Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 16:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mislim, da ne. Štrudl je sladica in spada po OH. Ga imam jaz tudi tamle na hladilniku, še toplega, ga je mami prinesla, pa je zaradi mene lahko tam še dva dni :zmeden2: Če ne, potem je ne, a ne? Upam, da katera razume :zmeden2:
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 16:13:51
|
|
|
|
Moyca_
|
:((:((:((jaz sem si ga privošila, ker sem imela na izbiro čufte ali pa sladoled ali pa štrudl-kuhat se mi pa ni dalo:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 16:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj nisi čufte? To se sme na beljakovinski dan. Aja, štrudl je bolj dišal, ne
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 16:19:53
|
|
|
|
Moyca_
|
čufti so bili z rižem:zmeden:
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 17:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, Moyca, kaj bi jaz dala za tisti štrudl zdajle.:zmeden2: Tisto malo riža v čuftih lahko zanemariš, še vseeno bi bilo boljše tisto, kot štrudl. V njem je sladkor in redilne snovi, ki jih lahko jemo samo na dan OH. A zdaj je že, kar je, ne? In verjamem, da želodčku prav paše.;)
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 18:06:50
|
|
|
|
pika74
|
al bina ti si pa oštra :bravo::bravo: to se mi dopade pr človeku :)
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 19:18:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mmmmmmmmmmmm, štrudl, jaz ga pa ravnokar jem, ga je :love: spekel. Pa tiste čufte so mi tudi zadišale. Se že začenja požrešnost:)-:)-:)-:)-:)-.
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 20:57:05
|
|
|
|
mehurčica
|
Skuta gre, smetana pa ne glih-dosti maščobe. Jaz sem danes jedla jabolčni štrudl, sladkan s sladilom. Sem prosila taščo, če lahko naredi brez sladkorja.:)
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 20:57:06
|
|
|
|
Mariposa
|
joj kaj bi dala za en kos tega štrudla8) še več bi dala pa za dva:)-
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 21:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se ga kar znebila. je glih pršu en frend od :love:, k je nor na sladice, pa sem mu ga zavila. Pika, a ne? Če je vojna, je vojna za vse :)-
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 22.8.2005 7:54:47
|
|
|
|
pika74
|
točn tko :miska::miska::miska:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)

Ne (
9%)

Mogoče (
12%)

Nevem (
5%)

Obstaja (
13%)

Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!