|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 8:04:02   
Anonimen
Včeraj zvečer sem samo user posted image user posted image user posted image . Popoldne smo šli k tastu in tašči na obisk (dopoldne smo poklicali in povedali, da pridemo) in sem bila zares šokirana. Najprej izvem, da sta imela tast in tašča z eno od mojih svakinj dan prej družinsko večerjo, druga je bila naslednji dan povabljena na kosilo, mi nismo dobili nič. Oziroma sta nama ponudila (dobesedno) ostanke od kosila user posted image . Tašča je pretresla vse solate v 2 skledi, dala je 2 krožnika, na mizo pa vsega obranega piščanca. Jasno, da nisva jedla.
No, potem pa darila... Že prej sva povedala, da je pri nas nosil Božiček in naj se oglasijo po darila (imela sva namen pripraviti še kakšen prigrizek ali nekaj podobnega). V glavnem, najhujši šok je bil ta, da sta svakinji z družinama že prej pobrali darila (običajno to delamo vsi skupaj), mi2 sva dobila čokolado in bonbone (pa se sploh ne pritožujem, ker mislim, da je važna pozornost), najina 13-mesečnica pa NIČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In to sva ugotovila šele ko sva prišla domov, saj tam nisva niti pogledala darila. In sploh ne vem, kaj naj si mislim... In ne vem, kaj naj naredim... Ker sem tako jezna in žalostna...

Mi2 jima pogosto pomagava in sem mislila, da smo v dobrih odnosih. Poleg tega nimata finančnih težav, tako da tudi to ni razlog... Preprosto ne razumem user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 8:07:06   
Anonimen
Darila, ki jih dobiš, je OBVEZNO treba pogledat tam, najbolj nevljudno je odnesti zaprto darilo.

Drugače pa ja, grdo je delati take razlike med otroci. Ampak eni jih res, o tem smo že govorili. Mogoče starši smatrajo ene otroke za bolj "uboge", da jim je treba pomagat ali kaj takega, druge pa za "samostojne", ki se bodo vedno in povsod znašli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 8:16:24   
lelaval
Darila, ki jih dobiš, je OBVEZNO treba pogledat tam, najbolj nevljudno je odnesti zaprto darilo.

Se strinjam. To je kultura odpiranja daril. Jaz tudi vedno odprem darilo pred tistim, ki mi ga je dal.
Sicer pa - jaz sem že od moje mame vajena, da nič ne dobim, pa me to ne prizadene tako zelo. Tudi na moje otroke se ne spomni (dočim na nečaka pa že od nekdaj). In tudi tašča ne kupuje nič otrokom (še manj pa nama). Jim tudi jaz nič ne dam, pa ne boli tako.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 8:33:34   
Anonimen
Ja, saj vem, kakšna je kultura odpiranja daril, ampak sva bila tako šokirana, da je mož samo na hitro pogledal v vrečko, rekla sva hvala in šla. Ker se mi zdi, da obstaja tudi kultura podarjanja daril.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 8:44:52   
Naty*Taja
Pa sta jo vprašala zakaj tako??? Mogoče bi ti pa zaupala, zakaj dela razliko! Sej vem, da sta bila včeraj preveč šokirana, pa dej zdej, ko sta tahudo že prebolela- poklič jo in jo vprašaj, zakaj? Mogoče ima pa kake neumestne razloge? Sej zgubit nimaš kej! Lahko se kvečjemu poštima, če ima kake zamere in se boste naprej lepo razumeli, al pa se skregali do konca in se potem ne boš več sekirala! Jaz take ljudi enostavno izključim iz svojga kroga in je, Pa ne glede na to al je mama al pa ena daljna znanka, ker imam dost tega, da se ljudje ne dajo zmeni in domenit si vržt direkt v faco, kaj koga moti in potem odpustit in normalno funkcionirat! Potem pa pravijo, da smo mi otroci - kr sebe naj pogledajo, kako nezrelo se obnašajo!!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 9:57:41   
rija
Primitivno gor ali dol, jaz bi doma pod jelko šla in pobrala njihova darila in jih raje podarila kakim sirotam!

