrli...Nisem še raziskala,zakaj nekatere ženske moramo še to dlačjo nadlogo prenašat,če kera ve,naj napiše
. Tako da ti kar lepo po starem naprej, kakor ti pač paše.
. škoda da se nisem prej odločila za to... mogoče če jih pokličem in povprašam... ampak raje ne... bom pobrila ali pa voskanje (je dlje mir)....
in ne vem kaj naj ket so na soncu še kako opazne in tut tko...
ne vem a mi bodo še bol začele rastt če si jih bom povoskala,populla???help!!
Nisem mazohista,kot Lara.
Čaki,jaz pa sem res obležala v bolnici in top je bilo grozno,no zdaj mi je smešno,ko pa sem tam ležala pa mi ni bilo.Ko so me zdravniki pregledovali okrog trebuha šive,mi je bilo tako nerodno
,da sem moža fehtala,da mi je pripeljal pripomočke za britje.Grozno ženske