|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eni nimajo n'bene pameti
21.6.2005 21:19:13   
zoya_
Včeraj se je naš tazgornji sosed spomnu ob 9h zvečer razbijat, ne vem kva dela, al kakšne omare vkup daje al kva počne... Do 11h zvečer je nabijal, sem ga mela že kar mau dost. Pol sem si pa rekla, da ne bom šla prec težit... evo danes pa isto.. ura 21.15 in on veselo začne, danes ga pa do desetih pustim, dalj ga pa ne mislim poslušat, ni moj problem, da ne more čez dan počet, al pa da mu je vroče, vsak človk ma po zakonu pravico po deseti uri imet mir... :grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   eni nimajo n'bene pameti
21.6.2005 21:21:33   
Teni_
Tudi jaz ne vem, kaj si nekateri mislijo. Mi zdaj pohištvo skupaj sestavljamo v novem stanovanju, pa mi je že malo nerodno, pa čeprav delamo popoldan po kaki dve uri, pa še od tega je mogoče 5 minut vse skupaj, ko smo bolj glasni. Da bi tako zvečer nabijala, pa raje nič nimam.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 21:22:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   eni nimajo n'bene pameti
21.6.2005 21:24:19   
tinatona
Po zakonu se lahko tako ropota samo do osmih zvečer, tako da se mirno pritožiš.

LP tina

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   eni nimajo n'bene pameti
21.6.2005 21:26:07   
Mina1
Te čisto razumem in tako: sem tudi sama besna kot ris na čisto vse tule okoli. Pa ne vem, ali sem jaz smotana, občutljiva, al kaj je zdej to:zmeden:.

Oken v stanovanju ne morem odpreti, ker je zunaj norišnica: mularija se okoli bloka vozi gor in dol s predelanimi avtomatiki, nasproti bloka je "gostionica" in tam rajajo do jutra - pa kaj, a imajo vse podkupljeno, da lahko to počnejo:zmeden:, pa trobijo, pa taxiji se zbirajo, pa kadar ima stadion kakšno fešto, ti rajši ne govorim:(( - samo toliko da povem, imamo renovirano stanovanje s super okni, pa kaj, če je notri vroče, če jih pa odprem, pa jovo na novo:((

Drugače stanujemo na vrhu v IV. nadstr., nad nami je ravna terasa, pa se vsak dan sliši, kot da imamo gor step tečaje - v bistvu odmeva od spodaj gor.

Pa če odprem okno, imam celo stanovanje zakajeno, ker cela spodnja stran kadi, pa vsakič, ko gredo spodnji in desni na WC, se to sliši, za popi**** - pa je blok zidan na klasičen način.

Hočem povedati, da si tako zelo želim malo miru, da to ni res.

pa-pa Mina1

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   eni nimajo n'bene pameti
21.6.2005 21:41:56   
Naty*Taja
Pa prid k nam na deželo!Slišiš sam ptičke pet, pa kak traktor mim hiše tu pa tam! Si umisliš kak najet vikend za umik iz mestnega (?) vrveža.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   eni nimajo n'bene pameti
21.6.2005 21:52:32   
Magi*
te čist razumem. naši zgornji sosedi že eno leto prenavljajo stanovanje. zdaj, ko je konec šole, se mularija dere okoli, sosedov pes je zato živčen in tuli, spodnja soseda kadi ko turek in ne morem luftati dnevne, ker bi mi vse notri smrdelo,...

na teraso mi pride pa vsako noč en ptič in mi vse poserje:((:((

da se vrnem k tvojemu problemu: imaš vso pravico jim zatežit in to tudi stori!

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   eni nimajo n'bene pameti
21.6.2005 22:46:31   
Gina
Naš spodnji je tri mesece non stop, petek, svetek, med 6.-7. zjutraj začel vrtat, razbijat, tolčt..., pa potem po malem ali velikem cel dan. Tudi ob nedeljah. Sem bila tako vesela, ko je končno končal. Zdaj pa po moje on nas preklinja, ko otroci hodijo, pa tulijo, pa ko se stoli premikajo....

Zdaj pa že dva meseca prenavlja drugi sosed. Samo ta ni direkt pod nami, pa se malo manj sliši, vsaj toliko, da ne zbudi malega, pa malo bolj znosne ure dela. Začne šele ob 7.30 ali 8.00. To mi pa ni tako grozno. Pa saj moraš razumet. Človek si mora naredit, kar pač rabi v stanovanju. No, ne prezgodaj, pa ne prepozno zvečer, ampak sicer pa ima vso pravico.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   eni nimajo n'bene pameti
21.6.2005 23:08:47   
Anonimen
Zoya, mogoče pa IKEO vkup sestavla...

Sorii, si nisem mogla kaj...jest sem lani v popolnoma praznem stanovanju kurbomaksumus filala z enim kompresorjem in me je bilo takooo strah, da ne bom koga zbudila... Ampak spat sem pa morala nekje ker nam DORMEOTA 4 tedene niso dobavli:grrr:

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   eni nimajo n'bene pameti
22.6.2005 7:28:49   
puncica
mislim da mora bit mir po 22 uri, sploh v bloku, verjetno mate kak hišni red. Al ga pa prijav če ne bo zalegel obisk da krši red in mir, pa da ne moreš spat:)-

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   eni nimajo n'bene pameti
22.6.2005 12:37:18   
rija
Ma kaj do enajstih, pri nas so začeli ob pol treh zjutraj. Mater, sem ga šla tako napizdila, da je šele naslednji dan k sebi prišel in se prišel opravičit!
Hudiča, eni res menjajo noč za dan!

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?