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 9:59:00   
vesna.com
Joj kako to spominja na mojo taščo!Jaz se temu samo nasmehnem danes,te pa razumem ker pred 6imi leti je šlo tud men na jok.Zdej mi je pa čist ravno.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 10:06:14   
Anonimen
ravno o tem sem odprla temo"mnenje za darilo"in žalse to res dogaja.No mi 4-je smo šli včeraj dol k tašči pogledat kako je kaj.Seveda sem takoj vprašala.če so imeli kosilo.Da te povem,kako jim je bilo nerodno.Niti vprašali niso,kako smo preživeli večer,kako otroka,nič.Potem sem pa sama povedala,kako je bilo ponoči s tamalo,pa jih spet ni ganilo.Pa tako so čakali punčko(tašča je sama imela 2 fanta in same brate).Ko sem pa povabila naj pridejo gor ,pa spet upiranje,kao "mi zvečer ne bomo več jedli".Pišuka,saj ne greš z namenom,da boš jedel,ampak da si skupaj s svojimi dragimi.Tako,da ne bom več vabila,pa naj si mislijo kar hočejo.Hudo mi je samo zaradi moža,ker je čisto"oddonkan".Vem,da v sebi ful trpi,pa čeprav ne pokaže.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 12:55:30   
Magi*
ma jaz tega ne morem razumeti (čeprav še v naši familiji, kjer kao vse štima, za praznike vedno nekdo nos viha). klinc pa taki prazniki in take družine user posted image  (se opravičujem na izrazu)

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 13:30:40   
Anonimen
jaz sem se ze tud nehala sekirat zaradi taksnih stvari...moj tamaucek ni od svoje babi in dedka (moje tasce in tasta) dobil popolnoma nic za svoj 1.RD...(da ne omenjam, da niti na praznovanje niso prisli) kaj sele sedajle za bozicka oz. dedka mraza...pa ne, da bi bili v slabih odnosih, sploh ne...ocitno ne dajo nic na to...je bilo tudi meni sprva grozno...pa jim tudi jaz nisem hotela nic dat za praznike...pa sem oz.smo vseeno jim...ker v koncni fazi nimas kaj zgubit, ne...

no, bega me edino naslednje...kako svojemu otrocku, ko bo vecji, razloziti, zakaj od enih starih starsev dobi darila od drugih pa nic...niti kaksne malenkosti...no, se bom s tem ubadala drugo leto hehe


< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 26.12.2006 13:35:48 >

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 15:05:28   
mika
no, bega me edino naslednje...kako svojemu otrocku, ko bo vecji, razloziti, zakaj od enih starih starsev dobi darila od drugih pa nic...niti kaksne malenkosti...no, se bom s tem ubadala drugo leto hehe


sreckanosecka, otroku boš povedala, da dedi in babi ne praznujeta tako kot vi.

eh, res ne morem verjeti, da obstajajo ljudje, ki svojim vnučkom nič ne podarijo. ni lepšega, ko otrok radovedno, poln pričakovanja odpira darilo in se veseli.

moja teta je že lep čas govorila, da je brezveze praznovat rojstne dneve in jih lani ni bilo k nobenemu od nas-večinoma imamo r.d. poleti. potem tudi mi nismo šli k njim. očitno jim ni bilo prav, ker je teta letos rekla, da bodo prišli k nam, da bo otrok, vedel da ima tetouser posted image . in spet skupaj praznujemo.
če kdo ne želi z nami praznovati, pač ne želi. vsak, ki pride je dobrodošel, ne bom pa žalostna če koga ne bo.
res, da v mojem primeru gre za teto, če bi šlo za starše bi me zelo bolelo. moji bi nam dali vseeeeee.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 15:10:11   
domci
Meni se zdi skrajno grdo od niju mislim, da bi lažje prebolela, če vidva nebi dobila nič otročičku pa bi le lahko kupila kako malenkost. Res tudi jaz sem ogorčena.....
Pa tole z kosilom, da jih ni sram.... Jaz na njenem mestu bi raje kake piškote dala na mizo, kot pa ostanke pa mislim, da bi bolje naredila....

