Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, če bi bilo to res, bi se moja starejša hčerka rodila in imela po celem telesu znamenja v obliki pivskih flaš. Meni se je edino pivo ,,luštalo,,.
 , če bi bilo to res, bi se moja starejša hčerka rodila in imela po celem telesu znamenja v obliki pivskih flaš. Meni se je edino pivo ,,luštalo,,.  na to nisem niti pomislila. Sice pa se mi je vedno luštalo le sladko (pa sem si sladkarije pač privoščila v največji možni meri
 na to nisem niti pomislila. Sice pa se mi je vedno luštalo le sladko (pa sem si sladkarije pač privoščila v največji možni meri  ).
 ). 
			 ), za Red Bull pa bi skorajda ubijala
 ), za Red Bull pa bi skorajda ubijala .
 . 
			 pa ima na nogi eno okroglo znamanje, mogoče je pa od jaffa keksov, ki sem jih takrat velik pojedla...
  pa ima na nogi eno okroglo znamanje, mogoče je pa od jaffa keksov, ki sem jih takrat velik pojedla...