Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(imava svoje stanovanje), ki pa nama ne dajo dihati. Da sem še bolj natančna je problem v možu, ki ne more pretrgati popkovino od svojih starših in jih vedno postavlja na prvo mesto. Imava dva majhna otroka 7 in 5 leta in tretjega na poti, sem v osmem mesecu. Že leta in leta se kregava zaradi njegovih staršev, ker enostavno jaz ne dosežem ničesar, on pa me pošilja vse povsod v k... v pizd....itd., kadar koli mu omenim starše...Kar stari rečejo to je zakon.
. Vem da imam hormone našponane do konca, ampak jaz moram nekaj ukrenit, ker bom drugače pristala na psihijatriji. Kaj naj naredim?????
Prosim pomagajte mi, ker mi po poču film..... 
Se opravičujem, ampak po moški logiki (določeni moški, da ne bo pomote), so žena in otroci na zadnjem mestu.....no ja, govorim iz lastnih izkušenj. Sicer pa vse skupaj izgleda takole:
(jaz),
(sinko),
(partner).
.... lahko pa mu zagroziš s selitvijo na svoje z otroci (če to finančno zmoreš) in vas bo on potem obiskoval - ne mu pa omenjat ločitve, ker to jih res pogreje...še posebej, če si v bistvu ločitve ne želiš...