Kar se pa tiče daril, ki jih imata pripravljena zanju jaz bi se naredila butasto....darila pa bi pospravila ali pa jih podarila nekomu, ki si jih zasluži.

Bo že bolje en velikuser posted image za tolažbo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 15:26:02   
Strawberrie Cherrie
No, moja 'tast in tašča' tudi nista našemu novorojenčku kupila kaj za Božička, čeprav vem, da je druga vnukinja dobila najmanj 5tisočakov -> in jih pričakuje tudi od mojega dragega (ker imajo pač navado dajati denaruser posted image )...
Ampak se poživžgam, jaz sem kupila steklenico taboljšega refoška in bomboniero zanju in postavila pod jelko - ko bosta blagovolila priti po darila jih bosta dobila, za ostalo mi pa dol visiuser posted image
Mi je pa ful lepo, ker se je vsaj moja mami spomnila na Ožbeja in mu kupila ful odbito temno zeleno prevleko za posteljnino...user posted image user posted image , kljub temu, da je ta mesec zdevala ful denarja za malega, saj jaz pol stvari nisem imela pripravljenih, ko sem šla rodit, denarja pa noče nazaj....Uh in Ah jaz sem dobila zaveseuser posted image user posted image
No, pa mi2 sva mu tudi kupila darilo, tako da pomanjkanja zaradi tega ne čutiuser posted image

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 15:42:57   
tulip
Verjamem da boli.
Prvič je vedno kruto.
A potem vsaj veš, pri čem si in živiš mimo takih razočaranj.
Bo pa vaša ljubezen toliko bolj močna.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 15:48:04   
Anonimen
Ja, k sreči moja punčka tega še ne razume. Sem pa kar malo jezna na mojega moža, ker NIČ ne odreagira. In ker me to tako zelo žre, sem se odločila, da bom sama kaj rekla oz. vprašala. Nekako ne morem mirno mimo tega.

Če bi bili skregani ali pa če ne bi imeli stikov, še ne bi rekla, ampak glede na to, da sem mislila, da smo v dobrih odnosih, sem še bolj jezna. In razočarana!

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 16:45:27   
Anonimen
Ah, veš kaj, zaradi drugih ljudi se sekirat...se ne splača, res ne.

Moja mami je tudi ob prvem Miklavžu in prvi vnukinji izjavila, da ni Miklavž prinesel nič, ker nismo bili pridni. Halooo user posted image . Mogoče jaz že ne, ampak majhen otrok user posted image .

Ampak vsaj vem pri čem sem. Namesto da bi se sekirala, raje uživam in se crkljam z mojo Mičico. Ker je tolikooooooooooo trenutkov v tem življenju lepših in pomembnejših od golega potrošniškega dejstva darila.

In zakaj bi nekomu prepuščali, da oblikuje naše razpoloženje med redko odmerjenim časom, ki ga lahko namenimo dug drugemu? Da z nekaj tisoč tolarji bolj ali manj vrednim darilom kupuje našo ne-naklonjenost?

A ni bolj pomembno da med prazniki uživamo, se pazimo, mazimo in crkljamo z ljudmi, ki uživajo v naši družbi?

Vse ostalo blago in večina drugih ljudi je ž-tega pomena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 17:06:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, k sreči moja punčka tega še ne razume. Sem pa kar malo jezna na mojega moža, ker NIČ ne odreagira. In ker me to tako zelo žre, sem se odločila, da bom sama kaj rekla oz. vprašala. Nekako ne morem mirno mimo tega.


Se strinjam, če ne moreš pozabiti, jih res vprašaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 17:20:52   
lelaval
Ja, k sreči moja punčka tega še ne razume. Sem pa kar malo jezna na mojega moža, ker NIČ ne odreagira. In ker me to tako zelo žre, sem se odločila, da bom sama kaj rekla oz. vprašala. Nekako ne morem mirno mimo tega.

Če bi bili skregani ali pa če ne bi imeli stikov, še ne bi rekla, ampak glede na to, da sem mislila, da smo v dobrih odnosih, sem še bolj jezna. In razočarana!


če boš čakala na moža, da vpraša, boste že vsi prej pod rušo - se  mi zdi, da jih ne upajo vprašat. Naj ti ne bo nerodno ali neprijetno - le vprašaj jo , ali pa ji reči, naj raje otroku da vsaj čokolado, kot pa vama dvema. Škoda, da si uničuješ dneve in se sekiraš - raje ji čimprej povej. Če bo zamerila - naj, če ne, pa vredu.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 20:33:18   
domci


če boš čakala na moža, da vpraša, boste že vsi prej pod rušo - se  mi zdi, da jih ne upajo vprašat. Naj ti ne bo nerodno ali neprijetno - le vprašaj jo , ali pa ji reči, naj raje otroku da vsaj čokolado, kot pa vama dvema. Škoda, da si uničuješ dneve in se sekiraš - raje ji čimprej povej. Če bo zamerila - naj, če ne, pa vredu.
[/quote]


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 21:20:08   
Rožica I
Jaz pa se na mojo žlahto kregam, ker mu kupujejo preveč daril! In mislim resno, da se večja darila kupujejo le za rojstni dan. Moja mama, oče in brat vsak posebej kupijo tamalemu večje darilo?! Pa so daleč od tega, da bi bili ne vem kako premožni, ampak za tamalega bi pa dali vse!!!
Sinova druga veja babic in ostale žlahte, pa ga ni nikoli niti videla in ne sprejela, ker je iz, zanje neblagoslovljene veze.(nikoli ne bodo vedeli, kaj zamujajo!)
Tako pač je na svetu, eni preveč, eni nič- povprečje pa je dobro user posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 22:18:22   
Anonimen
Vem, da ni lahko, ampak mislim, da bi moral mož stegnit jezik- jaz imam taščo in tasta OK, smo pa ločeni in je mojemu očetu tud fullll težko kaj dat iz rok- letos sem mu pa kar zabrusla, da dedek mraz in miklavž sta za otroke in da ma, da princeski kot deda kaj prinese- mal je nos vihal, potem sem pa še priponila, da meni in možu ni treba nič nosit, za otroke je pa to ZAKON. ... in glej ga zlomka, včeraj pokliče, da je Princeski pri njih dedek mraz nekaj prinesel... pa sem si rekla, še dobro da sem stegnila jezik- sej ne gre tolk za darilo, kot za princip... vem in te razumem, ampak tiho pa ne bi bila, ker bi me požrlouser posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
26.12.2006 22:30:05   
Anonimen
ja takle te kr vrže sploh če si iz familije kjer je obdarovanje normalno. pri mojem možu si nikoli niso nič kupval..recimo brat je bratu za roj dan kupil liter soka??!! kašno darilo pa je to?
no in ko sva se poročila sem jaz valda nakupila darila za vse, še za njegovo mamo, brata, sestro pa nečakinjo. mi smo pa dobili? nič! še hvala ne! ker ponavadi še po darila prišli niso ampak sva jih pustila pri tašči. no tašča se je še malo potrudila pa je kaj malega dala, ponavadi kaj doma vloženega skuhanega... letos sem bla pa kr presenečena da nam je dala 20 jurjev in marmelado. no lepo od nje. od ostalih pa tut kartice z voščilom ni prišlo, niti sms-ja, ma nič od nič. js ne vem kaj je narobe s to žlahto??! no js sem se pa lani tudi že navadla da so pač taki in ne kupujem več daril niti za nečakinjo ne. če se oni ne brigajo za nas, zakaj bi se pa jaz za njih??!! k sreči nisem odvisna od njih.

ja sam pri vas je pa še druga zgodba. eni dobijo vi pa ne. res bolno. js bi to tašči direkt v faco povedala in še zelo vesela bi bla če bi se skregal, tako se saj sekirat ne bi mela več za kej. stegn jezik!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
27.12.2006 5:21:45   
ronja
Jaz imam srečo s fantovimi starši, sploh z njegovo mamo, ona kupi obema puncama svojih sinov enako, kar me zelo veseli, ker bi se zelo neprijetno počutila, če bi jaz dobila več samo zato, ker sva si bližje, ker pač živimo v istem mestu in sva s fantom dlje časa skup. Pa še punca fantovega brata je super, tak da bi mi bilo res nerodno!

Pa seveda tudi s svojimi starši imam tudi srečouser posted image . Včasih si res nič ne damo, ampak se potem prej tako zmenimo. Včasih pa damo vsi skup malo več in kupimo komu kako večjo stvar. Navadno je tako, da enkrat eden dobi kaj večjega, drugič pa drugi - ker pač finance ne bi znesle, da bi za vse kupili kaj velikega. In ker nas je precej (3 froci), je navadno tako, da vsak dobi kaj večjega, enkrat od enega, drugič od drugega, kadar ne damo skup, seveda...  Včasih se sestra in brat zmenita, da si ne bosta nič dala. Z mano se nihče več tega ne meni, ker vsi vejo, da bom vseeno kaj dala, ker si enostavno ne morem pomagat, dat je fajnuser posted image

POkliči jih in vprašaj, zakaj taka razlika, mogoče bosta imela podobne razloge, mogoče sta samo pozabila, mogoče res mislita, da vidva že znata poskrbet zase (v tem primeru vzemi to kot kompliment in jima v prihodnje dajaj res samo pozornosti in se ne sekiraj več zanju).

Jaz sem vedno vedela, da ima mami najrajši brata, najbolj se ji smili sestra, zato ji hoče pomagat in najbolj spoštuje mene, zato jo zame ne skrbi toliko, vedno je bilo tako, odkar pomnim -  in če bi lahko izbirala, bi si izbrala točno to, kar imam!user posted image ... Tudi odkar pomnimuser posted image ... Kaj bi si ti? Dvomim, da največjo ljubezen, hihiuser posted image Tak da bodi vesela, če je to zato, ker vama zaupajo, da sta super tudi brez njih...

So pa delali velike razlike moji stari starši po mamini strani, po očetovi pa niti za dlako! Mamini pa - hm, razlika je bila recimo 1:10 v najboljšem primeru, pa tudi vsaj 1:70 se je zgodilo (verjetno ni treba posebej povedat, da sem bila jaz na uni strani, kjer je 1, sestra pa na visokem koncu, brat nekje vmes, bolj proti njej, ipak je fantek, heheuser posted image ...) Seveda se ni smelo nič na glas povedat, vedno se je skrivalo, kaj oz. koliko je kdo dobil, ampak sem vseeno tudi to nekak zvedela, prej ali slej pride okoli...

Moj oče se je vedno jezil zato in rekel, ok, če hočejo dat 300 jurjev, (recimo, to je hipotetično, točnih vsot, ki so jih dajali sestri res ne vem,) potem pa naj dajo vsem trem 300 jurjev! Vedno je hotel, da je pravično, tudi on nam da vedno enako (za novo leto nam da navadno denar, ki sem ga po pravici povedano tudi najbolj vesela, ker si tako lahko kupim kaj, kar si res že dolgo želim in ker vedno tako simpatično da...).

No, mami ni bila nikoli tako zelo "pikolovkska" glede tega in ne vem, če je sploh kdaj imela kaj proti tem razlikam. Itak bi jih verjetno zanikala, ona take stvari najrajši spregleda... Sploh ker so njeni starši sveti. user posted image

Po svoje razumem tudi tisto babico in dedka - njiju sta pač imela rajši. Ne moreš se sam odločit, koga boš imel koliko rad...user posted image Ne zdi se mi sicer prav delat take razlike med vnuki in vem, da se bom sama trudila kot se le da, da jih jaz ne bom delala in tudi babicam in dedkom ne bom pustila, da bi jih delali, ampak razumem pa do neke mere lahko.

Jaz sem bila vedno bolj svobodomiselna, za nameček sem pa še vedno povedala, kaj mislim... In to nekaterim - dostim, tudi njim - tudi ni bilo všeč... NIsem se marala smejat, ko bi se morala smejat iz vljudnosti, ampak samo kadar mi je bilo nekaj res smešno. Nisem marala ne videt stvari, ki so narobe, česar še vedno ne maram, ne maram ljudi, ki ne marajo tistih, ki jih imam zelo rada, vedno sem bila trmasta, nisem slepo ubogala, hotela sem vedet, zakaj je treba nekaj naredt in sem vedno hotla mislit s svojo glavo, mela svoje argumente, ki je jih ni nikomur dalo spodbijat ali pa jih niso znali in tako razumem, da pač nisem bila ravno idealna vnučka. (z drugimi besedami: sem "pain in the ass", zaradi česar pa me imajo nekateri tako radi, hihi, vse se nekje vrneuser posted image ) Sem pa zaradi teh istih lastnosti vedno imela srečo v ljubezniuser posted image , tako da se mi zdi, da je bilo vredno tudi če sta onadva dobila milijone, heheuser posted image

Tako da zdaj imam več, vsaj tako se mi zdi, ker vem, da me ni nihče nikoli kupil... Vem, da onadva tega ne gledata tako in se mi zdi to super, saj prav gotovo rabita denar bolj kot oni, ampak vem, da bi jaz to tako čutila in mi je tako boljše... In super mi je, da nisem tam nikomur nič dolžna in da mi ni treba bit za nič hvaležna, saj nisem nič dobilauser posted image in jih lahko vse skup pošljem nekam, ne hodim več tja in sem rajši tačas s tistimi, ki mi res nekaj pomenijo, čeprav nimajo toliko denarja kot oni, hihi, ni vse v darilih, čeprav ti lahko lepo darilo naredi dan, ampak samo če je iz pravih rok...user posted image user posted image

En objemček vsem, ki ste se prebili do tu - za dedka mraza!user posted image Evo, največje darilo od mene: konec mojega čeblanja, hihiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
27.12.2006 11:19:04   
VERONICA
Hvala, Ronja. Jaz rada čitam dolge poste in verjamem da nas je takih kar nekaj tukaj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Tako zelo sem žalostna :(
28.12.2006 8:18:24   
srki
Veste kaj, malo grdo se bo tole slišalo. Pri nas se ne obdarujemo za božič in posledično zaradi daril tudi noben ne more nosu vihat in bit razočaran itd., itd. Kjer se pa obdarujete, pa vedno pride ven, da nekdo dela razlike, una je to dobila, ta je to dobila, mi si več zaslužimo ker več pomagamo......

Res se opravičujem ampak to s temi darili meni vse presega. Pravzaprav se mi zdijo butasta obdarovanja za praznike.

Ozadja zgodbe ne poznamo in ne vemo, zakaj ste vi dobili oglodanega piščanca, ostali pa so lahko normalno jedli......za praznike mi nikogar ne vabimo na kosilo, pa tudi povabljeni nismo nikamor. Če pa pridemo nekam na obisk, pa bog ne daj, da bi rekla, uni pred nami so jedli čokoladno potico, mi pa orehovo....kar nekaj.

Če pa jih poznate, kakšni so, pač ne hodite več k njim. Ker tak odnos, kakršnega imate oz. imata do vaju, ni vreden besede DRUŽINA!, zato raje praznujte sami, ti mož in otrok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?